Dr. Hauptmana svi jako hvale, samo što se zna dosta čekati na red...
Cure - sretno! Sve nešto čekamo... Ja sam konačno procurila, već sam pomislila da se nešto zakompliciralo.
Hrabrice - kako je?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nastykako si? Kako stoji kod tebe situacija.☺🤗
Medo draga evo još iščekujem mengu.. Valjda će sutra, prekosutra..
Ima li kod tebe novosti?
Znaci jos nije dosla…ja sam isto u iscekivanju trebala bi oko uskrsa🤗
Ništa draga moja, imala sam par dana osjećaj da ću dobit što inaće nemam.. sad ništa.. Danas mi je 28dc.. Što ti je psiha.. Pratimo se ugl! Sretno da ti fsh bude dobar.. Držim fige🤞🍀
Iskra, onda cete brzo u postupak. A ako su vam samo neprohodni jajovodi problem, moglo bi to biti uspjesno iz prveSpermiogram je uredan?
Kako ste se odlucili bas za Vrcica?
Medo, pisala si da ces narucitidhea tablete. To je na svoju ruku ili na preporuku dr? Tko ih sve moze uzimati?
Hejbaburibu, jesi li zivaaaaa? Ne javljas se….
Dr.mi ih je odmah preporucila na konzultacijama.Nisu stetne one su za sve dosta.Procitaj si malo o tome,najvise na hormone,stres i imunoloski sustav.🤗moze samo oline kupiti na amazonu
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nastykako si? Kako stoji kod tebe situacija.☺🤗
Medo draga evo još iščekujem mengu.. Valjda će sutra, prekosutra..
Ima li kod tebe novosti?
Znaci jos nije dosla…ja sam isto u iscekivanju trebala bi oko uskrsa🤗
Ništa draga moja, imala sam par dana osjećaj da ću dobit što inaće nemam.. sad ništa.. Danas mi je 28dc.. Što ti je psiha.. Pratimo se ugl! Sretno da ti fsh bude dobar.. Držim fige🤞🍀
Ja nikak nis ne osjetim,sad bi mogla da psiha mozda proraditi kako kazes.Sad ce bas kasniti,sigirno ces sutra dobiti.Hvala ti draga,javi se☺
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Dr. Hauptmana svi jako hvale, samo što se zna dosta čekati na red…
Cure - sretno! Sve nešto čekamo… Ja sam konačno procurila, već sam pomislila da se nešto zakompliciralo.
Hrabrice - kako je?
U cekanju transfera 😂 jos da danas izdrzim i sutra su nadam se dvije mrvice samnom 💓💓 Jucer popodne me pocelo boluckat al pretpostavljam da je to jer sam malo pretjerala s preokupacijom misli, citaj:demolirala svoj i muzev ormar 😂😂 Kako tece tvoj oporavak? Kada je fet?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrice - glavno da si prebacila misli na nešto drugo... Meni je super otkako sam prestala s Utrogestanima. Fet je idući mjesec... ❤️
🤞❤️🙏
Hrabrice - glavno da si prebacila misli na nešto drugo… Meni je super otkako sam prestala s Utrogestanima. Fet je idući mjesec… ❤️
I tvom fetu se veselim.. znam koliko tesko bude to cekanje ali brzo ce to 💓 jel znas mozda jesu moguci grcici od utrica? Napuhnuta sam ali ne znam jel me trebaju brinuti ti grcevi . Jave se kod ustajanja kad se uspravim i slice menstrualnim.. Ili je to reakcija na jucerasnji aktivniji dan ...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Meni ti je bilo tako od punkcije, nekako sam barem zamislila da je to od toga. 😁
Sretno sutra i da sve prođe savršeno!
🤞❤️🙏
Grizli jesi bila na uzv opet?
Delfin85 jesi vadila jučer betu?
Meni je cure danas 10 dnt, nikakvi simptomi, ništa. Toliko sam navikla da me sve boli svaki dan ciklusa, dok sam bila na pilulama stalno sam imala menstrualne bolove sve do iza ovulacije, tijekom stimulacije sam imala grozomorne bolove, transfer je bio koma, no nakon transfera nakon par dana, sve rukom odnešeno. 99% sam sigurna da će beta sutra biti 0, jučer sam bila na sprovodu i cijeli dan sam plakala, moji roditelji su imali neke glupe komentare, pa sam briznula u plač, nisam jaka, slaba sam. Plakala sam do 3 ujutro. Gledala sam pogreb te predivne ženice koja nikad svoje djece nije imala, a sestrina djeca koju je odgojila (jer je sestra poginula), pa oni nisu ni na sprovod došli, daleko im valjda, a ipak i nije im mama jel, tako sam samo zurila u prazno i kao da sam svoj pokop jednog dana gledala. Svojim roditeljima nisam ništa govorila ove dane nakon transfera, dakle ništa i sad im kažem samo da nemam nikakvih simptoma i da mislim da nije uspjelo iako je sve moguće, njihov komentar je - ti previše to analiziraš i previše gledaš svaki mig, opusti se. Mislim inače takve sranjske komentare bolje podnosim, ali jučer me to satralo, već sam bila kao kula od karata. Potpuno sam potonula. Bila sam jutros na akupunkturi, ajd neka se odradi, i sad mi je raspoloženje malo bolje, pikali smo te točke. Sve ovih desetak dana kao da je protiv da se trudnoća ostvari, tako da u svakom atomu svog tijela znam da se nije ostvarilo.. i mislim da ću se okanuti daljnjih postupaka. Sutra vadim betu, pa da agonija završi.
Nisam,u nedjelju sam dobila 👿😈 tako da nisam išla ni vaditi...
Al imamo dva smrzlića pa budemo uskoro išli po njih tako da me to tješi...
Držim 🤞 da tvoja bude veeelika sutra...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Nikitta otvorim forum da vidim kako ste mi vi cure i kakvo je stanje kod tebe i onda vidim ovaj tvoj tužni post. Žao mi je jako zbog bake 😓 Vjerujem da ti je teško palo i da te potresla cijela situacija, ali ne smiješ tonuti u pesimizam!! Halo, pa mi smo tu žene lavice!! To što nemaš simptoma tj imaš simptome pms-a ne znači apsolutno ništa i to znaš i sama. Puno žena misli da im dolazi menga i na kraju ih razveseli plusić jer su simptomi isti. Bilo je i tu cura da su bile uvjerene da opet nisu uspjele a na kraju bile trudne. Nema nikakvog realnog razloga da i kod tebe tako ne bude i dok god ne vadiš betu ne možeš znati. Tako da ti si naša trudnica dok god se ne dokaže suprotno, a ja ti od srca želim da trudna i ostaneš 🙏❤ probaj se smiriti i ohladiti glavu, znam da je teško se nekad oduprijeti emocijama ali bome nema nikakvog smisla unaprijed se nervirati oko stvari koje se uopće nisu dogodile.. držim fige da sutra nas sve rasveseliš s lijepom velikom betom 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji