Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2019. 11:29

marijaiva

korina1985

Idem privatno. Davala sam si bemfolu 225 3 dana za redom, jucer trecu. Danas na uzv i eto odgovor je tako skroman…

Koliki ti je amh, Fsh, Lh?

Mislim nije mala doza no svejedno smatram da je jos prerano za odustati od postupka no sto je tu je.. I ja sam prvi stimulirani isto tak prvi ultrazvuk(koji je bio 7dc ne 5) ma nista imala sjecam se samo da je na onaj papir napisao SITNO(u rubriku gdje se upisuje vel folikula) no drugi ultrazvuk za 3 dana su se poceli budit i ja sam na kraju imala 13 stanica a pocetak simulacije nikakav... 

• korina1985
    10. Travanj 2019. 11:32

Marijaiva Amh mi je 12, fsh i lh ne znam napamet jer su mi optimalni, dakle s njima nemam problema.
    Babylove pa evo provjeravam vasa iskustva i misljenja jer sam na rubu da mozda ipak zatrazim danas drugo strucno misljenje...

10. Travanj 2019. 11:37

korina1985

MarijaivaAmh mi je 12, fsh i lh ne znam napamet jer su mi optimalni, dakle s njima nemam problema.
    Babylovepa evo provjeravam vasa iskustva i misljenja jer sam na rubu da mozda ipak zatrazim danas drugo strucno misljenje…

Ne znam stvarno.. Ni amh ti nije los... 
    Ja stvarno smatram da je on kao prvo prerano te prozvao na ult. Kao drugo prerano odustalo... 

• korina1985
    10. Travanj 2019. 11:42

marijaiva

korina1985

MarijaivaAmh mi je 12, fsh i lh ne znam napamet jer su mi optimalni, dakle s njima nemam problema.
    Babylovepa evo provjeravam vasa iskustva i misljenja jer sam na rubu da mozda ipak zatrazim danas drugo strucno misljenje…

Ne znam stvarno.. Ni amh ti nije los…
    Ja stvarno smatram da je on kao prvo prerano te prozvao na ult. Kao drugo prerano odustalo…

A meni ti nista nije lose, osim sta ne mogu ostat trudna :( Danas me bas ubilo ovo, nisam uopce pomisljala na ovu mogucnost, sokirala sam se da od soka nisam uopce postavila pitanja koja sam trebala. Pitala sam samo ima li nade da ih bude vise za par dana, kaze da gotovo pa i nema.

10. Travanj 2019. 12:06

korina1985

marijaiva

korina1985

Ne znam stvarno.. Ni amh ti nije los…
    Ja stvarno smatram da je on kao prvo prerano te prozvao na ult. Kao drugo prerano odustalo…

A meni ti nista nije lose, osim sta ne mogu ostat trudna :( Danas me bas ubilo ovo, nisam uopce pomisljala na ovu mogucnost, sokirala sam se da od soka nisam uopce postavila pitanja koja sam trebala. Pitala sam samo ima li nade da ih bude vise za par dana, kaze da gotovo pa i nema.

Svasta.. Nadam se da mu nisi nista morala platiti i da nisi uzela rezervu lijeka za cijeli postupak.. 
    Bas stur na rijec ima.. Ajd da je to u bolnici ali kod privatnik ne dobit neko objasnjenje.. Sumnjam da bi me vise vidio 

• Babylove
    10. Travanj 2019. 12:13

Korina slazem se sa marijomivom u potpunosti... probaj potraziti jos neko misljenje dok jos nije kasno i dok jos mozes nekoga dobiti..

• seni
    10. Travanj 2019. 12:51

Kod mene punkcija bila 29.3., treći dan vraćena 2 zametka, odnosno 1.4. Kada najranije mogu raditi test? Imaju li  kakve razlike testovi u kvaliteti ili je svejedno?

Grizli
    10. Travanj 2019. 12:53

Korina ja bi na tvom mjestu vec danas otisla opet kod njega na razgovor ili potrazila pp hitnom postupku nekoga drugoga i trazila da nastavim terapiju. To je suludo. Pa ja sam u prosloj stimulaciji 3 dan imala 3, 7dc 6 al samo 2-3 su bila veca i na kraju punkcija sa 8js sve zrele. Kakvo odustajanje, pogotovo sto ti placas postupak nije da njemu ide u korist. Bar da pusti terapiju jos do 7 dc.
    Nikita vidis meni na stimulaciji punkcija uvijek dodje 1-2 dana prije nego prirodno. To je cudo kako na nas djeluju te stimulacije

• ninna1804
    10. Travanj 2019. 13:11

Pink01 ja sam koristila takav test i ovo je definitivno pozitivan tako je i meni bilo kad je bila trudnoca u pitanju. Ako se pojavi vertikalna crtica onda je pozitivno, ako ne negativno. Ima i onaj drugi s plusicem, ali onda se pojavi horizontalna pa se ceka vertikalna da bude plus, ili je ne bude, ostane samo horitontalna a to je neg test. Uffff....sad sam zakomplicirala. Drzim ti fige samo da nije od stoperice, ali pretpostavljam da si vec otisla po drugi test 
    Nikitta jel znas koliko ti je E2 bio prije punkcije?

10. Travanj 2019. 13:15

ninna1804

Pink01 ja sam koristila takav test i ovo je definitivno pozitivan tako je i meni bilo kad je bila trudnoca u pitanju. Ako se pojavi vertikalna crtica onda je pozitivno, ako ne negativno. Ima i onaj drugi s plusicem, ali onda se pojavi horizontalna pa se ceka vertikalna da bude plus, ili je ne bude, ostane samo horitontalna a to je neg test. Uffff….sad sam zakomplicirala. Drzim ti fige samo da nije od stoperice, ali pretpostavljam da si vec otisla po drugi testNikitta jel znas koliko ti je E2 bio prije punkcije?

Ma onda je deff trudnoca.🤩. Ne bi tak tamno bilo od stopericu 1500iu od prije tjedan dana... 
    Bila bi neka bljedunjava crtica i svakim danom bi bila sve slabija... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.