Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    16. Travanj 2019. 23:08

medo2711

Nastykako si? Kako stoji kod tebe situacija.☺🤗

Medo draga evo još iščekujem mengu.. Valjda će sutra, prekosutra.. 
    Ima li kod tebe novosti? 

Iskra💞
    17. Travanj 2019. 00:07

Pozzz ženske😊
    Evo podijelila bih s Vama moje osobno iskustvo s prof.Vrčićem,jadnostavno sam preugodno iznenađena kako je taj dr.jednostavan,temeljit(prve konz.),šaljiv ma ono svaka čast na pristupu .
    Znači prvi put sam u Petrovoj bila,imam za napravit još neke nalaze,pa ako koja može da mi ih malo približi bila bi zahvalna😃
    1-OGT test i istovremeno inzulin( natašte i nakon dva sata)
    2- Vitamin D
    3- Anti Mullerov hormon
    Malo sam guglala,ali Vi bolje to objasnite nego googl👍,hvalaaa ljubim Vas😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Grizli
    17. Travanj 2019. 06:44

Iskra dobrodosla i sto prije zatrudnila i otisla na neku veseliju temu. Svi se ovi testovi vade iz krvi sto si navela. Ogtt je laicki receno kontrola secera u krvi i mokraci sa inzulinom. Izvade ti krv i das mokracu 1., pa ti daju glukozu otopljenu u vodi i ponovis test nakon 120 minuta. AMH je ajmo rec vrijednost po kojoj se odredjuje plodnost odnosno uz druge parametre fsh i broj antralaca znaju koja je rezerva jajnika i dal je plodnost mozda smanjena. A po tom mogu znat i s kojim lijekovima ici npr ako je visoko paziti ce da ne upadnes u hiperstimulaciju. Vitamin D je jako vazan vitamin za plodnost, direktno utjece na kvalitet jajnih stanica, a veliki manjkovi mogu uzrokovat rane spontane ako dodje do trudnoce. I to je to. Nadam se da sam pomogla. Sretno! 

• jenifer
    17. Travanj 2019. 07:18

Dobro jutro svima zelim,zanima me dali mozda koja od vas zna kad se ide na biopsiju sto triba sve ponijeti sa sobon i koliko bi mi suprug bio u bolnici
    Unaprijed hvala svima na savjetima

• Medo2711
    17. Travanj 2019. 08:33

Nasty

medo2711

Nastykako si? Kako stoji kod tebe situacija.☺🤗

Medo draga evo još iščekujem mengu.. Valjda će sutra, prekosutra..
    Ima li kod tebe novosti?

Znaci jos nije dosla...ja sam isto u iscekivanju trebala bi oko uskrsa🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Iskra💞
    17. Travanj 2019. 09:54

Grizli

Iskra dobrodosla i sto prije zatrudnila i otisla na neku veseliju temu. Svi se ovi testovi vade iz krvi sto si navela. Ogtt je laicki receno kontrola secera u krvi i mokraci sa inzulinom. Izvade ti krv i das mokracu 1., pa ti daju glukozu otopljenu u vodi i ponovis test nakon 120 minuta. AMH je ajmo rec vrijednost po kojoj se odredjuje plodnost odnosno uz druge parametre fsh i broj antralaca znaju koja je rezerva jajnika i dal je plodnost mozda smanjena. A po tom mogu znat i s kojim lijekovima ici npr ako je visoko paziti ce da ne upadnes u hiperstimulaciju. Vitamin D je jako vazan vitamin za plodnost, direktno utjece na kvalitet jajnih stanica, a veliki manjkovi mogu uzrokovat rane spontane ako dodje do trudnoce. I to je to. Nadam se da sam pomogla. Sretno!

Grizli puno ti hvala na objašnjenju,super tako si mi pridočila jednostavno da jednostavnije ne možeš,😃a ništa idemo onda to još izvadit pa dalje u pobijede💪
    Hvala ti još jednom 😘😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

17. Travanj 2019. 09:55

Jenifer mi smo je radili u Njemačkoj , isti dan nas je pustilo kući ! Važno je ko je i koliko stručno pravi, moj dragi je imao dva mala reza od po 1 cm i apsolutno nista ga nije bolilo! Znam za neke da je bilo dosta bolno i duži oporavak! Moj neki savjet je da vidite sa dr. Ježekom njega jako hvale!

• jenifer
    17. Travanj 2019. 09:59

Nada88

Jenifer mi smo je radili u Njemačkoj , isti dan nas je pustilo kući ! Važno je ko je i koliko stručno pravi, moj dragi je imao dva mala reza od po 1 cm i apsolutno nista ga nije bolilo! Znam za neke da je bilo dosta bolno i duži oporavak! Moj neki savjet je da vidite sa dr. Ježekom njega jako hvale!

Supruga vodi dr.Hauptman na Rebru,za sad smo jako zadovoljni s njin,jako smiren,sve ljepo objasni i odmah mi se svidio kao doktor i kao covjek

17. Travanj 2019. 10:32

Jenifer aha čula sam i za njega da je dobar, nije vam to neki veliki zahvat! Imate na rodi temu azostatistika tamo Su cure čiji su muževi ovo prošli pa bi vam mogli bolje pomoći ! 

• Hani
    17. Travanj 2019. 10:36

Iskra, onda cete brzo u postupak. A ako su vam samo neprohodni jajovodi problem, moglo bi to biti uspjesno iz prveSpermiogram je uredan? 
    Kako ste se odlucili bas za Vrcica?
    Medo, pisala si da ces naruciti dhea tablete. To je na svoju ruku ili na preporuku dr? Tko ih sve moze uzimati?
    Hejbaburibu, jesi li zivaaaaa? Ne javljas se....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.