Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    18. Travanj 2019. 09:08

Nikita drzim fige najvece . 

18. Travanj 2019. 09:31

Nikita kakav god rezultat bio, idemo samo jače nego prije nema padanja ni odustajanja!!!!

Nasty
    18. Travanj 2019. 09:52

Hejbaburibu ne pijem više femoston, pila tri mj. Meni se poremetio ciklus dok sam ga pila. Nakon vađenja nalaza hormona sam nastavila s pripravcima i shatavarijem, išla na one masaže abdomena. Inače imam cikluse između 24-27 dana. Jesu te zvali iz laba? Kolilo si stanica dobila? 
    Medo draga da bar.. ovo mi je zbog stresa na poslu i izbuđenja što konačno krećem. Od danas ne radim pa ću se malo probati opustiti.
    Nikitta🍀🤞😘 

hejbaburibu
    18. Travanj 2019. 09:54

Kod mene ništa od transfera, 0 oplođenih 😞
    Nikitta još jednom sretno!!! 💗

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Nasty
    18. Travanj 2019. 10:09

Hejbaburibu užasno mi je žao. Jesu li ti rekli zašto? 

18. Travanj 2019. 10:27

Nikitta šaljem pozitivne vibre da u 14 budu najljepše moguće vijesti 🤞🤞
    Hejbaburibu žao mi je da nema oplođenih 😕
    Evo ja danas prijavljujem dolazak menge, sutra idem na uzv i po lijek. Baš me zanima koliko ću antralaca imati s obzirom da mi nisu to još do sad brojali. 

hejbaburibu
    18. Travanj 2019. 10:30

Nasty rekli su da su jajne stanice bile nezrele. Krajem mjeseca idem na razgovor sa svojim doktorom da vidimo sto i kako dalje. U svakom slučaju od stimuliranih ništa do 9 mjeseca. Ne znam ima li smisla raditi prirodni postupak budući da prirodno ne ovuliram. Vidjeti ću sto će mi reci... 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

18. Travanj 2019. 10:48

Od dvije jajne stanice jedna oplođena 😊

• Medo2711
    18. Travanj 2019. 11:04

Nasty pokusaj se opustiti i uzivaj u lijepim danima i svom moru.Mene spavasa posao da ne "mislim"...☺
    Zao mi je svima sta nemaju oplodenih idemo dalje,a sretno svima koje cekaju bete neka bude puno plusica😊

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Nasty
    18. Travanj 2019. 11:26

Medo hvala ti draga moja.. Skupa ćemo mi u nove pobjede oko Uskrsa.. Doći će one, neće pobjeć..
    Hejbaburibu draga žao mi je stvarno, mogu mislit kako se osjećaš. Prerano su ih punktirali. Ali nema sad vraćanja više unazad, što je tu je. Probaj se opustiti i skoncentriraj se na nove konzultacije i novi dogovor. Pripremi pitanja. Izrešetaj ih tamo, nek ti predlože pretrage, neke dodatke da piješ. Možeš možda probat prirodni sa femarom? 
    Mimica i ti krećeš na stimulirani? Onda smo tu negdje.. Sretno s antralcima i bockanjem! 
    Ana super! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.