Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    06. Travanj 2019. 11:46

Hejbaburibu zvala sam maloprije polikl. subota je tako da u pon razgovaram s doktorom sto dalje. Imamo dva smrzlica, tako da se nadam da bi mogla odmah iza menge, a ovulacije su mi redovne pa mislim da ce ici prirodni Fet. Samo nagadjam. Nemam iskustva pa sto popratim po forumu to i znam. 
    Kad smo kretali u postupak nista nisam citala niti znala jer se nisam htjela zamarati nego kako je dokt. rekao tako smo i radili. Korak po korak. 
    Sad se pravo nacita svega i svaceg 😧
    Babylove znaci smirilo se, to bi moglo biti dobar znak. I ta povremena probadanja. . (Tako cujem ☺️) 🤞🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    06. Travanj 2019. 11:49

Nikitta citala sam tvoju pricu. Tako mi je drago! 😊 Sretno sutra i da nam uskoro prijavis veliku betu. Odmah duplice 🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Grizli
    06. Travanj 2019. 12:31

Nikita savrsenstvo! Ovo kod tebe se sve giba u pravom smjeru! Sretno sutra i da najmanje 2 bebice budu iz ta 3 embrija! 

• Blacky89
    06. Travanj 2019. 12:42

Nikitta ooo odličan rezultat... sretno sutra 🍀🤞
    Hejbaburibu iskreno i ja jedva cekam pon da idem vadit betu... ovo stanje me vec izluđuje. 3 dana imam osjećaj da cu dobit svaki tren, a mene inače trbuh boli 15 min prije nego dobijem i to je to. Samo trčkaram na wc... vec sam luuuuda od gledanja na papir i gaće 😂 i mjerenja temperature 😂 koja je stalno preko 37 pa mi bude lakše kad to vidim.
    Danas sam kupila test, ako vještica kojim slučajem ne dodje, radim ga sutra. A do tada cu potrošiti baterije u toplomjeru 🙈

• Babylove
    06. Travanj 2019. 12:52

Jenn ne brini biti ce to sve okej 😊
    Cure hvala vam 😊
    Nikitta betu vadim u ponedjeljak... a sto se tice testa sve i da ga kupim kad ne znam kad bi ga i radila jer piskit idem svaki cas.. isto tako i u noci najmanje 3 puta idem a uz to sam i zedna jako pa pije puno tekucine...
    Tebi zelim svu srecu svijeta sutra i da se te dve mrvice ugodno smjeste tamo gdje i trebaju biti 🤞🤞
    Meto zao mi je da je kod tebe M stigla ali zelim ti puno srece u fetu..
    Johan tako je situacija i kod mene... jesi li radila test?
    Sretno svima cure 💖
    Vaki sto ima kod tebe?

Lemon
    06. Travanj 2019. 12:59

Wolfie hvala, bojim se da ću od tih lijekova biti jako omamljena prilikom punkcije i da neću čuti ako će mi nešto važno reći, sad mi se lagano javljaju strahovi.. A koliko si imala stanica i koliko ti ih je bilo zdravo nakon pgd-a? 

Nikitta to je super, još da transfer dobro prođe i kreće odbrojavanje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

johan
    06. Travanj 2019. 13:01

Babylove

Jenn ne brini biti ce to sve okej 😊
    Cure hvala vam 😊
    Nikitta betu vadim u ponedjeljak… a sto se tice testa sve i da ga kupim kad ne znam kad bi ga i radila jer piskit idem svaki cas.. isto tako i u noci najmanje 3 puta idem a uz to sam i zedna jako pa pije puno tekucine…
    Tebi zelim svu srecu svijeta sutra i da se te dve mrvice ugodno smjeste tamo gdje i trebaju biti 🤞🤞
    Meto zao mi je da je kod tebe M stigla ali zelim ti puno srece u fetu..
    Johan tako je situacija i kod mene… jesi li radila test?
    Sretno svima cure 💖
    Vaki sto ima kod tebe?

Nisam nekako mi se cini rano deseti dan mi danas trodnevnog,sad mi neki 
    Osjecaj tj bol u jajnicima i ledjima koda cu dobit

• Malenaa88
    06. Travanj 2019. 13:16

Bravo Niki hvala Bogu. Od srca ti zelim ono sto sam vec pisala da se mrvice fino smjeste u pupi . Drzim fige velike 

Vaki
    06. Travanj 2019. 13:17

Ja sam nekako skroz negativna. Znam da je svaka žena drugačija, ali ja sam si nekako zamislila da FET kod mene nikako ne uspijeva. Do sad se uvijek nešto dešavalo kad je bio ET, makar spontani, ali kod FET-a nikad ništa. Oprala me danas doktorica jer sam bila bezvoljna. Još kad mi je rekla da napravimo pauzu jedan ciklus kako bi se jajnici odmorili, odmah sam potonula.
    Nikitta - čestitam! 
    Grizli - tebi nisu predlagali pauzu prije FETA? Druge cure?
    Betočekalice - držim palčeve! 
    Ostale curke - baš je super vaša pozitiva, kad bih barem i ja mogla biti malo zen. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    06. Travanj 2019. 13:22

Jenn - meni tako doktorica uopće nije vidjela lijevi jajnik, a na kraju 4 stanice na tom jajniku. 
    Babylove - miriše mi na trudnoću. 
    Mateo - 😪

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani