Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    18. Travanj 2019. 13:26

Nasty

Mimica vjerojatno je to samo perventivno, držim fige da kreneš i samo opušteno i hrabro kroz sve, mlada si i bit će sve super! Pratimo se🍀🤞 Meni i Medi je također niži amh.. Dali si dobila protokol? Koje lijekove su ti dali za stimulaciju?
    Medo lupat ćemo domaća jajca ovaj Uskrs, a nakon vikenda ima da budemo plodne ko koke! 😘🍀🤞

Haha..naravno nema sta😎💞🤗..tako je i biti😊

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

hejbaburibu
    18. Travanj 2019. 13:39

Nikitta 💗
    Hrabrice kako je prošao transfer?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

18. Travanj 2019. 13:55

Hvala vam cure 😊
    Nasty dobila sam Elonvu 150 ili kako se već točno zove 🤪 neke cure tu na forumu su je isto koristile i bile zadovoljne. Čitala sam po netu da ona potiče dosta ujednačen rast folikula a i nema puno pikanja, tj prva doza je valjda 2dc i onda pauza do negdje 7dc kad se daju ostali lijekovi. Ali ne želim previše o tome razmišljati, idem polako kako me upute i to je to.. glavno da krenem. 
    Što se tiče fsh meni je prošle godine kad sam ga vadila bio 9 a nitko mi nije komentirao taj nalaz 😐 doduše taj ciklus mi je trajao 25 dana pa je možda zato bio višlji, ali definitivno mi raste je je na prvom vađenju bio 7.8.. a ma, vidjet ću šta će mi sutra reći  i gotovo!

Lilypie
    18. Travanj 2019. 13:56

Nikitta

Kengu je imala menga bolove od 6 do 9 dnt (dakle implantacijske), ja nisam nikakve bolove imala uopće do danas, da su me cicke nastavile boliti, onda bih se nadala, no prestale su i to je za mene the end. Ne brigajte, javit ću vam betu i raspršiti lažne nade svima koji će ikad čitati 😬 Nemam smrzlića, nije dogurao do petog dana, nikad nisam imala smrzlića. Tako da se mi koje nikad nemamo FET, prije umorimo i potrošimo, jer stalno sve ispočetka. Ne umanjujem time bol ženica koje imaju neuspješne FET-ove, želim samo istaknuti da se mi moramo ponovno podvrgavati pregledima, inekcijama, nemiru hoće li folikuli puknuti, aspiraciji i stresu hoće li se kaj oploditi. Tako bih voljela da barem jednom ne moram to više prolaziti, mislim mogu odabrati da ne prolazim ništa i to je to, ali taj izbor je tako depresivan i konačan.

Amen. Potpisuje sve, od riječi do riječi 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Nasty
    18. Travanj 2019. 13:59

Hejbaburibu da mozak na pašu i odmori se prvo psihički, pa u nove pobjede. Možda ti mogu uvesti neku blagu stim kroz taj prirodnjak ako nemaš ovulacije..pitaj, inzistiraj.. nemaš što izgubiti!
    Nikitta onda je to to, ti ipak najbolje poznaješ svoje tijelo kao što znaš reći.. žao mi je da smrzlić nije preživio😥 ni ja ih najvjerojatnije nikad neću imat. A ni vrijeme mi ne ide baš na ruku.. Kroz godinu-dvije što napravim napravim. Tako da ne mogu ni zamislit što prolaze žene koje su u ovome 5 i više god. 
    Ovo sve otrcano zvuči.. nemam što pametno reći osim odtuguj, isplači se dozvoli si i deprepresivno razmišljanje.. Makni se od svega za Uskrs, odmori psihu i tijelo i onda hladne glave izvuci prednosti i mane i stavi na papir ako će ti pomoć u pripremi za dalje i hrabro u nove pobjede. 

Nasty
    18. Travanj 2019. 14:05

Mimica tako je! Ne opterečuj se s ničim nego od danas do sutra pa kako ide. I sama ću tako. O Elonvi sam čitala i žene imaju vrlo pozitivna iskustva i nema pikanja svaki dan što je super.  Javi što kažu i još jednom, sretno sutra! 

Vaki
    18. Travanj 2019. 14:17

Nikitta i Hrabrice - 🤞za danas! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Medo2711
    18. Travanj 2019. 14:22

mimicaRI

Hvala vam cure 😊
    Nasty dobila sam Elonvu 150 ili kako se već točno zove 🤪 neke cure tu na forumu su je isto koristile i bile zadovoljne. Čitala sam po netu da ona potiče dosta ujednačen rast folikula a i nema puno pikanja, tj prva doza je valjda 2dc i onda pauza do negdje 7dc kad se daju ostali lijekovi. Ali ne želim previše o tome razmišljati, idem polako kako me upute i to je to.. glavno da krenem.
    Što se tiče fsh meni je prošle godine kad sam ga vadila bio 9 a nitko mi nije komentirao taj nalaz 😐 doduše taj ciklus mi je trajao 25 dana pa je možda zato bio višlji, ali definitivno mi raste je je na prvom vađenju bio 7.8.. a ma, vidjet ću šta će mi sutra reći i gotovo!

Tebi je dobar fsh,meni rekls nesmije biti vise od 10.Meni je 12 zadnji,nadam se da ce mi biti ispod da mogu odmah u postupak.Sretno dalje🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

18. Travanj 2019. 14:27

Hvala curke, javim svakako sutra 😘 
    Nikitta neznam šta bi pametno napisala, užasno užasno mi je žao 😓 želim ti svu snagu svijeta da posložiš misli i odlučiš što i kako dalje! U mislima sam s tobom, šaljem zagrljaj 💕💕

18. Travanj 2019. 14:29

medo2711

mimicaRI

Hvala vam cure 😊
    Što se tiče fsh meni je prošle godine kad sam ga vadila bio 9 a nitko mi nije komentirao taj nalaz 😐 doduše taj ciklus mi je trajao 25 dana pa je možda zato bio višlji, ali definitivno mi raste je je na prvom vađenju bio 7.8.. a ma, vidjet ću šta će mi sutra reći i gotovo!

Tebi je dobar fsh,meni rekls nesmije biti vise od 10.Meni je 12 zadnji,nadam se da ce mi biti ispod da mogu odmah u postupak.Sretno dalje🤗

Držim fige da je pao i da kreneš u postupak! Sigurno si koristila nešto za snižavanje? Ja sam uzimala kapi konopljike ali sam ovaj mjesec prestala sa svime s obzirom da me čeka stimulacija pa da ne zbunim tijelo sa svim silnim pripravcima i dodacima.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.