Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    05. Travanj 2019. 19:27

Meto meni je 9dnt krvarenje bilo, a test pozitivan. Da li si imala blastice ili osmostanicne? Ponovi test za dva dana.

Meto
    05. Travanj 2019. 19:33

Kengurica, blastica je bila. Muci me to da samo na papiru ima smedje a jedini krvavi trag je bio taj s ugruscicem. Proplakala sam cijeli dan ko najveca cendravica a vidi vas ovdje, hrabrice sve do jedne. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Lemon
    05. Travanj 2019. 19:35

Kengurica, Angie Donna čestitam, prekrasno je čuti lijepe vijesti 💜

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Babylove
    05. Travanj 2019. 19:37

Meto

Pozz drage, nova sam tu i nova u MPO vodama. Citam vas 10ak dana i presla stotine stranica da budem "u toku". Kod nas problem spermiogram, oligo. . Kod mene sve ok, osim tsh koji je 5 i prolaktin je povisen sto je iskljucivo stres no to smo zanemarili. Danas je 9i dnt a menst. je trebala doci u pon. Imam neke cudne konstantne grceve koji su poprilicno jaki i traju vec 3 dana. Znala sam da nesto me valja i jutros napravim test- negativan. Idem stavit utrice nakon tog i kao da krece menga, smedje. Grci jos neko vrijeme i ispao mali "ugrusciv" s kap svjeze krvi. I evo cijeli dan kad se obrisem je smedje a cini mi se da prestaje. Mislite da je embrio to sto je "ispalo"? Vrecena mi je jedna blastocista i umalo zaboravih, grcevi nakon tog dogadjaja prestali. Sad osjetim samo jajnike. Oprostite na opsirnom komentaru. .

Pozzz i meni je danas 9dt i vracene su mi 2 blastice i isto grceve sam imala.. a od danas pritisak u trbuhu i bol u leđima.. pa na tren prestane pa opet... i isto od jutra prvo je bilo ma papiru blijedorozo, pa onda opet par puta nista, osim sto.je jos malo bilo izaslo lagano bež utric, onda opet tako nesto blijedorozo... pa onda opet nista... i prije uzrica nesto smeckasto malo.. onda opet nista i onda opet utric svijetlo smeđi i za sada je to to... iako imam osijecaj da nisam stavila utrice da bi krenulo samo tako... tako da nam nista ne preostaje nego nadati se cudu.. 🤞

• Babylove
    05. Travanj 2019. 19:39

Kengurica

Meto meni je 9dnt krvarenje bilo, a test pozitivan. Da li si imala blastice ili osmostanicne? Ponovi test za dva dana.

Tvoja prica mi je nada.. iako ja nisam radila test bas ga se ovaj put bojim 😥 

05. Travanj 2019. 20:20

Nikitta pusti sve  i odmaraj! Sad si samo bitna ti da se oporaviš i pripremiš tijelo na transfer! Javi nam sutra situaciju i sretno, da bude i smrzlića 🤞🤞🍀🍀😊🍀
    Kengu, Angie donna baš je divno čuti vaše vijesti!! Cestitam od srca!! Vaša priča ulijeva nadu svima nama koje još čekamo i jedino što želim je da svaka od nas doživi ovo što i vi 🙏💞
    Babylove drži se draga i misli pozitivno!! Nije ništa gotovo, želim ti da te iznenadi jedan lijepi plusić pa da se i s tobom svi skupa radujemo 🤞🤞❤
    Meto moguće da je još prerano, najbolje da ponovis test za dva dana! Sretno!!

• Hani
    05. Travanj 2019. 20:28

Meto, jesi li terapijom dovela tsh i prolaktin u normalu? Da bar i tebi i babylove to smedarenje bude pozitivan znak!
    Samo opusteno, izdrzi jos malo pa doma cuvat bebicu. Jenn, sretno. Nikitta i vaki, jeste li zive? Nema sekirancije,mozda da ubacis neki prirodnjak dok cekas? 9.mj se cini tako daleko

• angie donna
    05. Travanj 2019. 21:25

Cure, odspavala sam malo, upalim komp, i vidim sve vase cestitke, od ❤ vam veliko hvala na svemu ,

• Kengurica
    05. Travanj 2019. 22:05

Angie Donna i ja da ti čestitam! 
    Meto pa šta ti je, ja sam plakala svaki postupak pa čak i ovaj. I ti si hrabra. Potpuno je normalno da plačemo. Netko tako izbacuje frustracije i tugu netko ne plače, ali svi smo mi hrabri kad smo se uhvatili u koštac s ovime.
    Babylove ja te razumijem za test jer ovaj put kad mi je došao 8dnt i kad sam znala da u teoriji mogu krenuti s testovima odjednom nisam mogla, nisam mogla opet tu prazninu pogledati. Da taj 9dnt nisam mislila da je to menga ne bih se usudila napraviti test, al kad sam vidjela taj mali izljev krvi sam rekla radim test i ko ga šljivi. 

• Kengurica
    06. Travanj 2019. 00:49

Nesto me kopka pa cu prokomentirati, a vi cure slobodno komentirajte. Tice se malagarava u ovom trenutku.
    Testovi za trombofiliju su bas jako skupi. Meni je jedan dr rekao da ih napravim da bi mi drugi kasnije samo malo bacio pogled na nalaze i rekao da nije trombofilija uzrok nezatrudnjivanja, u smislu da nisam ni morala napraviti. E sad, ja imam dvije mutacije i koliko citam za te dvije vise nitko ne daje heparin, ali za rijetko koju daju. Mozda da malagarava napravi samo te ‘ozbiljnije’ panele kao faktor v leiden i ne znam kaj je jos indikacija za heparin, ali znam da mrhfr i pai nisu. Da li uopce mislite da trombofilija ometa implantaciju? Nisam to proucila, znam da moze izazvati trombe i infarkt posteljice, ali koliko kuzim ovdje ne dolazi do implantacije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.