Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    09. Travanj 2019. 23:16

Grizli

Ketica bas mi je zao da je tako završilo. Drzi se!
    Jenn ranije znam da su radili et i nedjeljom, al sad imaju smanjen personal i nisam sigurna. Mislim da ako nema bolje opcije da odrade ga i nedjeljom. Iako ako je radjem isci onda se sporije razvijaju i nije problem i ako vrate 6.dan cak i ako se normalno razvija blastica bi onda trebala tek krenut u stadij izlijeganja sto nije lose. Kako god drzim fige da et bude u optimalnom vremenu i da se uhvati. Isto tako znam da profa gleda i koji ti je dan ciklusa da bi odredila dan za et. U svakom slucaju sretno i rekla sma ti da je ona ko punkcije i et drukčija osoba i nikako nije bez takta. Svaki put lupa na pozitivu i ohrabruje te. Super je ispalo a ne dr. Zvaka bezveze trkelja da spava jajnik.

Ajme, dr.Zvaka  bas si me nasmijala sad! Presmijesan je lik, meni je bio prvi susret s njim i zvakom i razocarala sam se na prvu.
    Vidjet cemo sta ce reci u petak..
    Ja sam mislila da ce mi javiti kada i ako se oplode stanice, kod nas to nije praksa, da se ne nadam pozivu?

• Wolfie
    09. Travanj 2019. 23:48

Prvo,cure s negativnim betama doista mi je zao i iskreno se nadam da ce uskoro biti plusic svima vama..znam da je tesko ali jake ste vi sve i nemojte odustajati od svog sna ♥️
    Vezano uz PGD ne mora nuzno los kariogram biti preduvjet za odlazak na pgd. Mi konkretno lijecimo tesku genetsku bolest i u postupku smo PGD-a u Belgiji. Pricajte sa svojim mpo doktorom i geneticarem mozda postoje osnove.

Lemon,bravo5 js to mi se cini dobar rezultat.izdrzi sad tih par dana pa mozda budu vec pozitivne vijesti. 
    HZZO ti refundira veci dio avio karte,tj oni obracunavaju najjeftiniju kartu. Hoce li se to poklopiti sa tvojim iznosom ne znam,znam iz mog iskustva da su mi uvijek uplatili manje nego smo mi platili prijevoz. Ali sretna sam jer refundiraju veci dio 😄
    Sto se tice,ali nadamo se da ti nece trebati nova stimulacija 🤗🤗🤗, mi smo za svaku stimulaciju morali ponovno pisati zamolbu HZZO-u. Provjeri sto ti pise u rjesenju koliko puta ti je dozvoljen odlazak u Belgiju.
    Napola spavam pa oprostite ako ima nesuvislih recenica 

• pink01
    10. Travanj 2019. 06:05

drage moje
    do jucer nikad nisam radila test, u ovih 10 godina nije bilo potrebe...
    ovako izgleda jutros, 7.dan nakon Brevactid 1500 pa se nadam da je on ipak izasao
    sta vi mislite molim vas 

• pink01
    10. Travanj 2019. 06:27

a nije ni tamnija nego jucer
    nekako mi jedanko izgleda kao jucer
    steta sto nisam slikala, prvi put je pa sam se pogubila...

• Babylove
    10. Travanj 2019. 06:55

pink01

steta sto nisam slikala, prvi put je pa sam se pogubila…

Ja ti draga taj test nisam radila pa ne znam sto kod njega znaci pozitivno.. cure koje su ga radile ce ti bolje objasniti.. ja ovdje vidim samo okomitu crtu ali ne i vodoravnu.. a nisam sigurna dali bi bas plus trabao biti nacrtan ili je to takav test... u svakom slucaju drzim 🤞

• pink01
    10. Travanj 2019. 07:26

Babylove

pink01

Ja ti draga taj test nisam radila pa ne znam sto kod njega znaci pozitivno.. cure koje su ga radile ce ti bolje objasniti.. ja ovdje vidim samo okomitu crtu ali ne i vodoravnu.. a nisam sigurna dali bi bas plus trabao biti nacrtan ili je to takav test… u svakom slucaju drzim 🤞

hvala ti draga sto uopce odgovaras
    to je takav test tj kad su obje crte trebao bi biti pozitivan
    ja se sad patim dal su ostaci brevactida 7.dan jer imam grceve kao da cu dobiti pa poletila jucer napravit test
    pa sad neka razbijam glavu jel lazna nada il nije 😦

hejbaburibu
    10. Travanj 2019. 07:42

Ketice želim ti svu snagu ovog svijeta da prežališ gubitak i kad budeš spremna kreneš dalje! 
    Pinko1 uvijek me razveseli pozitian test ovdje jer nam daje nadu da ćemo ga i mi jednom držati u rukama. Nadam se da je to to!!! Kada trebaš vaditi betu?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Babylove
    10. Travanj 2019. 07:46

pink01

Babylove

pink01

Ja ti draga taj test nisam radila pa ne znam sto kod njega znaci pozitivno.. cure koje su ga radile ce ti bolje objasniti.. ja ovdje vidim samo okomitu crtu ali ne i vodoravnu.. a nisam sigurna dali bi bas plus trabao biti nacrtan ili je to takav test… u svakom slucaju drzim 🤞

hvala ti draga sto uopce odgovaras
    to je takav test tj kad su obje crte trebao bi biti pozitivan
    ja se sad patim dal su ostaci brevactida 7.dan jer imam grceve kao da cu dobiti pa poletila jucer napravit test
    pa sad neka razbijam glavu jel lazna nada il nije 😦

Onda drzimo 🤞 za lijepu i urednu trudnocu..kada betu vadis?.. mislim da od stoperice tako vidljiva crta nebi trebala biti pogotovo nakon 7dt.. ako ces biti mirnija ponovi za 2 dana opet istim testom da bude 100% sigurna.. ali ja mislim da je to to 💖

• pink01
    10. Travanj 2019. 08:11

Hvala vam puno
    15.4. vadim betu tj nadam se da necu dobit do tad
    nekako se jos ne usudim veselit
    hvala vam 
    stvarno ste predivna podrska jedne drugima ❤
    a test cu svakako opet napravit jer znam da mecu imat mira

Grizli
    10. Travanj 2019. 08:29

Jenn ja ga peozvala dr. Zvaka jer mi je puhao baloncice dok je radio mi uzv jednom pa sam ga popljuvala i svasta mu rekla jer je bio arogantan i kao jos me provocirao sta sam nemirna na uzv. Meni nikad kao dr nije odgovarao. Radio mi et i jos onako podjebavao. Ne javljaju nista u Rijeci. Saznas tek kad dodjes. Ako nema nista za et ili ce cekat 5.dan pozovu te u ambulantu, ako imas et odmah onda te sestra zove iza di su punkcije, al vec po faci sestre kad se prijavis da si dosla skuzim dal ima sto i kako stvari stoje. Sretno!
    Pink ne volim ove clearblue testove nikako. Imam s njima lose iskustvo. Kako ti je na pakiranju napisano. Meni na onima svima njihovima sto sam koristila ranije je pisalo da u vecem prozoru mora biti bas + za pozitivan test, a ako negativan rezultat je kad je ova prva crta vodoravna! A ovaka nisam do sad njihov vidila pa nemogu ti potvrditi al ako na pakiranju pise da je to pozivitno onda nema sumnje. Makar ako sumnjas i dalje uzmi neku drugu vrstu testa i probaj za 2 dana ako je ovako pozitivan 7dnt onda bi 9dnt trebao bilo koji test pokazao crticu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.