Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • angie donna
    05. Travanj 2019. 14:29

cure evo me, cilo jutro na putu, 100km do bolnice jos toliko nazad, guzva, uglavnom  sta reci, sok i iznenadjenje, obje se uhvatile pa nosim dvojajcane blizance zato je beta bila toliko velika, uglavnom sve ok, sve super kaze doktor,Pecotic, nisam planirala rukometnu momcad ali sta je tu je moram biti sretna i sada pomalo naprijed, 15tok mi je sljedeci ultrazvuk, betu vise ne moram provjeravati sve je stabilno i normalno, dvije mrvice na ultrazvuku :)

• Babylove
    05. Travanj 2019. 14:41

Kengurice, Angie Donna ma bravo cure, zelim vam uredan ostatak trudnoce i da uzivate sa svojim mrvama 💖💖💖💖💪💪🤞🤞

• Malenaa88
    05. Travanj 2019. 14:52

Nikita da vecinu pretraga cu morati privatno odraditi pa cu kako budem financijski stajala lagano odradjivat pretrage . Imam jos dva pitanja i necu vas vise moriti prvo dali mogu te pretrage pojedinacno vaditi jer recimo jedan lab ima homocistein i vitamin d a drugi ima antitrombin lac itd.a vidjet cu dali bolnica gdje sam ja ima makar dvije tri pretrage. I drugo dali ove pretrage sto ih radim mogu utjecati na samu implantaciju . Znam da trombofilija moze uticat na spontane a dali i na samu implantaciju . 

• Blacky89
    05. Travanj 2019. 14:55

Kengurice i Angie Donna pa predivno žene!!!! Ajmeeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍💓💓💓💓

• Jenn
    05. Travanj 2019. 14:56

Bokic 

Mi smo u IVF radi spermiograma (astenozospermija) i radi godina (39,41), tako da smo radi toga preskocili aih.  Kod mene je sve u redu. Inace smo radili na bebi 3 god bez uspjeha.

Ne mogu jos popamtiti svima nadimke ali sretno svima koji cekaju, betu, transfer ili potvrdu da je bebica dobro ❤️

• Jenn
    05. Travanj 2019. 14:58

Kengurice i angie donna cestitam!! ❤️❤️🎉🎉🌷

• Kengurica
    05. Travanj 2019. 15:04

Cure moje hvala!! Svima vam zelim ovo, svima!

Nasty
    05. Travanj 2019. 15:12

Kengurice i angie donna čestitam od 💗!!! Sretno dalje da sve prođe u najboljem redu!🍀🤞

Vaki
    05. Travanj 2019. 15:22

Kengu i Angie - čestitam cure! Odlične vijesti! ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Nonina
    05. Travanj 2019. 15:26

Kengurica

Imamo ❤️. Zumancana i plod i srce sve je tu. Nema vecih hematoma. Cista je jos tu, al kaze da se ne zamaram njome. Jako sam sretna.

Super!!! Cestitam od srca i sretno dalje ❤❤❤

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.