Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kika22
    10. Travanj 2019. 23:23

Rita i ti si DE! Ima nas... ja sam u prvoj klinici bila apsolutno nezadovoljna i nije bila opcija da više idem kod njih. Nije klinika iz Ulma već iz jednog drugog grada. Istrazivala sam, trazila i odlucila se za Ulm. Nažalost i drugi ICSI je bio neuspjesan ali sam sa klinikom i pristupom lijecnika zadovoljna. Ne rade kao oni prvi ko na traci i samo cekaju da sto prije zavrse sa pacijentom da se prebace na drugog. Znam da imaju puno posla, ali s obzirom koju vrstu posla obavljaju malo vise humanosti ne bi skodilo. Samo za usporedbu, u prvoj klinici embriotransfer je bio katastrofa i neprofesionalan. Doktor je sa kateterom gdje je embrij, šetao kroz hodnik od labosa do sobe gdje sam ja cekala transfer. I drugi pacijenti cekaju u tom istom hodniku. Toliko o tome... dok ovdje u Ulmu imam apsolutni nadzor sta rade. Dok lezim i cekam transfer ispred sebe imam tv ekran na kojem mogu pratiti sta rade u labosu. Vidi se kako embrije uzimaju u kateter iz zdjelice. Kad se transfer obavi, provjere kateter da nesto nije ostalo njemu. I to sve ja i muz mozemo pratiti na ekranu. 

10. Travanj 2019. 23:42

Ja sam s ovom mojom strašno nezadovoljna! Uglavnom, problem je kod mog dragog, inače azoo je u pitanju (ali hvala Bogu riješili smo ga i spermici su ok), prvi ICSI neuspješan naravno upala sam u hiperstimulaciji. Ma niti da me pogledala na ultrazvuk prije transfera, a o vađenju hormona da ne pričam! Ma katastrofa ! Zanima me koja je procedura prelaska 
    u drugu kliniku odnosno prenošenja materijala, s obzirom da nam je sve kod njih? Jel znaš kako to ide?p.s. sad sam bila na fetu i čekam betu u petak, test sam napravila i negativan je tako da ne očekujem ni od ovog puta nista! 

Grizli
    11. Travanj 2019. 07:14

Ok znaci nije problem samo kod mene sa otvaranjem teme. Meni se recimo druge teme brze otvore. A dobro strpljenja mi ocito fali. A mozda je zbilja i nakrcana tema pa zato. Znam da se tema Tko planira i radi na bebi otvorio nastavak jer se u jednom momentu vise nije dala otvarat.
    Trudilice iz Njemacke sretno! Ne znam kakve su kod vas procedure, al u svakom slucaju zelim vam da vam sto prije se ostvari zelja. 
    Nikita samo kad ti je bolje i da uzivas. Iako iskreno ti zelim da ti krenu mucnine, pospanost i grcevi al ne kao nuspojava lijekova. 😋 Nisam popratila jesi na nekoj terpaiji osim utrica? 

• Babylove
    11. Travanj 2019. 08:06

Cestitam novopecenim trudnicama i navijamo za lijepe, uredne i vesele trudnoce i naravno zdrave bebice 💖💖💖
    I meni nesto sporije otvara stranice i da Grizli tako je bilo i na toj temi kad se je premasilo 2000 str pa se je nastavak otvorio...

Kika22
    11. Travanj 2019. 08:32

Nada ja sam otisla kod njih i rekla da hocu sve svoje nalaze i papirologiju da mi isprintaju i daju. Niko me nije ni pitao zasto. Kod Krankenkasse sam morala zatraziti novi zahtjev za financiranje, jer mijenjam kliniku. Zahtjev/formular koji njima predajes ti izdaje nova klinika. Nismo imali smrzlica tako da nisam morala razmisljat o tome. Ako ti je nesto pohranjeno kod njih npr. embriji to neznam kako ide prenosenje. Ipak zelim da te beta u petak iznenadi ❤ koji ti je to broj postupka?

11. Travanj 2019. 08:46

Kika ovo mi je drugi postupak, 1. Sam imala svježi i sad FET i imam još 3 smrzlica kod njih! 

11. Travanj 2019. 08:54

Kika22

Nada ja sam otisla kod njih i rekla da hocu sve svoje nalaze i papirologiju da mi isprintaju i daju. Niko me nije ni pitao zasto. Kod Krankenkasse sam morala zatraziti novi zahtjev za financiranje, jer mijenjam kliniku. Zahtjev/formular koji njima predajes ti izdaje nova klinika. Nismo imali smrzlica tako da nisam morala razmisljat o tome. Ako ti je nesto pohranjeno kod njih npr. embriji to neznam kako ide prenosenje. Ipak zelim da te beta u petak iznenadi ❤ koji ti je to broj postupka?

E da zaboravila sam pitati koja si krankenkassa?

Lemon
    11. Travanj 2019. 09:11

Wolfie molim te kad ti jave napiši što od nalaza moraš raditi, i ovo sve što su tražili za prvi put da li se mora nešto ponavljati. I koja je njihova preporuka oko pauze između stimulacija? 

Mislim da bismo mogle otvorili nastavak teme jer usporilo se zbog puno postova 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    11. Travanj 2019. 09:19

Ninna sto ima kod tebe? Kako napredujes? Zaboravila te pitat jos dal taj prp radi bilo koji dr u Osijeku sa odjela ili treba se traziti bas nekog odredjenog? 

Lilypie
    11. Travanj 2019. 10:06

Nikitta

Pijem čaj o kurkume svaki dan za cirkulaciju, skuham si maline i jedem ih tako tople i popijem sok od toga, uzimam 3 brazilska oraščića dnevno za implantaciju, a danas planiram početi s ananasom, ona kora kakti pomaže u implantaciji. Danas mi je 7 dpo, 4 dnt 😉

Ne znam ovo vezano za ananas, provjeri dobro. Negdje sam čitala da on u trudnoći izaziva kontrakcije i da se ne treba koristiti pa to nekako vežem i sa implantacijom.
    Što mislite cure, trebam li uz gynositol uzimati i folacin. Do sad sam samo folacin pila pa sam uzela da pokušam gynositol a on već ima u sebi nešto te folne pa ne znam.
    Pinko jesi radila novi test?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.