Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2019. 15:38

Vaki

Meni su recimo tek 3.dan počeli rasti. Prva dva dana su bili sitni pa mi je digla dozu na 2 Menopura. Imala sam punkciju tek 17.dc jer je čitav ciklus kasnio od Decapeptyla. Zamislite da me poslala doma, a na kraju 11 stanica.

Pa meni sedmi jos bili sitni rekao cak nemjerljivi 😅
    I imala 13 stanica... 

10. Travanj 2019. 15:40

pink01

Kengurica

Korinaa sigurna sam da je s razlogom odustao. Prvih dana se mobiliziraju antralni folikuli i doza ti je 225 sto nije malo. Pretpostavljam da ne zeli da trosis novce, a sanse su male. Prva tri dana se pokrecu folikuli, kasnije hrane, tako je meni MPO doktorica rekla. Nemoj ocajavati, mozda je vec iduci postupak dobitan. Ali ako ti se ne svidja pristup doktorasvakako ga mijenjaj. Kad vec placas onda zelis i normalnu komunikacijuZ
    Pink ovo nije neka blijeda i jadna crta vec prava. Koji si ono dnt? Ja sam ti vec 10. nakon trostanicnih embrija izvadila betu. To ti je kao 8dnt blastice.

hej ja sam 10dan 5 dnevnih zametaka
    nesigurna sam samo zbog brevactida neki kazi izasao je vec neki da nije jos itd
    a beta tek u ponedjeljak…

Ma nije od tog... Izasao je on i ne bi ti bila takva crta i da je od njega danas bi ti bila svijetli ja nego jucer

• Kengurica
    10. Travanj 2019. 15:50

Nikitta da, hahaha, jesam mutava 
    A npr na rodi sam citala da je jednoj curi u Petrovoj prekinut postupak i otisla kod dr. Radoncica i on nastavio i zena zatrudnila. Jedna ideja za Korinu ili Korisnu kak veli netko :)
    Ma Pink vadi fino betu sutra, nikakav test. To je meni se cini prava trudnoca.

10. Travanj 2019. 16:00

Kengurica

Nikitta da, hahaha, jesam mutava
    A npr na rodi sam citala da je jednoj curi u Petrovoj prekinut postupak i otisla kod dr. Radoncica i on nastavio i zena zatrudnila. Jedna ideja za Korinu ili Korisnu kak veli netko :)
    Ma Pink vadi fino betu sutra, nikakav test. To je meni se cini prava trudnoca.

Da to sam i ja citala zato sam i predložila da mozda proba R. Pitati... 
    No sad je tak kak je... 
    Mozda je tako morali ovaj ciklus biti.. Drugi put ce bit bolje samo Nazalost nekad moramo biti sami svoji doktori.. A kad ides privatno ne ocekujes takve stvari vec maximalnu posvecenost i objasnjenje... 

• Miss1986
    10. Travanj 2019. 16:02

Korina draga ja stvarno ne razumijem tvog doktora! Ja isto nisam dobro reagirala na stimulaciju obzirom da su kod mene nalazi svi ok, uredni ko puška! Imala sam drugi dan ciklusa 3 folikula, do kraja stimulacije smo došli do 6 folikula i svi su bili veličine od 20-21mm, osim jednoga koji je bio 18mm.. Asppiracija je napravljena 10dc, 5 folikula, 5 se oplodilo i svi su se razvili kako treba! Dvije blastice su prebačene , imamo još 3 komada u hladnjaku! 😊 Nikad mi nitko nije rekao da je nešto loše ili da neće ići dalje, isto sam bila kod privatnika, on me čak i hrabrio da idemo dalje i da će to sve biti dobro! I eto danas sam trudna, i za dva tjedna idem na ultrazvuk ! 🥰

• Miss1986
    10. Travanj 2019. 16:07

Pink, slobodno vadi betu, ja sam uvjerena da si trudna ! Ja sam isto svoju vadila na 10dnt, a stoga da je meni isto išla zadnja injekcija u subotu ja sam u cet na 10dnt vadila betu i bila je pozitivna, kao i kućni test!
    Nikitta veselim se tvojoj beti, i držim 🤞🏻🤞🏻 da ćemo se pratiti cijelu trudnoću! 😍🥰🥰👼🏻
    Ketice draga, glavu gore i samo hrabro u daljnje borbe! 😘😘
    Druge moje drage lavice, samo hrabro, Vi to možete, pratim vas i želim puno plusica u travnju!! ❤️❤️😘

10. Travanj 2019. 16:18

Korina.. A da probas nazvati polikliniku Repromed ili mu poslati mail.. On svima odgovara i vjerujem da bi ti rekao svoje misljenje.. Ipak 3 dana po 225iu nije malo i steta je to sad prekidati... 
    Uvijek su dvije glave pametnije od jedne.. 
    Imas na Googlu njegovu stranicu i sa br. Telefona i maila.. Danas rade do 20h...

10. Travanj 2019. 16:26

korina1985

Drage zene, da vas pitam nesto…
    Ima li među vama neka koja nije odreagirala na stimulaciju bemfolom?
    Prosli postupak sam na klomifenu dobila 6 folikula (3js), završio je neuspjehom. Odmah sam išla u novi postupak, ovaj put uz Bemfolu. Na njoj dam dobila 3 folikula i dr mi je savjetovao da odustanemo od postupka jer je to premalo za ivf :( Tek za 3 mj mogu opet na stimulacije. Pa me zanima je li se nekoj od vas dogodilo to da nije odreagirala dovoljno dobro? Bila sam u šoku i nisam dr pitala toliko toga sta mi sad pada na pamet… Hvala svima na odgovoru.

Sad tek vidim ovo.. Dakle ti 5 dc imas 3 folikula i njemu je to malo?? 
    Oprosti ali stvarno ludog li covjeka.. Pa tek je 5 dan stignu ovi sitni jos na rast uostalom i 3 su DOVOLJNA za ivf.. Koje objasnjenje OMG
    Draga bjezi ti od njega sto dalje 

• korina1985
    10. Travanj 2019. 16:38

Uh dok svima odgovorim, vidim da sam danas digla prašinu :D
    Najtragicnije u mojoj prici je sto mi dr uopce nije rekao koliko folikula imam.  Samo je rekao da nije zadovoljan. Ja sam medicinske struke pa znam na uzv pa sam cirila i sama ih brojala, 3 sam vidila sigurno, mozda ih je bilo jos :/  Ne kazem da dr nije u pravu, on zna zasto mi je prekinuo postupak- ali bio bi red da znam i ja. Neke pretrage pred odlazak na mpo sam radila u bolnici i bila sam sokirana tim odnosom, doslovce sam po hodnicima morala hvatati dr za rukav da mi daju bilo kakvu info. I samoj sebi kazem HOCU POZORNOST, eto samo to, da me neko cuje, ne gleda kroz mene. Sve cu ja prihvatiti, i da prekidamo postupak, ali red je da se lijepo objasni. Da ne govorim da se vodim pod idiopatsku neplodnost- jedva sam i to progutala jer uzroka  gotovo uvijek ima, samo ga netko ne zeli ili ne moze pronaci. Meni mimo osnovnih pretraga nikad nitko nista nije predlozio. Mijenjam kliniku sigurno.

• korina1985
    10. Travanj 2019. 16:39

Netko je pitao i za uzv...Njega sam radila 5.dan, nakon 3 dana stimulacije. I tu je prica stala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.