Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    17. Travanj 2019. 18:21

Tko pije omegu, čiju kupujete? Malo čitam pa vidim da je ok Dietpharm i Solgar Wild Alaskan omega? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Kengurica
    17. Travanj 2019. 18:22

Nikitta tocno znam kako se osjecas. Ja sam jako empaticna i mene bi slomilo da vidim da toj baki njena maltene djeca nisu dosla. Ma sram ih bilo. Ali dosli ste vi, znaci postojali su ljudi koji joj nisu djeca, a jako su je voljeli i postovali. Imala je tebe. Nekad ni vlastita djeca nisu bolja od toga. Ti si takva jedna divna zena da neces sigurno nikad biti sama.
    Ja sam ovaj postupak isplakala jako i rekla da ja vise ne mogu na postupke, da ne vidim nista sto bi mi dalo tracak nade da ce se stvari promijeniti tako da tocno znam sto ti je u glavi. Zelim ti da ti se tuga i strah kao i meni preokrenu sutra u srecu (i dalje ce te biti strah, ali drugaciji). Necemo pricati sta ako ipak. Kisobran otvaramo kad pada kisa, ne prije.

Lemon
    17. Travanj 2019. 18:25

Nikitta sutra ćemo svi doći vidjeti tvoj nalaz bete, kad ideš vaditi? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

17. Travanj 2019. 18:33

Kengurica

Nikitta tocno znam kako se osjecas. Ja sam jako empaticna i mene bi slomilo da vidim da toj baki njena maltene djeca nisu dosla. Ma sram ih bilo. Ali dosli ste vi, znaci postojali su ljudi koji joj nisu djeca, a jako su je voljeli i postovali. Imala je tebe. Nekad ni vlastita djeca nisu bolja od toga. Ti si takva jedna divna zena da neces sigurno nikad biti sama.
    Ja sam ovaj postupak isplakala jako i rekla da ja vise ne mogu na postupke, da ne vidim nista sto bi mi dalo tracak nade da ce se stvari promijeniti tako da tocno znam sto ti je u glavi. Zelim ti da ti se tuga i strah kao i meni preokrenu sutra u srecu (i dalje ce te biti strah, ali drugaciji). Necemo pricati sta ako ipak. Kisobran otvaramo kad pada kisa, ne prije.

Proci ce.. Normalno je i isplakati.. I ja, sam svaki put rekla vise nejdem.. Kukam. Molim, plačem, psujem🙄
    Pa se  nekako smirim i  guram dalje... 
    U ovih skoro sad vec 4 god Mpo sam sigurno vec 1091 put rekla da vise nejdem da nemam snage.. Da ne pricam tek nakon svakog spontanog prvo mi je bilo reci JA ODUSTAJEM🙄🙄
    NO onda prodje vrijeme tjedan dva mjesec tri... I skupi snagu za koju nikad nisi mislio da ju imas i koracas dalje jer eto snage za odustati jos nemam a svasta sam prosla .. 

17. Travanj 2019. 19:06

Nikita joj previše si realna , to ne valja 😂😂 i ja sam isto takva i zato mislim da duplo vise osjetim i razmišljam , zato možda uspjeh i izostaje! Nekad je bolje bez mozga i pameti pa šta bude

• petra31
    17. Travanj 2019. 19:09

Pozdrav
    Samo da javim isla na svoj prvi stimulirani
    Danas je bila punkcija pod opcom anestezijom i dobili smo 9 js!
    Samo nek bude srece i nek sve dobro prođe,u petak moram tamo ET ako dođe do tog!
    Samo pozitivno i ne dajte se😊

• Kengurica
    17. Travanj 2019. 19:10

Ma meni je u redu i da nismo pozitivni i da padnemo i sve. Mislim da treba pustiti emocije da nas preplave i ruzne i lijepe. Meni je veci pritisak u postupcima bio zbog toga sto kazu moras biti pozitivna, a ja nekako nisam taj tip nego bockanje i sta ja znam sta. Ja volim u glavi omati i moguci crni scenarij i jednostavno moram razmisljati dva koraka unaprijed. Onda procitam na stranici Betaplus da stav zene utjece na ishod postupka i onda se jos zbediram sto ja nisam onako sva ruzicasta. No na kraju, mi sve jesmo optimisti jer da nismo ne bi ni zakoracile u postupak, a kamoli isli iz jednog u drugi.

17. Travanj 2019. 19:14

Kengurica

Ma meni je u redu i da nismo pozitivni i da padnemo i sve. Mislim da treba pustiti emocije da nas preplave i ruzne i lijepe. Meni je veci pritisak u postupcima bio zbog toga sto kazu moras biti pozitivna, a ja nekako nisam taj tip nego bockanje i sta ja znam sta. Ja volim u glavi omati i moguci crni scenarij i jednostavno moram razmisljati dva koraka unaprijed. Onda procitam na stranici Betaplus da stav zene utjece na ishod postupka i onda se jos zbediram sto ja nisam onako sva ruzicasta. No na kraju, mi sve jesmo optimisti jer da nismo ne bi ni zakoracile u postupak, a kamoli isli iz jednog u drugi.

Ista takva sam i ja.. Ali istaaa
    Onda se zivcira jer nisam pozitivna🙄
    Pa Onda opet to sto kazes.. Da ne mislimo optimistino a ne bi ni isle... 

soyseka
    17. Travanj 2019. 19:30

Pozdrav Zenice 
    Samo da vam javim bila sam dr.put na Beti dana i 32000 je jel to ok ,posto ovdje nista ne kazu samo jave na tel. u utorak mi je ultra zvuk
    Hvalaaa
    Sretnooo svim cekalicama 🍀❣️

17. Travanj 2019. 19:33

soyseka

Pozdrav Zenice
    Samo da vam javim bila sam dr.put na Beti dana i 32000 je jel to ok ,posto ovdje nista ne kazu samo jave na tel. u utorak mi je ultra zvuk
    Hvalaaa
    Sretnooo svim cekalicama 🍀❣️

32000? Ajme kolika betaaa... Cestitam🤩
    Koji ti je dan nakon transfera, jesu li ti vratili jedan ili dva embrija? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.