Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2019. 14:23

korina1985

marijaiva

Necu te pitati koji je to privatnik.. No da i ja sam pretpostavljala da se sad u pola nece netko drugi petljati.. Iako Mozda bi ti Lucinger ili Radoncic uskoci li.. Nadam se da nije jedan od ta dva tvoj privatnik🤔😂.. Oni u pravilu sad se nemaju s cim hrani no opet nikad se ne zna.. Svakako se pokrijte ovaj mjesec…

Ne znam tko su ti ljudi, ne brini :D
    Pod pokriti mislis da se trebamo cuvati? Danas sam sva glupava.

Ne ne.. Mislim pokriti sexom😅😂😂

• Hani
    10. Travanj 2019. 14:36

Evo da javim..... pa idem citat sta ste pisale
    Vracena su mi dva cetverostanicna zametka: jedan skroz dobar, pravilan i bez fragmentacije, a drugi losiji, nepravilan i s fragm. Onaj treci ostavljeni je najjadniji, ne daje mu velike sanse. Zovem u pon da saznam sto je s njim. Ja sam prezadovoljna! Imam 1 normalan embrij!!!!!!!! Juuuuuupiiiii! Sada se bar mogu nadat da bi moglo nesto bit. Valjda su oni dodatci za kvalitetu j.s. nesto pomogli

• Kengurica
    10. Travanj 2019. 14:45

Korina a sigurna sam da je s razlogom odustao. Prvih dana se mobiliziraju antralni folikuli i doza ti je 225 sto nije malo. Pretpostavljam da ne zeli da trosis novce, a sanse su male. Prva tri dana se pokrecu folikuli, kasnije hrane, tako je meni MPO doktorica rekla. Nemoj ocajavati, mozda je vec iduci postupak dobitan. Ali ako ti se ne svidja pristup doktorasvakako ga mijenjaj. Kad vec placas onda zelis i normalnu komunikacijuZ
    Pink ovo nije neka blijeda i jadna crta vec prava. Koji si ono dnt? Ja sam ti vec 10. nakon trostanicnih embrija izvadila betu. To ti je kao 8dnt blastice.

10. Travanj 2019. 15:06

Kengurica

Korinaa sigurna sam da je s razlogom odustao. Prvih dana se mobiliziraju antralni folikuli i doza ti je 225 sto nije malo. Pretpostavljam da ne zeli da trosis novce, a sanse su male. Prva tri dana se pokrecu folikuli, kasnije hrane, tako je meni MPO doktorica rekla. Nemoj ocajavati, mozda je vec iduci postupak dobitan. Ali ako ti se ne svidja pristup doktorasvakako ga mijenjaj. Kad vec placas onda zelis i normalnu komunikacijuZ
    Pink ovo nije neka blijeda i jadna crta vec prava. Koji si ono dnt? Ja sam ti vec 10. nakon trostanicnih embrija izvadila betu. To ti je kao 8dnt blastice.

Pa tocno je sto ti kazes.. No zato se ide na 1 ultrazvuk 2 ili 3dc da se vidi potencijal tj. Koliko antralnih folikula je u datom ciklusu moguce pokrenuti pa se onda vidi da li se ide u simulaciju ili nije optimalan ciklus...

10. Travanj 2019. 15:09

marijaiva

Kengurica

Korinaa sigurna sam da je s razlogom odustao. Prvih dana se mobiliziraju antralni folikuli i doza ti je 225 sto nije malo. Pretpostavljam da ne zeli da trosis novce, a sanse su male. Prva tri dana se pokrecu folikuli, kasnije hrane, tako je meni MPO doktorica rekla. Nemoj ocajavati, mozda je vec iduci postupak dobitan. Ali ako ti se ne svidja pristup doktorasvakako ga mijenjaj. Kad vec placas onda zelis i normalnu komunikacijuZ

Pa tocno je sto ti kazes.. No zato se ide na 1 ultrazvuk 2 ili 3dc da se vidi potencijal tj. Koliko antralnih folikula je u datom ciklusu moguce pokrenuti pa se onda vidi da li se ide u simulaciju ili nije optimalan ciklus…

Jer mi u svakom ciklusu pocet kom istog imamo veci broj antralnih folikula.. Nekad ih je vise nekad manje.. Zato se ide 2 ili 3 dan da se vidi ima li ih i koliko i odredjuje se dal ima se Sta stimulirati...
    Moja susjeda je Npr. 3 ciklusa morala cekati jer na 2dc nije imala dovoljan broj antralnih... 

10. Travanj 2019. 15:14

marijaiva

marijaiva

Kengurica

Pa tocno je sto ti kazes.. No zato se ide na 1 ultrazvuk 2 ili 3dc da se vidi potencijal tj. Koliko antralnih folikula je u datom ciklusu moguce pokrenuti pa se onda vidi da li se ide u simulaciju ili nije optimalan ciklus…

Jer mi u svakom ciklusu pocet kom istog imamo veci broj antralnih folikula.. Nekad ih je vise nekad manje.. Zato se ide 2 ili 3 dan da se vidi ima li ih i koliko i odredjuje se dal ima se Sta stimulirati…
    Moja susjeda je Npr. 3 ciklusa morala cekati jer na 2dc nije imala dovoljan broj antralnih…

Znaci prvo se ide 2 dan ciklusa na ultrazvuk ili 3 zavisi o bolnici.. Pogledaju na ultrazvuk u koliko je antralaca i odlucuje se ide li se ili ne sa stimulacijom. 
    Ukoliko da  pocinje se sa stimulacijom i iduci ult. Je 7 ili 8 dan da se vidi kako napreduju i treba li smanjivati ili povecavati simulaciju ili ostaviti istu... 
    Tako je bar bilo u mom i  u jos brdo slucajeva koje znam.. 

10. Travanj 2019. 15:28

Korisna.. Jesi li ti Isla na prvi ultrazvuk 2dc ili ti je ovaj 5 dan bio prvi ultrazvuk? 

10. Travanj 2019. 15:29

marijaiva

Korisna.. Jesi li ti Isla na prvi ultrazvuk 2dc ili ti je ovaj 5 dan bio prvi ultrazvuk?

Korina oprosti krivo sam napisala🙂

• pink01
    10. Travanj 2019. 15:35

Kengurica

hej ja sam 10dan 5 dnevnih zametaka
    nesigurna sam samo zbog brevactida neki kazi izasao je vec neki da nije jos itd
    a beta tek u ponedjeljak...

Vaki
    10. Travanj 2019. 15:35

Meni su recimo tek 3.dan počeli rasti. Prva dva dana su bili sitni pa mi je digla dozu na 2 Menopura. Imala sam punkciju tek 17.dc jer je čitav ciklus kasnio od Decapeptyla. Zamislite da me poslala doma, a na kraju 11 stanica. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.