cure evo me, cilo jutro na putu, 100km do bolnice jos toliko nazad, guzva, uglavnom sta reci, sok i iznenadjenje, obje se uhvatile pa nosim dvojajcane blizance zato je beta bila toliko velika, uglavnom sve ok, sve super kaze doktor,Pecotic, nisam planirala rukometnu momcad ali sta je tu je moram biti sretna i sada pomalo naprijed, 15tok mi je sljedeci ultrazvuk, betu vise ne moram provjeravati sve je stabilno i normalno, dvije mrvice na ultrazvuku :)
Kengurice, Angie Donna ma bravo cure, zelim vam uredan ostatak trudnoce i da uzivate sa svojim mrvama 💖💖💖💖💪💪🤞🤞
Nikita da vecinu pretraga cu morati privatno odraditi pa cu kako budem financijski stajala lagano odradjivat pretrage . Imam jos dva pitanja i necu vas vise moriti prvo dali mogu te pretrage pojedinacno vaditi jer recimo jedan lab ima homocistein i vitamin d a drugi ima antitrombin lac itd.a vidjet cu dali bolnica gdje sam ja ima makar dvije tri pretrage. I drugo dali ove pretrage sto ih radim mogu utjecati na samu implantaciju . Znam da trombofilija moze uticat na spontane a dali i na samu implantaciju .
Bokic
Mi smo u IVF radi spermiograma (astenozospermija) i radi godina (39,41), tako da smo radi toga preskocili aih. Kod mene je sve u redu. Inace smo radili na bebi 3 god bez uspjeha.
Ne mogu jos popamtiti svima nadimke ali sretno svima koji cekaju, betu, transfer ili potvrdu da je bebica dobro ❤️
Kengurice i angie donna čestitam od 💗!!! Sretno dalje da sve prođe u najboljem redu!🍀🤞
Kengu i Angie - čestitam cure! Odlične vijesti! ❤️
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Imamo ❤️. Zumancana i plod i srce sve je tu. Nema vecih hematoma. Cista je jos tu, al kaze da se ne zamaram njome. Jako sam sretna.
Super!!! Cestitam od srca i sretno dalje ❤❤❤
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji