Ma ako se danas nije puknula i dogovorila s nekim sad je gotovo..
Vjerujem da ce moci Korina vec s iducom mengom u postupak kod nekog strucnijeg humanije i rjecitog lijecnik..
Iskreno ja sam na Vv gdje smo samo broj znala kod doktorice provesti 15 min prije pistupka samo dogovarajuci i sto i kako dalje.. Dobila toplu rijec i vjetar u ledja kad je vidjela da sam klonula duhom.. A o privatnom iskustvu da ne pricam naravno jos veca posvecenost…
Eto.. Dokaz da ni kod svakog privatnika nije idealno i da je nekima sve to samo biznis…
Piknula ne puknula😅
No mozes se slobodno s partnerom puknut Korina😅😅😅
Radujem se, dugo je zabrana bila na snazi :D
Nisam nista platila ovaj neuspjeli pokusaj, osim injekcije u ljekarni. Dr mi je rekao da bi se naplacala jos za dodatnu stimulaciju koja je losa pocela i kao htio me postediti uzaludnog daljnjeg troska. Lijepo od njega, samo da mi je jos objasnio zasto je tocno uzaludan...Ja bi dala zadnju kunu za pokusaj da se i jedno jajasce izvuce, ali kada me tako obeshrabrilo ostala sam bez rijeci.
Soyseka ja inače zivim u Essen, ali sam u postupku u Hamburgu, toliko sam tužna i razočarana u njih sa ti to ne mogu riječima opisati, drago mi je da ima bar neko na ovom forumu iz Njemačke jer oni rade po nekom drugom principu bar ovi moji!
Samnom je sve u redu, problem je s muške strane! Sad nakon ovoliko hormona koje sam unijela u sebe u ova dva postupka vise ne znam jel i samnom sve u redu! Možeš li mi reci , kako je kod tebe tekla stimulacija i FET čisto da usporedim s ovim šta ovi ovdje rade! Oni svima istu terapiju daju to je grozno
Rita i Soyseka prekrasno! Sretnu trudnocu vam zelim!
Nikita kako si ti? Ima li kakvih feelinga kod tebe?
Samo da napomenem vezano za estradiol mene su slali vaditi ga samo prije 1. stoperice i poslije vise u postupcima nisam vadila osim kad sam morala hormone vaditi ono 2-5dc.
E cure da vas pitam jel se vama tesko otvara ova nasa tema? Meni bas dugo treba da se otvori pa ne znam dal je problem kod mene ili je do foruma.
Rita i Soysekaprekrasno! Sretnu trudnocu vam zelim!
Nikita kako si ti? Ima li kakvih feelinga kod tebe?
Samo da napomenem vezano za estradiol mene su slali vaditi ga samo prije 1. stoperice i poslije vise u postupcima nisam vadila osim kad sam morala hormone vaditi ono 2-5dc.
E cure da vas pitam jel se vama tesko otvara ova nasa tema? Meni bas dugo treba da se otvori pa ne znam dal je problem kod mene ili je do foruma.
Meni se opcenito cijeli ovaj forum jako sporo otvara...
Nada88 i Soyseka i ja sam u Njemackoj. Isto radimo ICSI. Soyseka u kojoj si KiWu u Ulmu? Ulm ih ima nekoliko. Ja sam u Frauenstraße.
Čestitam tebi i Rita88 na lijepim vjestima ❤
Pink01, ti si 100% nasa nova trudnica.
Seni, mogla bi ti vec i betu, a kamoli test napravit. Kako izdrzis? Sretno!!!!
Wolfie, kad ti onda namjeravas po svog smrzlica u Belgiju?
Nikitta, je li ovo prvi put da su ti zametci kvalitetni?
Po tvojoj prici Petrova mi izgleda kao super izbor bolnice. Uzv 2/3 dan, vadenje estradiola, ja nisam cula da se to radi u st. Neka me netko ispravi ako grijesim. Rade li to i u ostalim bolnicama? Bas me zanima.
Korina1985, zao mi je zbog odustajanja. Nemoj da ti bude neugodno postavit sto pitanja, ti placas odgovore na ta pitanja!!! U kojem si gradu? Znaci li odustajanje da ti vracaju novac?
Nazalost nemam smrzlice,bio je jedan nakon 2 punkcije ali trudnoca nije uspjela ali ne gubim nadu vjerujem da cemk sve mi doci do svog malog cuda. Trenutno sam na cekanju da belgija posalje koje nalaze opet radim pa da mi mpo doktor pise ponovno zahtjev za lijecenje u inozemstvu jer je spontani bio nedavno. Nadam se da bi za ljeto mozda mogla ponovno krenuti sa stimulacijom..nadam se 🙂
Rita88 i Soyseka cestitam od srca i zelim lijepih sljedecih 9 mjeseci ♥️
Nada88 i Soysekai ja sam u Njemackoj. Isto radimo ICSI. Soyseka u kojoj si KiWu u Ulmu? Ulm ih ima nekoliko. Ja sam u Frauenstraße.
Čestitam tebi i Rita88 na lijepim vjestima ❤
I ja sam u DE!Kinderwunsch Klinik Tűbingen
Ooo znaci ima nas, a ja se trudim dugo vec da vas nađem ! Rita, Kika kako ste zadovoljne? Koji protokol vaše klinike koriste? Rita tebi čestitam od srca
Sortiraj odgovore
Najstariji