Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2019. 14:54

Grizli

Meni je dr preporucila da 1 vracam jer mama mi je izgubila blizance u 5 mj trudnoce, i vecina blizanackih trudnoca u obitelji je lose zavrsila. Tako da inam genetsku predispoziciju za blizance. S druge strane ako imas spontane ne preporucaju vracanje 2 ili 3 bez obzira na dob jer ako jedan ne uspije moze ugroziti drugog. Iako ja sam rekla ako ne uspijemo kroz godinu dana svakako cubpocet traziti 2 da vracaju ako ih budem imala.

Vidis a ja imala 3 spontana i nikad mi to nisu rekli.. A sad i da hocu 1  tak su mi zamrznuti u jednoj slamku 2 blastice... 

Lemon
    12. Travanj 2019. 15:10

U ponedjeljak će mi javiti koliko ih imam oplodenih.. Nego znam da je tijelo izloženo stresu sa tim svim hormonima ali meni trbuh nije ni malo otišao, još uvijek sam jako napuhnuta, je li je to normalno? I boli me pa ne radim skoro ništa 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

12. Travanj 2019. 15:59

Sofi rijesili smo na način da smo operacijom odnosnom metodom TESE uspjeli doći do plivača , hvala dragom Bogu dobre kvalitete! Bile su to dvi jako teške i mučne godine, kojih se ne želim ni sjećati , dobili smo priliku za daljnju borbu! Reci mi gdje ste stali, šta ste odradili od nalaza i kad ste se suočili s tom odvratnom dijagnozom!?

Kika22
    12. Travanj 2019. 16:02

Lemon bez brige, normalno je. Trebat ce vremena da se stomak vrati u normalu. Ja sam se u svojim jeans hlacama osjecala udobno tek kad je prva menga prosla. 

Kika22
    12. Travanj 2019. 16:04

Zaboravila sam ti reci Lemon da drzim fige na najjace da se sve oplode! I da se uspjesno razvijaju 🙂

Lemon
    12. Travanj 2019. 16:05

Onda dobro, hvala, već sam mislila da nešto nije kako treba, i bradavice me bole da im ne smijem blizu, nadam se mengi što prije da se tijelo očisti malo, valjda ću izdržati na poslu u ovakvom stanju.. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    12. Travanj 2019. 16:07

Marijaiva da da meni je profa objansila da u kojoj situaciji je to rizicno pa nisam htjela nego svaki put po 1 samo.
    Lemon potvrdjujem i ja da je to normalno. 

12. Travanj 2019. 16:07

Lemon to ti je skroz normalno ja se i nakon feta ne mogu traperice zakopčati , a nakon punkcije nisam mogla od bolova a ni od napuhanog stomaka ! Proći će ne brini!
    Kike gdje ste vi stali? Kakva je situacija kod tebe?

Lemon
    12. Travanj 2019. 16:09

Hvalaa odlučila sam ne biti u panici jer ne mogu više ništa promijeniti, iskoristiti ovo vrijeme čekanja za druge stvari i uživati, dovoljno mi je za prvi put da bar test naprave ako već ne bude zdravih. A molim se naravno za bar jedan zdrav embrij, čuda se događaju 🙏

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Kengurica
    12. Travanj 2019. 16:09

Grizli veterinara, hahaha. Kako si se samo sjetila. 
    Meni su sad prvi put vratili 2, 3 nikako ne bi doktor, a ni ja iako imam 38. 
    Sjecam se rijeci jedne doktorice, zelimo da rodite zdravo dijete, a ne dvoje i zastane i kaze, najezila sam se kad se sjetim sto sve zna poci po zlu kod blizanacke. Nije to bas samo tako. Nekome bude super, al ima previse teskih, izgubljenih blizanackih trudnoca da bih na to gledala iskljucivo romanticno. No srecom danas uz svu tu prenatalnu njegu se sve vise tih trudnoca iznese uredno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.