Soyseka ja inače zivim u Essen, ali sam u postupku u Hamburgu, toliko sam tužna i razočarana u njih sa ti to ne mogu riječima opisati, drago mi je da ima bar neko na ovom forumu iz Njemačke jer oni rade po nekom drugom principu bar ovi moji!
Samnom je sve u redu, problem je s muške strane! Sad nakon ovoliko hormona koje sam unijela u sebe u ova dva postupka vise ne znam jel i samnom sve u redu! Možeš li mi reci , kako je kod tebe tekla stimulacija i FET čisto da usporedim s ovim šta ovi ovdje rade! Oni svima istu terapiju daju to je grozno
Rita i Soyseka prekrasno! Sretnu trudnocu vam zelim!
Nikita kako si ti? Ima li kakvih feelinga kod tebe?
Samo da napomenem vezano za estradiol mene su slali vaditi ga samo prije 1. stoperice i poslije vise u postupcima nisam vadila osim kad sam morala hormone vaditi ono 2-5dc.
E cure da vas pitam jel se vama tesko otvara ova nasa tema? Meni bas dugo treba da se otvori pa ne znam dal je problem kod mene ili je do foruma.

Rita i Soysekaprekrasno! Sretnu trudnocu vam zelim!
Nikita kako si ti? Ima li kakvih feelinga kod tebe?
Samo da napomenem vezano za estradiol mene su slali vaditi ga samo prije 1. stoperice i poslije vise u postupcima nisam vadila osim kad sam morala hormone vaditi ono 2-5dc.
E cure da vas pitam jel se vama tesko otvara ova nasa tema? Meni bas dugo treba da se otvori pa ne znam dal je problem kod mene ili je do foruma.
Meni se opcenito cijeli ovaj forum jako sporo otvara...
Nada88 i Soyseka i ja sam u Njemackoj. Isto radimo ICSI. Soyseka u kojoj si KiWu u Ulmu? Ulm ih ima nekoliko. Ja sam u Frauenstraße.
Čestitam tebi i Rita88 na lijepim vjestima ❤
Pink01, ti si 100% nasa nova trudnica.
Seni, mogla bi ti vec i betu, a kamoli test napravit. Kako izdrzis? Sretno!!!!
Wolfie, kad ti onda namjeravas po svog smrzlica u Belgiju?
Nikitta, je li ovo prvi put da su ti zametci kvalitetni?
Po tvojoj prici Petrova mi izgleda kao super izbor bolnice. Uzv 2/3 dan, vadenje estradiola, ja nisam cula da se to radi u st. Neka me netko ispravi ako grijesim. Rade li to i u ostalim bolnicama? Bas me zanima.
Korina1985, zao mi je zbog odustajanja. Nemoj da ti bude neugodno postavit sto pitanja, ti placas odgovore na ta pitanja!!! U kojem si gradu? Znaci li odustajanje da ti vracaju novac?
Nazalost nemam smrzlice,bio je jedan nakon 2 punkcije ali trudnoca nije uspjela ali ne gubim nadu vjerujem da cemk sve mi doci do svog malog cuda. Trenutno sam na cekanju da belgija posalje koje nalaze opet radim pa da mi mpo doktor pise ponovno zahtjev za lijecenje u inozemstvu jer je spontani bio nedavno. Nadam se da bi za ljeto mozda mogla ponovno krenuti sa stimulacijom..nadam se 🙂
Rita88 i Soyseka cestitam od srca i zelim lijepih sljedecih 9 mjeseci ♥️
Nada88 i Soysekai ja sam u Njemackoj. Isto radimo ICSI. Soyseka u kojoj si KiWu u Ulmu? Ulm ih ima nekoliko. Ja sam u Frauenstraße.
Čestitam tebi i Rita88 na lijepim vjestima ❤
I ja sam u DE!Kinderwunsch Klinik Tűbingen
Ooo znaci ima nas, a ja se trudim dugo vec da vas nađem ! Rita, Kika kako ste zadovoljne? Koji protokol vaše klinike koriste? Rita tebi čestitam od srca
Rita i ti si DE! Ima nas... ja sam u prvoj klinici bila apsolutno nezadovoljna i nije bila opcija da više idem kod njih. Nije klinika iz Ulma već iz jednog drugog grada. Istrazivala sam, trazila i odlucila se za Ulm. Nažalost i drugi ICSI je bio neuspjesan ali sam sa klinikom i pristupom lijecnika zadovoljna. Ne rade kao oni prvi ko na traci i samo cekaju da sto prije zavrse sa pacijentom da se prebace na drugog. Znam da imaju puno posla, ali s obzirom koju vrstu posla obavljaju malo vise humanosti ne bi skodilo. Samo za usporedbu, u prvoj klinici embriotransfer je bio katastrofa i neprofesionalan. Doktor je sa kateterom gdje je embrij, šetao kroz hodnik od labosa do sobe gdje sam ja cekala transfer. I drugi pacijenti cekaju u tom istom hodniku. Toliko o tome... dok ovdje u Ulmu imam apsolutni nadzor sta rade. Dok lezim i cekam transfer ispred sebe imam tv ekran na kojem mogu pratiti sta rade u labosu. Vidi se kako embrije uzimaju u kateter iz zdjelice. Kad se transfer obavi, provjere kateter da nesto nije ostalo njemu. I to sve ja i muz mozemo pratiti na ekranu.
Ja sam s ovom mojom strašno nezadovoljna! Uglavnom, problem je kod mog dragog, inače azoo je u pitanju (ali hvala Bogu riješili smo ga i spermici su ok), prvi ICSI neuspješan naravno upala sam u hiperstimulaciji. Ma niti da me pogledala na ultrazvuk prije transfera, a o vađenju hormona da ne pričam! Ma katastrofa ! Zanima me koja je procedura prelaska
u drugu kliniku odnosno prenošenja materijala, s obzirom da nam je sve kod njih? Jel znaš kako to ide?p.s. sad sam bila na fetu i čekam betu u petak, test sam napravila i negativan je tako da ne očekujem ni od ovog puta nista!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji