Malagarava ace je Angiotenzin-konvertirajući enzim ako sam dobro zapamtila. Povezan je sa remuatoidnim artritisom, visokim tlakom itd. Ne znam zasto su ti to dali. Al uz ove navedene dobro bi bilo da vadis i protein c, protein s, lupus, antifosfolipidna antitijela, antikardiolipidska antitijela. Meni su to sve vadili pod tromboflijom stecenom i nasljednom, a nisam sigurna al ovo sto su tebi dali mislim da je samo nasljedna.
Koja cura je ono imala veliku betu 19dc? Sto je na krjau bilo nakon uzv? Nemogu se sjetit imena.
Ketica prvo se razvije gestacijska to na uzv bude sako crni krug, onda se razvija zumanjacka koja se vidi kao mali kruzic unutar gestacijske i slijedeca stavka je embrij koji na pocetku izgleda kao disk. Gestacijska je "hrana" za plod do 10 ili 12 tt nisam sigurna sad do kada. A zumanjacka ima funkciju umjesto posteljice dok se ona ne razvije. Jel znas kako izgleda tvrdo kuhano jaje? Gestacijska je bijelanjak, zumanjacka je zumanjak, a ona crvena tockica unutar zumanjka je plod koji kod jaja se nije razvio.
Grizli evo ovo su mi dali vitamin d u serumu folna kiselina u serumu LAC Antitrombin III protein c protein s homocistein antikardiolipinska antitjela anti beta 2 glikoproteinska antitjela i pise faktor II faktor V MTHFR PAI 1 ACE dali je onda sve to trombofilija . Morat cu veliku vecinu vaditi privatno u labovima neki labovi imaju neke pretrage neki nemaju dali se ovo vadi sve skupa ili npr mogu odvojeno ove stavke jer nemaju svi labovi ove stavke
Joj Grizli tako si dobro to objasnila sa jajetom...mislim da ga vise necu jest nikako...inace sam veliki ljubitelj životinja i jaakoo slabo jedem meso(međuostalo i jaja zbog pilica)...sto psiha radi...a svoje životinje koje ja odgojim i hranim nejedem nikako...🤣🤣🤣
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ok hvala na pojasnjenju, daleko je ta srijeda... ❤️ ali doći ce... Bas si danas mislim o toj curi sa visokom betom, nista se ne javlja, navijam za dobe vijesti. Tj. Sigurna sam da ce biti🤗💕❤️
Redovito vas pratim...svima zelim sto prije uspjeh i odlicnu trudnocu...nadam se da cu vam se i ja uskoro priduzit u daljnoj borbi...ne komentiram cesto jer nemam sto pametno napisat...a ne zelim biti dosadna sa upadima
2.postupak-1js-bez et
Mislim da je Angie Donna imala visoku betu 19-ti dan...preko 14000...ako sam dobro zapamtila...☺
2.postupak-1js-bez et
Ketice sorry ja sam malo pobrkala... Morat cu si pocet zapisivat 😂 ispravak: Čuvaj mrvu 😍😘
Imamo ❤️. Zumancana i plod i srce sve je tu. Nema vecih hematoma. Cista je jos tu, al kaze da se ne zamaram njome. Jako sam sretna.
Kengurice 😇😇😇😇😇😇 hvala dragom Bogu!!!!!! Cestitam draga i uzivaj u ovom blaženom stanju. ❤❤❤❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji