Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Travanj 2019. 12:39

pink01

Lilypie

Nikitta

Pijem čaj o kurkume svaki dan za cirkulaciju, skuham si maline i jedem ih tako tople i popijem sok od toga, uzimam 3 brazilska oraščića dnevno za implantaciju, a danas planiram početi s ananasom, ona kora kakti pomaže u implantaciji. Danas mi je 7 dpo, 4 dnt 😉

Ne znam ovo vezano za ananas, provjeri dobro. Negdje sam čitala da on u trudnoći izaziva kontrakcije i da se ne treba koristiti pa to nekako vežem i sa implantacijom.
    Što mislite cure, trebam li uz gynositol uzimati i folacin. Do sad sam samo folacin pila pa sam uzela da pokušam gynositol a on već ima u sebi nešto te folne pa ne znam.
    Pinko jesi radila novi test?

ej radila sam 2 razlicita testa jutros😅
    pozitivna obadva
    valjda je sad brevactid skroz vani
    jedva sam otvorila forum da javim

Ma kakav brevactid
    Ispisala si ti njega😂
    Cestitam trudnice😍😍

• delfin85
    11. Travanj 2019. 12:41

Nikitta

Delfin85 dobrodošla! Jesi imala i treću inseminaciju ili si sad u IVF postupku bila?

Hvala,
    Ovaj puta je bio IVF/ICSI

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Pencil
    11. Travanj 2019. 12:42

Koji Q10 pijete i jeli kasno početi iza transfera?

• pink01
    11. Travanj 2019. 12:51

marijaiva

pink01

Lilypie

Nikitta

Pijem čaj o kurkume svaki dan za cirkulaciju, skuham si maline i jedem ih tako tople i popijem sok od toga, uzimam 3 brazilska oraščića dnevno za implantaciju, a danas planiram početi s ananasom, ona kora kakti pomaže u implantaciji. Danas mi je 7 dpo, 4 dnt 😉

Ne znam ovo vezano za ananas, provjeri dobro. Negdje sam čitala da on u trudnoći izaziva kontrakcije i da se ne treba koristiti pa to nekako vežem i sa implantacijom.
    Što mislite cure, trebam li uz gynositol uzimati i folacin. Do sad sam samo folacin pila pa sam uzela da pokušam gynositol a on već ima u sebi nešto te folne pa ne znam.
    Pinko jesi radila novi test?

ej radila sam 2 razlicita testa jutros😅
    pozitivna obadva
    valjda je sad brevactid skroz vani
    jedva sam otvorila forum da javim

Ma kakav brevactid
    Ispisala si ti njega😂
    Cestitam trudnice😍😍

daj Boze da je tako
    u ponedjeljak beta pa nek bude sve u redu 🤞

• Hani
    11. Travanj 2019. 13:22

Pencil, koliko znam, ocjenjuje se brzina i pravilnost dijeljenja te izgled zametka. A je najbolja ocjena, a C najlosija. Ako su malo sporiji na pocetku, ne znaci da kasnije nece biti pravilni, sve zavisi i kad je embriolog gledao. Jesu li aa i ab ocjene za tvoje zametke? Ti si u prirodnjaku?
    Sto se tice q10, opet oprecne info.
    Jedni kazu da se ne smije piti nakon transfera, a drugi da je potrebna nekoliko puta veca kolicina u vrijeme dijeljenja stanica, zbog velike kolicine energije koja se trosi. Ja se isto mislim hocu li povecati dozu, inace uzimam 120mg.

• Jenn
    11. Travanj 2019. 13:54

Ako sam dobro pohvatala imamo 3 nove trudnice, rita, sosyka i pink cestitam 

Ja cekam sutra, nervoza jer ne znam kakvo je stanje, valjda ce biti nesto 🥺

• delfin85
    11. Travanj 2019. 14:07

Nikitta

Delfin koliko zametaka ste vratili i koji dan? Sretno ☘️

Hvala 😘
    Jedan zametak smo vratili trodnevni a transfer je bio 04.04.

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

11. Travanj 2019. 14:13

Trudnice čestitam!! Nek i dalje bude sve uredno i školski 🤞🍀😊
    Grizli moguće da ti je ovaj ciklus anovulacijski. Meni se isto jednom desilo (prije mpo) da mi je ginekologica rekla da se vodeći folikul smežurao odnosno nije nastavio rasti a endometrij je bio zadebljan. Mislim da to nije ništa neobično pogotovo nakon stimulacije i progesterona jer sve to djeluje na tijelo.
    Jenn probaj ostati smirena i misliti pozitivno. Sve nas uhvati panika, ali i na punkciji si očekivala da će biti manji broj stanica nego šta si na kraju dobila, tako i sad trebaš vjerovati da će biti i bolje nego šta misliš. Sretno i držim ti fige da sutra budu odlične vijesti 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

• Hani
    11. Travanj 2019. 14:41

Delfin85, sretno! Gdje si u postupku, sto je problem?
    MimicaRi, kad ce onaj tvoj odgodeni stimulirani?
    Jenn, znamo da si nervozna, pa 1. put ti je. Navijamo za odlicne zametke
    Nada88, ako i ne uspije ovaj put, uspjet ce sljedeci. Što bih ja dala za tri smrzlica!!!!
    Kika22, kakav je tvoj plan za dalje?
    Soyseka i pink01, uzivajte u trudnoci!
    Rita88, bas lijepo. Prirodno zatrudnit nakon neuspjelog postupka i godina pokusavanja, volim takve price!!! Sto je bio problem kod vas? Na prvu sam te zamijenila za rinu86, ona se jos nije javila nakon feta.

soyseka
    11. Travanj 2019. 15:20

Jenn

Ako sam dobro pohvatala imamo 3 nove trudnice, rita, sosyka ipink cestitam

Ja cekam sutra, nervoza jer ne znam kakvo je stanje, valjda ce biti nesto 🥺

Hvala 💕Sretnooo 🍀🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.