Tko pije omegu, čiju kupujete? Malo čitam pa vidim da je ok Dietpharm i Solgar Wild Alaskan omega?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nikitta tocno znam kako se osjecas. Ja sam jako empaticna i mene bi slomilo da vidim da toj baki njena maltene djeca nisu dosla. Ma sram ih bilo. Ali dosli ste vi, znaci postojali su ljudi koji joj nisu djeca, a jako su je voljeli i postovali. Imala je tebe. Nekad ni vlastita djeca nisu bolja od toga. Ti si takva jedna divna zena da neces sigurno nikad biti sama.
Ja sam ovaj postupak isplakala jako i rekla da ja vise ne mogu na postupke, da ne vidim nista sto bi mi dalo tracak nade da ce se stvari promijeniti tako da tocno znam sto ti je u glavi. Zelim ti da ti se tuga i strah kao i meni preokrenu sutra u srecu (i dalje ce te biti strah, ali drugaciji). Necemo pricati sta ako ipak. Kisobran otvaramo kad pada kisa, ne prije.
Nikitta sutra ćemo svi doći vidjeti tvoj nalaz bete, kad ideš vaditi?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nikitta tocno znam kako se osjecas. Ja sam jako empaticna i mene bi slomilo da vidim da toj baki njena maltene djeca nisu dosla. Ma sram ih bilo. Ali dosli ste vi, znaci postojali su ljudi koji joj nisu djeca, a jako su je voljeli i postovali. Imala je tebe. Nekad ni vlastita djeca nisu bolja od toga. Ti si takva jedna divna zena da neces sigurno nikad biti sama.
Ja sam ovaj postupak isplakala jako i rekla da ja vise ne mogu na postupke, da ne vidim nista sto bi mi dalo tracak nade da ce se stvari promijeniti tako da tocno znam sto ti je u glavi. Zelim ti da ti se tuga i strah kao i meni preokrenu sutra u srecu (i dalje ce te biti strah, ali drugaciji). Necemo pricati sta ako ipak. Kisobran otvaramo kad pada kisa, ne prije.
Proci ce.. Normalno je i isplakati.. I ja, sam svaki put rekla vise nejdem.. Kukam. Molim, plačem, psujem🙄
Pa se nekako smirim i guram dalje...
U ovih skoro sad vec 4 god Mpo sam sigurno vec 1091 put rekla da vise nejdem da nemam snage.. Da ne pricam tek nakon svakog spontanog prvo mi je bilo reci JA ODUSTAJEM🙄🙄
NO onda prodje vrijeme tjedan dva mjesec tri... I skupi snagu za koju nikad nisi mislio da ju imas i koracas dalje jer eto snage za odustati jos nemam a svasta sam prosla ..
Nikita joj previše si realna , to ne valja 😂😂 i ja sam isto takva i zato mislim da duplo vise osjetim i razmišljam , zato možda uspjeh i izostaje! Nekad je bolje bez mozga i pameti pa šta bude
Pozdrav
Samo da javim isla na svoj prvi stimulirani
Danas je bila punkcija pod opcom anestezijom i dobili smo 9 js!
Samo nek bude srece i nek sve dobro prođe,u petak moram tamo ET ako dođe do tog!
Samo pozitivno i ne dajte se😊
Ma meni je u redu i da nismo pozitivni i da padnemo i sve. Mislim da treba pustiti emocije da nas preplave i ruzne i lijepe. Meni je veci pritisak u postupcima bio zbog toga sto kazu moras biti pozitivna, a ja nekako nisam taj tip nego bockanje i sta ja znam sta. Ja volim u glavi omati i moguci crni scenarij i jednostavno moram razmisljati dva koraka unaprijed. Onda procitam na stranici Betaplus da stav zene utjece na ishod postupka i onda se jos zbediram sto ja nisam onako sva ruzicasta. No na kraju, mi sve jesmo optimisti jer da nismo ne bi ni zakoracile u postupak, a kamoli isli iz jednog u drugi.
Ma meni je u redu i da nismo pozitivni i da padnemo i sve. Mislim da treba pustiti emocije da nas preplave i ruzne i lijepe. Meni je veci pritisak u postupcima bio zbog toga sto kazu moras biti pozitivna, a ja nekako nisam taj tip nego bockanje i sta ja znam sta. Ja volim u glavi omati i moguci crni scenarij i jednostavno moram razmisljati dva koraka unaprijed. Onda procitam na stranici Betaplus da stav zene utjece na ishod postupka i onda se jos zbediram sto ja nisam onako sva ruzicasta. No na kraju, mi sve jesmo optimisti jer da nismo ne bi ni zakoracile u postupak, a kamoli isli iz jednog u drugi.
Ista takva sam i ja.. Ali istaaa
Onda se zivcira jer nisam pozitivna🙄
Pa Onda opet to sto kazes.. Da ne mislimo optimistino a ne bi ni isle...
Pozdrav Zenice
Samo da vam javim bila sam dr.put na Beti dana i 32000 je jel to ok ,posto ovdje nista ne kazu samo jave na tel. u utorak mi je ultra zvuk
Hvalaaa
Sretnooo svim cekalicama 🍀❣️
Pozdrav Zenice
Samo da vam javim bila sam dr.put na Beti dana i 32000 je jel to ok ,posto ovdje nista ne kazu samo jave na tel. u utorak mi je ultra zvuk
Hvalaaa
Sretnooo svim cekalicama 🍀❣️
32000? Ajme kolika betaaa... Cestitam🤩
Koji ti je dan nakon transfera, jesu li ti vratili jedan ili dva embrija?
Sortiraj odgovore
Najstariji