Nasty u Vinogradskoj u prirodnom postupki ne daju nikakve lijekove... nadam se da će mi zbog specifičnog slučaja ipak dozvoliti klomifen ili femaru.
Sada ću se pokušati psihički malo odmoriti i nastaviti o svemu razmisljati krajem mjeseca sa idućom mengom.
Ana odlično! Neka je ta ona prava 🤞🏻
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Medo hvala ti draga moja.. Skupa ćemo mi u nove pobjede oko Uskrsa.. Doći će one, neće pobjeć..
Hejbaburibu draga žao mi je stvarno, mogu mislit kako se osjećaš. Prerano su ih punktirali. Ali nema sad vraćanja više unazad, što je tu je. Probaj se opustiti i skoncentriraj se na nove konzultacije i novi dogovor. Pripremi pitanja. Izrešetaj ih tamo, nek ti predlože pretrage, neke dodatke da piješ. Možeš možda probat prirodni sa femarom?
Mimica i ti krećeš na stimulirani? Onda smo tu negdje.. Sretno s antralcima i bockanjem!
Ana super!
Nasty sigurno nece.. 🤣🤣...samo se treba opustiti i doci je.Meni je nako jos rano,treba oko ned ili pon doci!Prosli mj mi je uzasno u ranila sto nije godina.Jer meni su razmaci 28-29 dana kaze moj mob pametni.I tak je cijele godine☺☺..naravno uz Uskrsnja jajceka plodna i neka nam se oplodile uspjesno💗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nasty da, prvi stimulirani pa mi je sve novo i neznam šta očekivati, ali odlučila sam ići korak po korak. Ovaj period smo onda izgleda ja, ti i medo u "akciji, pa sretno nam i pratimo se!!
Zovem humanu cijelo jutro da se najavim za sutra i da pitam kada da dođem na uzv. Grizli kako si ti išla kad bi dolazila 2dc? Glupo mi je doći u 8 ujutro tamo jer znam da nema šanse da odmah dođem na red i da ću čekati par sati sigurno s obzirom da prvo idu folikulometrije i punkcije 🤔
Nasty u Vinogradskoj u prirodnom postupki ne daju nikakve lijekove… nadam se da će mi zbog specifičnog slučaja ipak dozvoliti klomifen ili femaru.
Sada ću se pokušati psihički malo odmoriti i nastaviti o svemu razmisljati krajem mjeseca sa idućom mengom.
Ana odlično! Neka je ta ona prava 🤞🏻
Jako mi je zao zbog tebe... Drzim fige da sljedeći put bude uspjesno
Sad se samo odmori i razradi plan za dalje 💓
I hvala ti, nadam se i ja.
Nasty da, prvi stimulirani pa mi je sve novo i neznam šta očekivati, ali odlučila sam ići korak po korak. Ovaj period smo onda izgleda ja, ti i medo u "akciji, pa sretno nam i pratimo se!!
Zovem humanu cijelo jutro da se najavim za sutra i da pitam kada da dođem na uzv. Grizli kako si ti išla kad bi dolazila 2dc? Glupo mi je doći u 8 ujutro tamo jer znam da nema šanse da odmah dođem na red i da ću čekati par sati sigurno s obzirom da prvo idu folikulometrije i punkcije 🤔
I meni isto sve novo i prvi put.I ja neznam sta ocekivati,prvati cu sta mi dr kaze i tako ce biti.Samo se treba u hodati gdje sta i kada.Sretno i tebi😊 oprosti vise nemogu pamtiti,koji je tvoja dijagnoza?Isto krece sa pikicama🙃
Lh 8.3
🤞🤗
Drage cure, čitam vas redovno ali nemam što pisati pa se iz prikrajka veselim ili tugujem s vama
Nikita i ja sam isto realna i svjesna da konačan ishod neće biti pozitivan za sve nas, nažalost. Baš sam jednom pročitala temu, mislim da je naslov bio strategija izlaska ili nešto tako, na Rodi ili nekom drugom forumu. Ipak još uvijek držim fige da te beta iznenadi. Kad će nalaz stići?
Hejbaburibu jako mi je žao. I svim drugim curama kojima nije uspjelo. Dijelimo zajedničku bol
Ana123456 držimo fige za tu jednu ali vrijednu.
Svim čekalicama, sretno!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
I meni isto sve novo i prvi put.I ja neznam sta ocekivati,prvati cu sta mi dr kaze i tako ce biti.Samo se treba u hodati gdje sta i kada.Sretno i tebi😊 oprosti vise nemogu pamtiti,koji je tvoja dijagnoza?Isto krece sa pikicama🙃
Medo2711 kod mm je smanjena pokretljivost i to smo uspjeli malo popraviti sa profertilom, a kod mene niži amh- na zadnjem vađenju je bio 7pmoi/l, imam 32 godine. Kod vas? Ako nisam pobrkala ti i Nasty isto imate niži amh?
Dobila sam humanu i rekli su mi da dođem sutra u 8 da naprave uzv i da vide dali ću uopće moći u postupak. Ne kužim zašto su mi to rekli... pretpostavljam da moraju provjeriti da nemam neku cistu
Mimica vjerojatno je to samo perventivno, držim fige da kreneš i samo opušteno i hrabro kroz sve, mlada si i bit će sve super! Pratimo se🍀🤞 Meni i Medi je također niži amh.. Dali si dobila protokol? Koje lijekove su ti dali za stimulaciju?
Medo lupat ćemo domaća jajca ovaj Uskrs, a nakon vikenda ima da budemo plodne ko koke! 😘🍀🤞
Nikitta tako mi je žao.. Ali ja ipak čekam tu tvoju betu. Sjetila sam se Kengu kad se javila sa prvim postom uvjerena da je mengu dobila, a nakon toga je ipak bio plus i sad čeka svog bebača.. Ja više ne vjerujem u simptome uopće. Prema njima sam trebala rodit već 10oro djece. Bez obzira na ishod, želim ti puno sreće za dalje. Ostani hrabra i ne odustaj, napreduješ bez obzira na sve. Ovaj protokol ti je bio bolji od prethodnih. Imaš i jednog smrzlića ako se ne varam?
Medo2711 kod mm je smanjena pokretljivost i to smo uspjeli malo popraviti sa profertilom, a kod mene niži amh- na zadnjem vađenju je bio 7pmoi/l, imam 32 godine. Kod vas? Ako nisam pobrkala ti i Nasty isto imate niži amh?
Dobila sam humanu i rekli su mi da dođem sutra u 8 da naprave uzv i da vide dali ću uopće moći u postupak. Ne kužim zašto su mi to rekli… pretpostavljam da moraju provjeriti da nemam neku cistu
Ajde super da ste to rijesili.Amh je meni jako niski i taj fsh mi je visok.Ali je bitno da mi snize fsh,ni j neznam zasto i stalno ga vadim.Oni ocito imaju svoje procedure i kad mozemo i sa kakvim nalazima uci u postupak.Tebi je po tablici amh dobar,ispod 5 se smatra los i manje jajnih stanica.Drzim ti fige da sve dobro prode i da udes u postupak.Sretno🤗😊
Lh 8.3
🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji