Pozdrav Zenice
Samo da vam javim bila sam dr.put na Beti dana i 32000 je jel to ok ,posto ovdje nista ne kazu samo jave na tel. u utorak mi je ultra zvuk
Hvalaaa
Sretnooo svim cekalicama 🍀❣️
32000? Ajme kolika betaaa… Cestitam🤩
Koji ti je dan nakon transfera, jesu li ti vratili jedan ili dva embrija?
Hvalaaa
3 sedmica
Vratila 2embrijs 5 dan radila sam ICSI i ovo mi je bio 4 put 🙏🏼🍀 prije toga 2puta sam bila trudna prirodnim putem,al vanmatericna
Tako da nakon 8 godina moja zelja postaje stvarna 🍀🙏🏼💕
Od ❤️ Vam svima zelim pozitivne bete
Ja sam ovaj put trazila prije nego sto ista pocnemo da mi rade Histeroskopiju jer u neki zemljama se radi pa tek onda transfer i stvarno se uspostavilo kao super,jer prvi put sam imala 14 jajnih stanica od kojih je 10 bilo super tako da sam 8 ih ostavila ☺️
Nikitta, sto bi trebalo znaciti to"Mislim da cu se okanuti daljnjih postupaka"? Nema odustajanja??!!!!! Ja se zabavljam citanjem foruma unatrag po mjesecima. Tako je lijepo znati da ce se nakon nekoliko mjeseci dogoditi veliki plusic dok se netko zali i odustaje nakon neuspjeha. Tako ces i ti, vidjet ces, ako sutra i ne javis veliku betu (a tko kaze da neces???), na 3000 i nekoj stranici ovog foruma dijeliti trudnicke savjetekao i Beba. Sutra je novi daaaan!
Iskra, nisam kod Vrcica, ali cula sam samo pohvale za njega. Ja sam u kbc Split, a Zadranke ga izbjegavaju u sirokom luku i sve put Zagreba, nije mi nista drago
Hejbaburibu, citala sam na nekom srpskom forumu o necem slicnom pa se nadam da je i kod tebe tako i da ces javit lijepe vijesti! Drzim fige
Hani ja sam isto iz Zd ahahaha,samo što sam ja slučajno dospila tamo,poslala mail pa što bude,a tamo sam poslala jer sam čitala tu dobre recenzije za Petrovu,a tu na forumu ima malo zadranki ili mi se samo čini🙈???
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Soyseka pa vjerojatno da je. Ja sam samo dva put vadila betu i to drugi put 12dnt pa cekala ultrazvuk. Mi tu bas ne vadimo bete kad tako prodje duzi period, al meni to zvuci super.
Hani, hvala sto brineš o svima nama 😊evo živa sam!
Jučer je bila punkcija, 2 stanice imamo. Danas su javili da još ne vide da su oplođene. Ubila me danas ta informacija i ne znam kaj da mislim… rekli su mi da zovem sutra 😔
Ima li koja iskustva s kasnijom oplodnjom?
Hrabrice sretno sutra na transferu!
Nikittazao mi je sto sve ovo moraš proživljavati i iskreno de nadam da će te pozitivna Beta iznenaditi i razveseliti 🙏🏻
Nastyneka krene sto prije 💪🏻
Sto se tice kasnije oplodnje,imala sam iskustva s tim...ljetos imala postupak s 2js...zvali me sa VV,da nemam posto dolazit jer se nisu oplodile...pomirila se s tim,isplakala...kad drugo jutro zovu oko pola 9 da dolazim k njima da se 1 js oplodila i da cu imat transfer..brze bolje 270km prosla i u 12 sati imala transfer...uglavnom...sretno
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Tko pije omegu, čiju kupujete? Malo čitam pa vidim da je ok Dietpharm i Solgar Wild Alaskan omega?
Ja sam pila omegu od 1000mg encian
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Soyseka pa vjerojatno da je. Ja sam samo dva put vadila betu i to drugi put 12dnt pa cekala ultrazvuk. Mi tu bas ne vadimo bete kad tako prodje duzi period, al meni to zvuci super.
🍀🙏🏼 Havla
Nikitta draga moja, nema se tu puno za reci a da ti vec ne znas i nisi toga svjesna. Sve smo mi ovdje izuzetno hrabre zene koje se svim snagama bore za najveci blagoslov u zivotu, a istovremeno toliko ranjive i jadne kojima je potrebno razumijevanje i barem jedna pametna rijec, a cesto ju ne dobijemo. Zato smo si ovdje velika podrska
Mislim da se trebamo prepustiti trenutku, ako ti se place, placi...ako si tuzna, ne prikrivaj to, odtuguj, daj si vremena. Ako si vesela, smij se, budi sretna.
Iz dubine duse zelim da ti sutra bude najsretniji dan i da sva ova tuga i borba budu iza tebe, sretnooo
Lh 8.3
🤞🤗
Nitko nezna kako se mi osjecamo i sto prolazimo.To samo znaju oni koji su u toj situaciji...zato imamo jedne druge da si pomazemo i bodrimo u svemu i guramo u naprijed...jer mi znamo kako😘😊🤗🤗☺💗💗💗💗
Lh 8.3
🤞🤗
Hani, hvala sto brineš o svima nama 😊evo živa sam!
Jučer je bila punkcija, 2 stanice imamo. Danas su javili da još ne vide da su oplođene. Ubila me danas ta informacija i ne znam kaj da mislim… rekli su mi da zovem sutra 😔
Ima li koja iskustva s kasnijom oplodnjom?
Hrabrice sretno sutra na transferu!
Nikittazao mi je sto sve ovo moraš proživljavati i iskreno de nadam da će te pozitivna Beta iznenaditi i razveseliti 🙏🏻
Nastyneka krene sto prije 💪🏻
Sto se tice kasnije oplodnje,imala sam iskustva s tim…ljetos imala postupak s 2js…zvali me sa VV,da nemam posto dolazit jer se nisu oplodile…pomirila se s tim,isplakala…kad drugo jutro zovu oko pola 9 da dolazim k njima da se 1 js oplodila i da cu imat transfer..brze bolje 270km prosla i u 12 sati imala transfer…uglavnom…sretno
Ja sam jucer imala punkciju na Vv istp 2 js
I rekli su mi da dodem 18 og znaci treci dan od punkcije pa da ce mi rec hoce bit ili nece transfer
Sto mislite bili me zvali da se nije nista oplodilo ?
Jer sam i ja oko 280 km udaljena od Vv
Sortiraj odgovore
Najstariji