Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Travanj 2019. 10:11

Nikita nisam ti bas sigurna za ananas, ja znam da je in dobar za vrijeme stimulacije za zadebljanje endometrija, al sam čula da nije dobar poslije transfera!

Kika22
    11. Travanj 2019. 10:15

Nada, bila sam u AOK i upravo zbog potpomognute samo se i ja i muž prebacili u DAK jer oni prva 3 stimulirana placaju 100%. Ostaje krankenkasse placaju zakonskih 50%

Lemon
    11. Travanj 2019. 10:36

Nikitta kako se osjećaš tako napravi, nekad može neka sitnice pomoći a nekad sva čuda ne naprave ništa. Mi čekamo s tobom pozitivnu betu 😊😊

Puno se piše na temi, ima i starih i novih cura i nakupi se postova za čas, super je tu podrška ali bi radije da si pišemo na nekoj ljepšoj temi što prije 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Malenaa88
    11. Travanj 2019. 10:37

Meni isto tesko otvara stranicu i to ima nekoliko ja kontala da je do telefona. Cure sve pretrage sam obavila u bolnici nista privatno nisam morala . Rekli su mi da za deset dana zovem da vidim jeli gotovo. 😁

Grizli
    11. Travanj 2019. 10:38

Nikita ti si se bas prepustila imolantation food tretmanu 😊! Mislim da sa to kolicinom ananasa koju planiras jesti neces napraviti nista ni dobro ni lose. To je beznacajna kolicna tvari koju ce unjeti osim ako nisi mis. Tako da ako te srce pita jedi, samo nemoj pretjerati. Za caj od kurkume nisam cula za pomaze za cirkulaciju, vdiis zanimljivo mi to. Meni koja imam drvene noge od hladnoce.
    Obavila ja uzv endo 10, a folikula nema na vidiku. Najveci 9x10. I dalje se cudom cudi kako, zasto i zbog cega... Sad i mene vec to brine po prirodi stvari endo ne bi trebao debljat ako ga folikul ne prati. Gledala prvo specijalizirantica, pa profa pa razmisljala pa stiskala trbuh da se nije sto sakrilo. Reko osim ako nemam neki tajni 3.jajnik pa da je to razlog. Ja ne mogu vjerovat da kod mene nikad nista ne moze ici onako kako priroda nalaze. To je sve smrdano kod mene.
    Lilypie dok sam pila gynositol nisam uzimala folnu jer kao se ne varam unutra vec ima 400 mg sta je sasvim dovoljno kod pripreme za trudnocu. 

• delfin85
    11. Travanj 2019. 11:23

Pozdrav svima
    Dugo vas već čitam ali sam vam se sad odlučila produžiti..
    Kao prvo svima nama želim velike + na testovima i beeelike bete!!!!
    Ja sam kao i vi u IVF vodama,iza sebe imam dvije neuspješne inseminacije i trenutno čekam 16.04. na vađenje bete.

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

11. Travanj 2019. 11:33

Grizli

Nikita ti si se bas prepustila imolantation food tretmanu 😊! Mislim da sa to kolicinom ananasa koju planiras jesti neces napraviti nista ni dobro ni lose. To je beznacajna kolicna tvari koju ce unjeti osim ako nisi mis. Tako da ako te srce pita jedi, samo nemoj pretjerati. Za caj od kurkume nisam cula za pomaze za cirkulaciju, vdiis zanimljivo mi to. Meni koja imam drvene noge od hladnoce.
    Obavila ja uzv endo 10, a folikula nema na vidiku. Najveci 9x10. I dalje se cudom cudi kako, zasto i zbog cega… Sad i mene vec to brine po prirodi stvari endo ne bi trebao debljat ako ga folikul ne prati. Gledala prvo specijalizirantica, pa profa pa razmisljala pa stiskala trbuh da se nije sto sakrilo. Reko osim ako nemam neki tajni 3.jajnik pa da je to razlog. Ja ne mogu vjerovat da kod mene nikad nista ne moze ici onako kako priroda nalaze. To je sve smrdano kod mene.
    Lilypie dok sam pila gynositol nisam uzimala folnu jer kao se ne varam unutra vec ima 400 mg sta je sasvim dovoljno kod pripreme za trudnocu.

Ako sam dobro shvatila problem e endometrijem nemas..ti imas smrzlice Jel? 
    Pa ja bih onda pitala za fet s estrofemom.. Kao sto sam ranije pisala zanarat se sa ovulacijom nit vode im folikulom Tad ne moras.. Endom. Ti je dobar i to je sve sto ti je potrebno za takvu vrstu FET-a

• pink01
    11. Travanj 2019. 12:34

Lilypie

Nikitta

Pijem čaj o kurkume svaki dan za cirkulaciju, skuham si maline i jedem ih tako tople i popijem sok od toga, uzimam 3 brazilska oraščića dnevno za implantaciju, a danas planiram početi s ananasom, ona kora kakti pomaže u implantaciji. Danas mi je 7 dpo, 4 dnt 😉

Ne znam ovo vezano za ananas, provjeri dobro. Negdje sam čitala da on u trudnoći izaziva kontrakcije i da se ne treba koristiti pa to nekako vežem i sa implantacijom.
    Što mislite cure, trebam li uz gynositol uzimati i folacin. Do sad sam samo folacin pila pa sam uzela da pokušam gynositol a on već ima u sebi nešto te folne pa ne znam.
    Pinko jesi radila novi test?

ej radila sam 2 razlicita testa jutros😅
    pozitivna obadva
    valjda je sad brevactid skroz vani
    jedva sam otvorila forum da javim

soyseka
    11. Travanj 2019. 12:36

Nada88

Soyseka ja inače zivim u Essen, ali sam u postupku u Hamburgu, toliko sam tužna i razočarana u njih sa ti to ne mogu riječima opisati, drago mi je da ima bar neko na ovom forumu iz Njemačke jer oni rade po nekom drugom principu bar ovi moji!
    Samnom je sve u redu, problem je s muške strane! Sad nakon ovoliko hormona koje sam unijela u sebe u ova dva postupka vise ne znam jel i samnom sve u redu! Možeš li mi reci , kako je kod tebe tekla stimulacija i FET čisto da usporedim s ovim šta ovi ovdje rade! Oni svima istu terapiju daju to je grozno

Hej mila izvini nikako da se javim
    Ovo do sada mi je bila najjaca terapija,znaci bukvalno me je oborila s nogu
    Pergoveris 250ml 8 dana 4 dan ukljucuje se i Cetrotide 0,25mg u 21h i onda punkcije nakon punkcije sutra dan 2 inekcije triptofena,radjen mi je ICSI Hvala Bogu uspjesno,nemoj odustajati 🙏🏼

• Pencil
    11. Travanj 2019. 12:37

Jeli netko zna šta bi značile ocjene zametka aa ili ab i šta ako se ne dijele pravilno u početku? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.