Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2019. 21:32

Ketice ajme baš me šokirala i rastužila tvoja poruka! Ajme tako mi je žao 😥😥 znam da nema sad neke riječi utjehe, ali drži se draga! Tu smo za tebe 💞🙏

• Jenn
    09. Travanj 2019. 21:40

Ketice jako mi je zao  drzi se!

Ja sam pola dana prespavala..puno je napisano pa mi je tesko poloviti tko je u kakvom postupku dok vas upoznam..Lemon kod tebe onda ide transfer u slj.ciklusu?

Netko je pitao rade li u ri nedjeljom..ne znam, i meni je to novo, reci ce mi u petak..nadam se i ako bude nedjeljom da profa dodje odraditi svoje slucajeve, iako sam citala ona da nema takta, da je ovakva ili onakva, ja imam povjerenja u nju, pogotovo nakon ovoga sa ‘uspavanim’ jajnikom.

Vaki
    09. Travanj 2019. 21:50

Ketice - stvarno ne znam što sam propustila, ali mislila sam da uživaš u trudnoći. Znam da je na početku bilo malo trzavica, ali ovome se nisam nadala. Baš mi je žao...
    Cure - nisu mi spominjali 6. dan, umrla bih od straha da tako dugo čekam... Kod njih nema zvanja pa nemaš pojma što te čeka dok ne dođeš. 
    Malo razmišljam, ako je dan punkcije nulti dan (recimo nedjelja), onda je utorak drugi dan starosti embrija, a ne treći. Ne mogu se sjetiti, ali mislim da je moj malac onda dvodnevna mrva. Baš ću pogledati po papirima... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

09. Travanj 2019. 22:12

Vaki

Ketice - stvarno ne znam što sam propustila, ali mislila sam da uživaš u trudnoći. Znam da je na početku bilo malo trzavica, ali ovome se nisam nadala. Baš mi je žao…
    Cure - nisu mi spominjali 6. dan, umrla bih od straha da tako dugo čekam… Kod njih nema zvanja pa nemaš pojma što te čeka dok ne dođeš.
    Malo razmišljam, ako je dan punkcije nulti dan (recimo nedjelja), onda je utorak drugi dan starosti embrija, a ne treći. Ne mogu se sjetiti, ali mislim da je moj malac onda dvodnevna mrva. Baš ću pogledati po papirima…

Dan punkcije se ne racuna... To je nulti dan... 
    Isto kao i dan transfera.. To su sve 'nulti' dani i pocinje se brojat 1 dan od iduceg dana... 

• Kengurica
    09. Travanj 2019. 22:15

Vaki VV inace ima transfer 2. ili 5. dan pa je moguce da je dvodnevni. Trodnevne transfere rade ako je punkcija pala na petak jer nedjeljom ne rade.
    Inace 6. dan se vani normalno rade transferi, 5. ili 6. 
    Meni je fakat cudno isto da nisu morule makar cekalo, al bitno da to sve poslije donese zdravo dijete pa bilo treci dan ledjeno ili koji god. Oni znaju sta rade.
    Ketice ajme, ajme, ajme. Pretuzno. Nisam ni pomislila na takav ishod. Ne mogu zamisliti tugu osobito jer vec imas gubitke iza sebe. Cak ne znam ni sta da ti za utjehu kazem :((( Grlim te jako i zelim ti da se brzo ustanes i da sljedeci postupak bude taj zbog kojeg ces grliti svoje dijete. Jako, jako, jako mi je zao.

Ketica
    09. Travanj 2019. 22:25

Hvala cure, na rjecima podrske, srce me nikad nije prevarilo a znam da sam osjetila  da je nekaj loše, a osjetila sam,, dao je Bog iskusenja pred mene, sad radim pauzu moram to odzalovati par dana i doći k sebi,,, a onda cemo razmišljati i za dalje, organizam mi je pun ljekova i mora se malo odmoriti od svega... 

Ketica
    09. Travanj 2019. 22:28

Grizli
    09. Travanj 2019. 22:30

Ketica bas mi je zao da je tako završilo. Drzi se!
    Jenn ranije znam da su radili et i nedjeljom, al sad imaju smanjen personal i nisam sigurna. Mislim da ako nema bolje opcije da odrade ga i nedjeljom. Iako ako je radjem isci onda se sporije razvijaju i nije problem i ako vrate 6.dan cak i ako se normalno razvija blastica bi onda trebala tek krenut u stadij izlijeganja sto nije lose. Kako god drzim fige da et bude u optimalnom vremenu i da se uhvati. Isto tako znam da profa gleda i koji ti je dan ciklusa da bi odredila dan za et. U svakom slucaju sretno i rekla sma ti da je ona ko punkcije i et drukčija osoba i nikako nije bez takta. Svaki put lupa na pozitivu i ohrabruje te. Super je ispalo a ne dr. Zvaka bezveze trkelja da spava jajnik. 

Ketica
    09. Travanj 2019. 22:31

I ovo mi je dr. TOMICIC rekao da moram sve obaviti u pauzi,znam samo za OGTT I HBA1C,  i inzulin, to sam radila, ovo drugo prvi put vidim u zivotu i neznam kam dalje... Jel rade to na Rebru ili di 

• Kengurica
    09. Travanj 2019. 22:42

Rade i u Vinogradskoj. Provjeri na webu Vinogradske jer se kod njih ne narucuje dok na Rebru se sve narucuje pa pitaj na obje strane. Nesto su ti za trombofiliju markeri, ovo antilupus imunoloske pretrage..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.