Ok znaci nije problem samo kod mene sa otvaranjem teme. Meni se recimo druge teme brze otvore. A dobro strpljenja mi ocito fali. A mozda je zbilja i nakrcana tema pa zato. Znam da se tema Tko planira i radi na bebi otvorio nastavak jer se u jednom momentu vise nije dala otvarat.
Trudilice iz Njemacke sretno! Ne znam kakve su kod vas procedure, al u svakom slucaju zelim vam da vam sto prije se ostvari zelja.
Nikita samo kad ti je bolje i da uzivas. Iako iskreno ti zelim da ti krenu mucnine, pospanost i grcevi al ne kao nuspojava lijekova. 😋 Nisam popratila jesi na nekoj terpaiji osim utrica?

Cestitam novopecenim trudnicama i navijamo za lijepe, uredne i vesele trudnoce i naravno zdrave bebice 💖💖💖
I meni nesto sporije otvara stranice i da Grizli tako je bilo i na toj temi kad se je premasilo 2000 str pa se je nastavak otvorio...
Nada ja sam otisla kod njih i rekla da hocu sve svoje nalaze i papirologiju da mi isprintaju i daju. Niko me nije ni pitao zasto. Kod Krankenkasse sam morala zatraziti novi zahtjev za financiranje, jer mijenjam kliniku. Zahtjev/formular koji njima predajes ti izdaje nova klinika. Nismo imali smrzlica tako da nisam morala razmisljat o tome. Ako ti je nesto pohranjeno kod njih npr. embriji to neznam kako ide prenosenje. Ipak zelim da te beta u petak iznenadi ❤ koji ti je to broj postupka?
Kika ovo mi je drugi postupak, 1. Sam imala svježi i sad FET i imam još 3 smrzlica kod njih!
Nada ja sam otisla kod njih i rekla da hocu sve svoje nalaze i papirologiju da mi isprintaju i daju. Niko me nije ni pitao zasto. Kod Krankenkasse sam morala zatraziti novi zahtjev za financiranje, jer mijenjam kliniku. Zahtjev/formular koji njima predajes ti izdaje nova klinika. Nismo imali smrzlica tako da nisam morala razmisljat o tome. Ako ti je nesto pohranjeno kod njih npr. embriji to neznam kako ide prenosenje. Ipak zelim da te beta u petak iznenadi ❤ koji ti je to broj postupka?
E da zaboravila sam pitati koja si krankenkassa?
Wolfie molim te kad ti jave napiši što od nalaza moraš raditi, i ovo sve što su tražili za prvi put da li se mora nešto ponavljati. I koja je njihova preporuka oko pauze između stimulacija?
Mislim da bismo mogle otvorili nastavak teme jer usporilo se zbog puno postova

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ninna sto ima kod tebe? Kako napredujes? Zaboravila te pitat jos dal taj prp radi bilo koji dr u Osijeku sa odjela ili treba se traziti bas nekog odredjenog?

Pijem čaj o kurkume svaki dan za cirkulaciju, skuham si maline i jedem ih tako tople i popijem sok od toga, uzimam 3 brazilska oraščića dnevno za implantaciju, a danas planiram početi s ananasom, ona kora kakti pomaže u implantaciji. Danas mi je 7 dpo, 4 dnt 😉
Ne znam ovo vezano za ananas, provjeri dobro. Negdje sam čitala da on u trudnoći izaziva kontrakcije i da se ne treba koristiti pa to nekako vežem i sa implantacijom.
Što mislite cure, trebam li uz gynositol uzimati i folacin. Do sad sam samo folacin pila pa sam uzela da pokušam gynositol a on već ima u sebi nešto te folne pa ne znam.
Pinko jesi radila novi test?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikita nisam ti bas sigurna za ananas, ja znam da je in dobar za vrijeme stimulacije za zadebljanje endometrija, al sam čula da nije dobar poslije transfera!
Nada, bila sam u AOK i upravo zbog potpomognute samo se i ja i muž prebacili u DAK jer oni prva 3 stimulirana placaju 100%. Ostaje krankenkasse placaju zakonskih 50%
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji