Što se tiče E2, meni je na 9dc bio 1490 a našla sam podatak da zrela jajna stanica proizvede 200-250. Još sam nakon toga tri dana primala hormone i punkcija na 14dc. Na kraju je bilo 5 stanica što kada podijelim E2 sa 250 ispadne tako. Znači da su mi samo rasle zadnja dva tri dana, nije bilo novih stanica. I da, inače mi je ovulacija 16,17 dc a punkcija je bila 14dc, znaci malo ranije.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Vidite a meni privatnik uopce nije vadio estradiol.. I isto stanica sam imala kao kad su mi ga u bolnici vadili 3 puta prije punkcije...
On je rekao da vidi sve na ultrazvuk.. Tak je i bilo
Pink01 ja sam koristila takav test i ovo je definitivno pozitivan tako je i meni bilo kad je bila trudnoca u pitanju. Ako se pojavi vertikalna crtica onda je pozitivno, ako ne negativno. Ima i onaj drugi s plusicem, ali onda se pojavi horizontalna pa se ceka vertikalna da bude plus, ili je ne bude, ostane samo horitontalna a to je neg test. Uffff….sad sam zakomplicirala. Drzim ti fige samo da nije od stoperice, ali pretpostavljam da si vec otisla po drugi testNikitta jel znas koliko ti je E2 bio prije punkcije?
Ma onda je deff trudnoca.🤩. Ne bi tak tamno bilo od stopericu 1500iu od prije tjedan dana…
Bila bi neka bljedunjava crtica i svakim danom bi bila sve slabija…
jao hvala vam zene drage
totalno sam neiskusna kako sta ide...znam samo ono sto sam od vas procitala i naucila 😊
al kupit cu za sutra opet test pa ako je i sutra pozitivan onda cu se polako pocet veselit jer nakon 8 dana je valjda brevactid skroz vani
Pinko1 mislim da ovako taman plus nije od boostera! Zelim ti lijepu betu i da to bude uspjesna trudnoca!
Zatrazila sam drugo misljenje, misljenje je da se ne zele petljati u tuđi posao, sto sam i ocekivala. Tako da se vise nemam kome obratiti i ovaj ciklus je izgubljen. Nije mi se s tim toliko tesko pomiriti koliko s cinjenicom da me "neuspjela" stimulacija stavila u stanje mirovanja iduca 3 mj. Eto mozda nekim cudom uspijem prirodno s ovo par folikula, ne razumijem ni imaju li oni sad bez daljnje hormonalne potpore sansu za daljnim razvojem...
Zatrazila sam drugo misljenje, misljenje je da se ne zele petljati u tuđi posao, sto sam i ocekivala. Tako da se vise nemam kome obratiti i ovaj ciklus je izgubljen. Nije mi se s tim toliko tesko pomiriti koliko s cinjenicom da me "neuspjela" stimulacija stavila u stanje mirovanja iduca 3 mj. Eto mozda nekim cudom uspijem prirodno s ovo par folikula, ne razumijem ni imaju li oni sad bez daljnje hormonalne potpore sansu za daljnim razvojem…
Necu te pitati koji je to privatnik.. No da i ja sam pretpostavljala da se sad u pola nece netko drugi petljati.. Iako Mozda bi ti Lucinger ili Radoncic uskoci li.. Nadam se da nije jedan od ta dva tvoj privatnik🤔😂.. Oni u pravilu sad se nemaju s cim hrani no opet nikad se ne zna.. Svakako se pokrijte ovaj mjesec...
Zatrazila sam drugo misljenje, misljenje je da se ne zele petljati u tuđi posao, sto sam i ocekivala. Tako da se vise nemam kome obratiti i ovaj ciklus je izgubljen. Nije mi se s tim toliko tesko pomiriti koliko s cinjenicom da me "neuspjela" stimulacija stavila u stanje mirovanja iduca 3 mj. Eto mozda nekim cudom uspijem prirodno s ovo par folikula, ne razumijem ni imaju li oni sad bez daljnje hormonalne potpore sansu za daljnim razvojem…
Necu te pitati koji je to privatnik.. No da i ja sam pretpostavljala da se sad u pola nece netko drugi petljati.. Iako Mozda bi ti Lucinger ili Radoncic uskoci li.. Nadam se da nije jedan od ta dva tvoj privatnik🤔😂.. Oni u pravilu sad se nemaju s cim hrani no opet nikad se ne zna.. Svakako se pokrijte ovaj mjesec…
I ne vjerujem da sad zbog tih 3 dana pikanja moras cekati 3 ciklusa... To ce tebi sad s mengom ispariti 😁
Lemon tako nekako sam i ja guglala. Vjerojatno mi je E2 bio oko 1.000. Ja sam imala 2 folikula 18 i 19, a taj treći 15 mm, njega kao je odmah otpisala.
Korina1985 jako neodgovorno da te stimulirao samo 3 dana i odustao od postupka. Nisi mogla inzistirati da želiš svejedno unatoč samo 3 folikula? Svašta. Nemoj se bedirati, za tako malo lijekova ne moraš radit pauzu.
Iskreno, bilo mi je neugodno ici protiv njegovog misljenja. Nova sam u tome i mislila sam da je to ispravno (iako me kopkalo), dok vas ovdje nisam pitala i sve ste ostali u cudu pa je postalo i meni jos cudnije. Svakako sam odlucila promijeniti doktora jer je nedopustivo da mi se info daju na kapaljku, pogotovo s obzirom koliko placam, da ja cak ne znam ni smijem li imati odnose.
marijaiva
Necu te pitati koji je to privatnik.. No da i ja sam pretpostavljala da se sad u pola nece netko drugi petljati.. Iako Mozda bi ti Lucinger ili Radoncic uskoci li.. Nadam se da nije jedan od ta dva tvoj privatnik🤔😂.. Oni u pravilu sad se nemaju s cim hrani no opet nikad se ne zna.. Svakako se pokrijte ovaj mjesec…
Ne znam tko su ti ljudi, ne brini :D
Pod pokriti mislis da se trebamo cuvati? Danas sam sva glupava.
Sortiraj odgovore
Najstariji