Pink01ja sam radila Clearblue onda kad sam imala lažni plus i lažnu betu, mora biti baš➕. Možeš li uslikat uputstva?
Korina1985 na stranu Bemfole (nisam nikad uzimala), ali ne kontam logiku doktora koji govori da se odustane od IVF postupka jer su samo 3 folikula? U kojem trenu ste prekinuli postupak? Ja sam sad bila na Menopurima 300 i imala sam na uzv samo 3 folikula, na aspiraciji su ih ipak punktirali 6, no u ostala tri koja su očito bila mala, su bile nezrele stanice. No, ova tri folikula su dala zrele stanice, od kojih su mi dva kvalitetna zametka transferirali treći dan.
Danas mi je 5. dan ciklusa, napravljena folikulometrija i dr je rekao da je uzaludno na ovako slabu reakciju ici dalje u postupak :(
ima li mozda tko sliku koji su to testovi u mulleru?
slucajno?
hvala
To ti je ona marka Duchesse.. Na ne mozes fulat.. Mislim da oni imaju vecinom samo 2 vrste tog testa jedna je oko 30kn a ove trakice su ti 15kn i onako su u narandastom pakiranju.
Pink01ja sam radila Clearblue onda kad sam imala lažni plus i lažnu betu, mora biti baš➕. Možeš li uslikat uputstva?
Korina1985 na stranu Bemfole (nisam nikad uzimala), ali ne kontam logiku doktora koji govori da se odustane od IVF postupka jer su samo 3 folikula? U kojem trenu ste prekinuli postupak? Ja sam sad bila na Menopurima 300 i imala sam na uzv samo 3 folikula, na aspiraciji su ih ipak punktirali 6, no u ostala tri koja su očito bila mala, su bile nezrele stanice. No, ova tri folikula su dala zrele stanice, od kojih su mi dva kvalitetna zametka transferirali treći dan.
Danas mi je 5. dan ciklusa, napravljena folikulometrija i dr je rekao da je uzaludno na ovako slabu reakciju ici dalje u postupak :(
Draga pa i toga doktora zar ti nemoze pojacati lijekove ili nesto
Ajme 5 dan ciklusa.. Pa tek si krenula, Mozda je trebao povecat dozu i reci da dodjes za 2-3 dana.. Pa ja Npr do 7 nisam ni Isla na ultrazvuk.. U kojoj si to bolnici? ... I uvijek sam na kraju imala vise stanica nego sto su oni racunali folikula
Isuse i tih doktora Nije mu palo na pamet pojačat stimulaciju i vidjet kako će se dalje odvijat?! Gdje si u postupku?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie prvi put vidim takav clearblue test. Ja ih bas mrzim iskreno. Pokazali mi plus kad nije bilo trudnoce, a minus kad je bila i jedno bio pokvaren vec cu startu. Zato ih mrzim. Al ako na pakirunju ti stoji ta slika Pink01 onda je to to.
Korina pa sta je njima?? Osim ako imas rane ovulacija tipo 9-10dc onda ima smisla taj idiotizam. Uzas
Idem privatno. Davala sam si bemfolu 225 3 dana za redom, jucer trecu. Danas na uzv i eto odgovor je tako skroman...
Idem privatno. Davala sam si bemfolu 225 3 dana za redom, jucer trecu. Danas na uzv i eto odgovor je tako skroman…
Koliki ti je amh, Fsh, Lh?
Idem privatno. Davala sam si bemfolu 225 3 dana za redom, jucer trecu. Danas na uzv i eto odgovor je tako skroman…
Strasno ne znam sto bi ti rekla.. osim što sam u šoku.. jos i privatnik pa tako... i sto sad definitivno ste odustali ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji