Marijaiva,dijagnoza je cryptozoospermia...
Sad jel nas dr slala odmah na kariograme zbog nalaza mm,neznam,kolegicin muz ima istu dijagnozu pa ju dr nije slala za kariogram,imala 4 ppstupka i 6 transfera imala,i jos uvijek nije ju slala.I oni najvjerojatnije odustaju od daljni pokusaja
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Iskra, onda cete brzo u postupak. A ako su vam samo neprohodni jajovodi problem, moglo bi to biti uspjesno iz prveSpermiogram je uredan?
Kako ste se odlucili bas za Vrcica?
Medo, pisala si da ces narucitidhea tablete. To je na svoju ruku ili na preporuku dr? Tko ih sve moze uzimati?
Hejbaburibu, jesi li zivaaaaa? Ne javljas se….
Hani tako je problem su jajovodi jedan skros u offu a drugi na izmaku😉,rađena mi je laparo i tu je nađena dijagnoza,spermiogram je uredan normozoospermija,a kako sam se odlučila za prof.Vrčića,ja sam priko maila poslala nalaz i tražila konzultacije i oni su mi sami dodijelili njega. Imaš ti kakvo iskustvo s njim?
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Cure zanima me koliko je vremena najbolje napraviti pauzu između postupaka?
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Iskra sretno!
Vaki ajde već kad je moralo tako da si bar procurila da ne brines.
Hani dhea je jako bitan, al neki dr ga ne vole prporucivagi da se uzima jer je diskutabilno jos uvijek dal taj u tabletama se dovoljno metabolizira da se pretvori u dhea-s koji iskoristavamo. A bitan je za hormone u tijelu. Prvenstveno prije uzimanja bi osoba morala znat dal ga ima u manjku jer ako je povisena vrijednost moze bio uzrok pcos, pojacane dlakavosti, disbalans hormona, povisene vrijednosti testosterona... A manjak je uzrokuje lomljivu kosu, jako suhu kozu, smanjen libido, losa kvaliteta js, umor...
Hrabrice grcevi mogu biti od punkcije. Mislim da od utrica nisu, no ne znam.
Nikita draga nemoj tako! Ja jako jako u srcu zelim da te sutra beta razveseli na najjace! Naravno da si emotivna kad ti netko drag umre i pogreb je stres za tebe i inace bi bio, a kako ne sad dok si sva nafilovana hormonima, a mozda je i zbog bebice! Pusti to sto osjecas da nije uspjelo, nekad nas bas takve strvari iznenade na kraju. Roditelji nekad znaju lupiti glupost jer ne znaju sto bi rekli, bar sam ja to tako shvatila sa mojom mamom! Drzim fige da beta bude lijepa sutra! Iscekivat cu s tobom od jutra. Bila sam danas na uzv nema pomaka ciklus je anovulacijski i u petak moram doc da vidi dal ce raditi utero... Popricala s njom o svemu i glavobolji koja me strefi svaki mjesec tocno 8 dana iz O ili otpilike 17-18 dan ciklusa kad nema O, i o prp i svi mogucnostima moderne medicine. Danas je zena bila bas pricljiva i sve smo u tanane iako je imala guzvu. Ona bi svakako radila bris sada ako nista da vidi sto ce dobiti ovaj ciklus, a ako se ne ostvari trudnoca ponoviti to jednom kad bude ovulacije pa da vidimo razlike.
Draga Nikita,kad sam pročitala tvoj tužni post,instinktivna reakcija bila je -napiši nešto da je utješi,ali znam da nema tog posta koji te može utješiti u trenutku kad se tako osjećaš. Mogu ti reći samo ono što je meni pomoglo ,a to je prepuštanje. Stvari koje su izvan tvoje moći jednostavno prepusti,to je najteže znam,i sama sam bila spremna na život bez djece,ako tako mora bit ,iako mi se od same pomisli na takav život ledila krv u žilama,i uvijek je bilo ono Zašto,Pa zašto baš mi? Uglavnom ono šta sam htjela reć je da kakav god ishod bio,život je sada i ovdje,nemoj razmišljati šta će bit u starosti ,koliko ljudi ima djecu pa umru sami. Budi sretna šta imaš snage za sve ovo,ta snaga nek te prati do cilja.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hani, hvala sto brineš o svima nama 😊 evo živa sam!
Jučer je bila punkcija, 2 stanice imamo. Danas su javili da još ne vide da su oplođene. Ubila me danas ta informacija i ne znam kaj da mislim... rekli su mi da zovem sutra 😔
Ima li koja iskustva s kasnijom oplodnjom?
Hrabrice sretno sutra na transferu!
Nikitta zao mi je sto sve ovo moraš proživljavati i iskreno de nadam da će te pozitivna Beta iznenaditi i razveseliti 🙏🏻
Nasty neka krene sto prije 💪🏻
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Nikita šta da napišem a da ti ne znaš i sama ... ne razumiju nas ni roditelji ni prijtelji niko ko ovo sam nije prošao i mene to jako jako boli, osobito kad pocmu sa neumjesnim komentrima iako znam da mi žele sve sto si i sama želim ....
Cure kad vec pišemo o simptomima ima li koja cura da je vise puta prolazila to sve da mi kaže kako je moguće da sam sad iza feta isto tako iza svejezeg transfera imala sve “poželjne” simptome, znaci grčevi , vjetrovi stalno i menstrualni bolovi povremeno ( ne ne umišljam 😂) i onda to sve traje do nekog 6 dana i nakon toga nista ?! Kako to objasniti?
Joj Nikita ,ja sam ti za takve stvari tudum,a i nemam živaca ,moram to nekako obrisati,kad se sjetim koliko mi je trebalo da namjestim🤦.
Grizli ,pratim te ,nadam se da će ovaj fet bit dobitni ♥️
url=https://lilypie.com]
DANTE
Nikitta, sto bi trebalo znaciti to "Mislim da cu se okanuti daljnjih postupaka"? Nema odustajanja??!!!!! Ja se zabavljam citanjem foruma unatrag po mjesecima. Tako je lijepo znati da ce se nakon nekoliko mjeseci dogoditi veliki plusic dok se netko zali i odustaje nakon neuspjeha. Tako ces i ti, vidjet ces, ako sutra i ne javis veliku betu (a tko kaze da neces???), na 3000 i nekoj stranici ovog foruma dijeliti trudnicke savjetekao i Beba. Sutra je novi daaaan!
Iskra, nisam kod Vrcica, ali cula sam samo pohvale za njega. Ja sam u kbc Split, a Zadranke ga izbjegavaju u sirokom luku i sve put Zagreba, nije mi nista drago
Hejbaburibu, citala sam na nekom srpskom forumu o necem slicnom pa se nadam da je i kod tebe tako i da ces javit lijepe vijesti! Drzim fige
Sortiraj odgovore
Najstariji