Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2019. 19:45

Hani

Pink01, ti si 100% nasa nova trudnica.
    Seni, mogla bi ti vec i betu, a kamoli test napravit. Kako izdrzis? Sretno!!!!
    Wolfie, kad ti onda namjeravas po svog smrzlica u Belgiju?
    Nikitta, je li ovo prvi put da su ti zametci kvalitetni?
    Po tvojoj prici Petrova mi izgleda kao super izbor bolnice. Uzv 2/3 dan, vadenje estradiola, ja nisam cula da se to radi u st. Neka me netko ispravi ako grijesim. Rade li to i u ostalim bolnicama? Bas me zanima.
    Korina1985, zao mi je zbog odustajanja. Nemoj da ti bude neugodno postavit sto pitanja, ti placas odgovore na ta pitanja!!! U kojem si gradu? Znaci li odustajanje da ti vracaju novac?

Ja na vv po 3 puta sam vadila estradiol prije stoperice

soyseka
    10. Travanj 2019. 19:45

Cureee samo da vam se javim moja Beta pozitivna jupiiiii nakon 3 neuspjele vantjelesne i 2 Vanmatericne trudnoce ICSI je uspjeoooo
    Zelim da se sve obradujete kao ja danas,najsretnija sam zena na svijetu ☺️☺️🙏🏼🙏🏼
    I da ovdje mi ke Beta 2560 nista mi nike jasno kako moze biti tolika 14 dan sam radila,ako je jos netko radio u Njemackoj neka mi pise

10. Travanj 2019. 19:49

Hani

Pink01, ti si 100% nasa nova trudnica.
    Seni, mogla bi ti vec i betu, a kamoli test napravit. Kako izdrzis? Sretno!!!!
    Wolfie, kad ti onda namjeravas po svog smrzlica u Belgiju?
    Nikitta, je li ovo prvi put da su ti zametci kvalitetni?
    Po tvojoj prici Petrova mi izgleda kao super izbor bolnice. Uzv 2/3 dan, vadenje estradiola, ja nisam cula da se to radi u st. Neka me netko ispravi ako grijesim. Rade li to i u ostalim bolnicama? Bas me zanima.
    Korina1985, zao mi je zbog odustajanja. Nemoj da ti bude neugodno postavit sto pitanja, ti placas odgovore na ta pitanja!!! U kojem si gradu? Znaci li odustajanje da ti vracaju novac?

Privatno se inace tek na kraju pistupka placa.. Kad vide koliko imas stanica.. Koliko i da li ce bit za FET u koliko slamku jer svaka slamka se posebno placa.. 
    No opet.. Npr prve konzultacije moras platit.. Lijekove kupit.. A neki privatnicima i svaki ult. Posebno naplaćuju to se odmah placa

10. Travanj 2019. 19:52

soyseka

Cureee samo da vam se javim moja Beta pozitivna jupiiiii nakon 3 neuspjele vantjelesne i 2 Vanmatericne trudnoce ICSI je uspjeoooo
    Zelim da se sve obradujete kao ja danas,najsretnija sam zena na svijetu ☺️☺️🙏🏼🙏🏼
    I da ovdje mi ke Beta 2560 nista mi nike jasno kako moze biti tolika 14 dan sam radila,ako je jos netko radio u Njemackoj neka mi pise

Cestitammmm
    Nisam bila u Njemackoj no meni je Npr beta 12 dan bila 1200 dakle 14 dan bi mi vjerojatno bila slivna kao tebi a jedan embrij se primio.. 
    Tesko je to po samoj beti znati.. Neki embriji jednostavno ranije i brze luce hormon bete

• Hani
    10. Travanj 2019. 19:57

Braaaaavooooo, soyseka, cestitam!!!!!

10. Travanj 2019. 20:11

soyseka

Joj pa ja tražim cijelo vrijeme nekog ko je radio ICSI u Njemačkoj !  Meni je Beta u petak, ali test mi je 9dt negativan tako da čisto sumnjam u pozitivan ishod! U kojoj si klinici? Po kojem protokolu si radila?

I da soysek čestitam ti od ❤️❤️❤️❤️❤️

• rita88

Mile  moje evo da se i ja opet javim!Obavili smo prvi ultrazvuk i sve je savršeno,trudna sam 5+2 I imamo vec i srceko 🥰👶Samo vas zelim ohrabriti da nikada ,ama baš nikada ne izgubite nadu i vjeru!!Ja priznajem da skoro i jesam,nakon  10 godina i šest ugledanih 0!!Moj blagoslov se dogodio, prirodno!!Samo hrabro mile moje,pratim vas redovito sve kao i do sada!!Ljubim 😘

soyseka
    10. Travanj 2019. 20:26

Nada88

I da soysek čestitam ti od ❤️❤️❤️❤️❤️

Hvalaaa
    Kinderwünschezentrum Ulm
    Gdje si ti radila
    Ja sam imala 3 neuspijela,pa sam trazila da mi rade histeroskopiju posto npr u Turskoj se radi prvo histero pa onda i sam transfer,tako da su mi sad radili Icsi vracena 2 embrijs i mapokon se primilooo 🙃🙃🙃🙃

soyseka
    10. Travanj 2019. 20:27

Hani

Braaaaavooooo, soyseka, cestitam!!!!!

💕💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.