A sad ovaj put tako kako je a sljedeći put ako ga bude cu pokusati dogovoriti da zovem jer nema smisla proc toliki put da ti kazu da ide s kuci bez et
Malo me i strah jer sam jucer upoznala curu koja je imala jednom 3 js a dr put 8 js i nijednom se nisu oplodile
A ja imam samo 2 :(
Hejbaburibu draga hvala, držim fige na najjače da ti sutra jave da su oplođene!
Nikitta moja sućut zbog bake. Normalan je svaki osječaj i simptom koji imaš. Budi hrabra kakva i jesi! Sretno sutra, držim mega fige da beta bude pozitivna!
Ana123456, mislim da nece. Oni ne zovu. Dođes i onda saznas. A obicno ne mozes ni preko telefona saznati, ali mozes probati nazvati. Na zalost….
Ahaa mislila sam posto je ova cura rekla da su je zvali da svakog zovu
Svejedno cu ja ujutro za zagreb
Strah me posto su samo 2 stanice da se ne oplode
Nemogu docekati sutra da saznam..
Oni ne zovu,nego jedna moja poznanica tj. rodakinja mog muza radi u laboratoriju pa me ona zvala da su gledali i da se nisu oplodile i posto smo daleko da ne dolazimo da ce mi otpusno pismo poslat postom,međutim kad su drugo jutro opet pogledali,vidjeli su da se jedna oplodila i brže bolje zvali da dodem...a nju su naravno oprali zasto daje informacije prije vremena...prvi dan nakon punkcije me zvala da ne dolazim da nema nist...a onda su me zvali drugi dan da dodem
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Meni menge nigdje na vidiku. Već 29dc. Injekcije čekaju u frižideru. Zadnjih 5 dana svaki dan imam feeling da ću dobit od grčeva, kojih inače nikad nemam. Samo dobijem i onda krenu grčevi. Da ne znam da su šanse za prirodnom trudnoćom 0,00000000000001% pomislila bi da sam trudna. 😥
Ana123456, mislim da nece. Oni ne zovu. Dođes i onda saznas. A obicno ne mozes ni preko telefona saznati, ali mozes probati nazvati. Na zalost….
Ahaa mislila sam posto je ova cura rekla da su je zvali da svakog zovu
Svejedno cu ja ujutro za zagreb
Strah me posto su samo 2 stanice da se ne oplode
Nemogu docekati sutra da saznam..
Oni ne zovu,nego jedna moja poznanica tj. rodakinja mog muza radi u laboratoriju pa me ona zvala da su gledali i da se nisu oplodile i posto smo daleko da ne dolazimo da ce mi otpusno pismo poslat postom,međutim kad su drugo jutro opet pogledali,vidjeli su da se jedna oplodila i brže bolje zvali da dodem…a nju su naravno oprali zasto daje informacije prije vremena…prvi dan nakon punkcije me zvala da ne dolazim da nema nist…a onda su me zvali drugi dan da dodem
Ahaa zato su tebe zvali..
Nikitta iscekujemo betu🤞🤞 zao mi je da si tako u bedu i nadam se da ce te velika beta razveseliti..
Hajburibu mozda smo se i vidjele gore, ja sam cekala red za konzultacije.. meni su se u se u prvom i drugom postupku drugi dan oplodile po 1 stanica naknadno rađen je ICSI.. za treci put ne znam kako je bilo jer sam 3 dan tek zvala...🤞🤞🤞 neka danas cujes lijepe vijesti..
Sretno svima koji su u postupku ili ga cekaju.. isto tako cekalice bete neka budu ogromne 💖
Hvala vam cure na podršci!
Babylove vjerojatno jesmo. I kod nas je rađen ICSI pa me zato sve to i brine. Drago mi je da te doktor koliko toliko umirio i ohrabrio za dalje, stvarno su svi gore divni.
Nikitta držim fige na rukama i nogama zaista ti želim da današnji dan upamtiš kao najljepši u životu (do poroda :))
Nasty doći će piješ li još Femoston? meni je uz njega menga ko urica
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Meni menge nigdje na vidiku. Već 29dc. Injekcije čekaju u frižideru. Zadnjih 5 dana svaki dan imam feeling da ću dobit od grčeva, kojih inače nikad nemam. Samo dobijem i onda krenu grčevi. Da ne znam da su šanse za prirodnom trudnoćom 0,00000000000001% pomislila bi da sam trudna. 😥
Mozda se cuda dese,nikad neznas..😊 bolje joj je nek ne dode i da zoves dr da si trudna🙏
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji