Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2019. 08:41

Grizli

Jenn ja ga peozvala dr. Zvaka jer mi je puhao baloncice dok je radio mi uzv jednom pa sam ga popljuvala i svasta mu rekla jer je bio arogantan i kao jos me provocirao sta sam nemirna na uzv. Meni nikad kao dr nije odgovarao. Radio mi et i jos onako podjebavao. Ne javljaju nista u Rijeci. Saznas tek kad dodjes. Ako nema nista za et ili ce cekat 5.dan pozovu te u ambulantu, ako imas et odmah onda te sestra zove iza di su punkcije, al vec po faci sestre kad se prijavis da si dosla skuzim dal ima sto i kako stvari stoje. Sretno!
    Pink ne volim ove clearblue testove nikako. Imam s njima lose iskustvo. Kako ti je na pakiranju napisano. Meni na onima svima njihovima sto sam koristila ranije je pisalo da u vecem prozoru mora biti bas + za pozitivan test, a ako negativan rezultat je kad je ova prva crta vodoravna! A ovaka nisam do sad njihov vidila pa nemogu ti potvrditi al ako na pakiranju pise da je to pozivitno onda nema sumnje. Makar ako sumnjas i dalje uzmi neku drugu vrstu testa i probaj za 2 dana ako je ovako pozitivan 7dnt onda bi 9dnt trebao bilo koji test pokazao crticu!

Slszem se to za clearblu testove; meni su oni koma,. Meni su najbolje one najjeftinije trakice e po 15 kn nikad nisu fulale i fino pratis tamnjenje.. 
    Odes u ljekarnu i trazis gravignost mini ili iz mullera hvale test isto je 15 kn. Ovaj koliko sam gledala kod cura treba biti i okomito crtica takve sam bar ja gledala a sad ako na uputstvima ovog pise nesto drugo onda je to to jer tak tamna ne bi trebala bit od boostera 7 dan... 

10. Travanj 2019. 08:48

Pink.. Ja ipak mislim da ovako treba izgledati pozz clearblue test..
    Dvije crtice u drugoj kuci i.. Vodoravna i okomita... 

Lemon
    10. Travanj 2019. 08:48

Jenn

Ketice jako mi je zaodrzi se!

Ja sam pola dana prespavala..puno je napisano pa mi je tesko poloviti tko je u kakvom postupku dok vas upoznam..Lemonkod tebe onda ide transfer u slj.ciklusu?

Netko je pitao rade li u ri nedjeljom..ne znam, i meni je to novo, reci ce mi u petak..nadam se i ako bude nedjeljom da profa dodje odraditi svoje slucajeve, iako sam citala ona da nema takta, da je ovakva ili onakva, ja imam povjerenja u nju, pogotovo nakon ovoga sa ‘uspavanim’ jajnikom.

Bit ce u sljedećem ako mi jave da su napravili pgd, ako nisu znači da nisu imali dosta materijala i da moram ići na još jednu punkciju.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

10. Travanj 2019. 08:54

marijaiva

Pink.. Ja ipak mislim da ovako treba izgledati pozz clearblue test..
    Dvije crtice u drugoj kuci i.. Vodoravna i okomita…

Jer ako nema nikakve crtice u ovoj drugoj kucici  znaci da test ne valja.. Dakle ta druga crta se uvijek pojavljuje samo treba biti bas plus ako je trudnoca.. Ajde procitaj molim te jos jednom uputstva nadam se da grijesim ali jednom sam ga i ja radila i znam da je tako pisalo... 

• pink01
    10. Travanj 2019. 08:56

ok hvala
    pogledat cu opet sta pise
    uzet cu onda svakao jos neki drugi test

• korina1985
    10. Travanj 2019. 09:02

Drage zene, da vas pitam nesto...
    Ima li među vama neka koja nije odreagirala na stimulaciju bemfolom? 
    Prosli postupak sam na klomifenu dobila 6 folikula (3js), završio je neuspjehom. Odmah sam išla u novi postupak, ovaj put uz Bemfolu. Na njoj dam dobila 3 folikula i dr mi je savjetovao da odustanemo od postupka jer je to premalo za ivf :( Tek za 3 mj mogu opet na stimulacije. Pa me zanima je li se nekoj od vas dogodilo to da nije odreagirala dovoljno dobro? Bila sam u šoku i nisam dr pitala toliko toga sta mi sad pada na pamet... Hvala svima na odgovoru.

Lemon
    10. Travanj 2019. 09:06

Wolfie

Prvo,cure s negativnim betama doista mi je zao i iskreno se nadam da ce uskoro biti plusic svima vama..znam da je tesko ali jake ste vi sve i nemojte odustajati od svog sna ♥️
    Vezano uz PGD ne mora nuzno los kariogram biti preduvjet za odlazak na pgd. Mi konkretno lijecimo tesku genetsku bolest i u postupku smo PGD-a u Belgiji. Pricajte sa svojim mpo doktorom i geneticarem mozda postoje osnove.

Lemon,bravo5 js to mi se cini dobar rezultat.izdrzi sad tih par dana pa mozda budu vec pozitivne vijesti.
    HZZO ti refundira veci dio avio karte,tj oni obracunavaju najjeftiniju kartu. Hoce li se to poklopiti sa tvojim iznosom ne znam,znam iz mog iskustva da su mi uvijek uplatili manje nego smo mi platili prijevoz. Ali sretna sam jer refundiraju veci dio 😄
    Sto se tice,ali nadamo se da ti nece trebati nova stimulacija 🤗🤗🤗, mi smo za svaku stimulaciju morali ponovno pisati zamolbu HZZO-u. Provjeri sto ti pise u rjesenju koliko puta ti je dozvoljen odlazak u Belgiju.
    Napola spavam pa oprostite ako ima nesuvislih recenica

Prošli put su nam vratili sve, malo smo se svađali s njima i sve su pokrili 😁 da, piše mi u rješenju jedan dan za punkciju, znači morat ću opet pisati molbu. A možda sve bude ovaj put kako treba i ići ćemo samo na transfer 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• pink01
    10. Travanj 2019. 09:18

pise da u oba prozora treba biti vodoravna crta da bi bio pozitivan
    ako je negativan onda samo vodoravna crta u desnom prozoru
    al bolje cu onda kupii jos neki test druge marke ako s clearblue bas nisu dobra iskustva

• pink01
    10. Travanj 2019. 09:29

tako ce i biti
    poslije posla shoping

Lilypie
    10. Travanj 2019. 09:30

Ne mora biti plus.Imaju i ovakvi testovi kao kod Pinko. Držim fige da nije od brevactida.
    Ketice užasno mi je žao . Drži se 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.