Angie donna cestitke i tebi !!❤❤
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Kengu i Angie, Čestitam Vam od ❤️ 🤗🤗🤗💕💕💕💕sad samo opusteno i uzivajte u trudnoćama.
Cure..kupila sam maticnu mlijec od radosevica za MM. U ponovni stimulirani cemo u 9 mj il krajem 8 og (btw do kad su godisnji na VVu?..). Kako ju treba uzimati? I kad pauza? Negdje sam citala 3 mj uzima pa pauza toliko ili? To znaci ak krene sad da ce uzimati do pocetka 7og, i taman u postupku morat biti a pauzi..hm..savjeti :)?
Kengu, bas mi je drago da je sve u najboljem redu
Angie, dvojceki? Kako dobro! Cestitaaaaam, curke!
Kengurice cestitam prekrasno! Sretnu trudnocu dalje! Angie donna vidia da je sve super ispalo! Znaci twinsici su... Super! Nek imas lijepu trudnocu.
Malagarava slazem se Kengu da si dobila dobre upute za nalaze i to je to sve sto treba. Provjeri jos za svaki slucaj dal mozes dobiti uputnice jer ne znam kako kod vas kod nas su bas skupe te pretrage. Ja sam sve odjednom vadila a sad ako labos nema morat ces na vise puta.
Nemasekirancije pravilo je max. 3 mjeseca piti pa 3 mj pauza, a inace ide koliko pije toliko pauze. Sretno!
Nikitta super da uspijevaš bez tableta… samo sad odmaraj… j….kosu 😂 😘
Ma moram se zaposlit da ne razmišljam o glupostima 😂
Ketice… posalji nekog u trgovinu… u krajnjem slučaju susjedu… ti lezi i čuvaj mrve… 😘
Samo opušteno… dobro pa je prof. jos tu pa si mu pod nadzorom… znas da ce on sve napravit sto je potrebno… uživaj (u bolničkoj hrani 😂😂😂)
Blacky hvala...ahahahaha...joj ta bolnicka hrana...bljak...dobro bude nesto sto je i jestivo pa ajd jedem...al vecinom mi donesu brzu hranu moji posjetitelji...😂😂😂 Ps.da odlicno pa je prof.jos tu...sutra je dezuran pa je rekao da bi mozda mmogla sutra i doma....samo da se ne moram vise vratiti,da sve bude ok...
Pozz drage, nova sam tu i nova u MPO vodama. Citam vas 10ak dana i presla stotine stranica da budem "u toku". Kod nas problem spermiogram, oligo. . Kod mene sve ok, osim tsh koji je 5 i prolaktin je povisen sto je iskljucivo stres no to smo zanemarili. Danas je 9i dnt a menst. je trebala doci u pon. Imam neke cudne konstantne grceve koji su poprilicno jaki i traju vec 3 dana. Znala sam da nesto me valja i jutros napravim test- negativan. Idem stavit utrice nakon tog i kao da krece menga, smedje. Grci jos neko vrijeme i ispao mali "ugrusciv" s kap svjeze krvi. I evo cijeli dan kad se obrisem je smedje a cini mi se da prestaje. Mislite da je embrio to sto je "ispalo"? Vrecena mi je jedna blastocista i umalo zaboravih, grcevi nakon tog dogadjaja prestali. Sad osjetim samo jajnike. Oprostite na opsirnom komentaru. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozz drage, nova sam tu i nova u MPO vodama. Citam vas 10ak dana i presla stotine stranica da budem "u toku". Kod nas problem spermiogram, oligo. . Kod mene sve ok, osim tsh koji je 5 i prolaktin je povisen sto je iskljucivo stres no to smo zanemarili. Danas je 9i dnt a menst. je trebala doci u pon. Imam neke cudne konstantne grceve koji su poprilicno jaki i traju vec 3 dana. Znala sam da nesto me valja i jutros napravim test- negativan. Idem stavit utrice nakon tog i kao da krece menga, smedje. Grci jos neko vrijeme i ispao mali "ugrusciv" s kap svjeze krvi. I evo cijeli dan kad se obrisem je smedje a cini mi se da prestaje. Mislite da je embrio to sto je "ispalo"? Vrecena mi je jedna blastocista i umalo zaboravih, grcevi nakon tog dogadjaja prestali. Sad osjetim samo jajnike. Oprostite na opsirnom komentaru. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Lemon super da se spremate napokom! Sta se tice folikula mislim da se ne smije zanemariti niti jedan. Meni su u 1 bili sa zrelim js samo folikuli od 15-16mm, a onaj jedan zbog kojeg sam i zavrsila na punkciji 10dc je bio prazan. Tako da sve nade polozi u svaki od njih i bit ce sve super! Ako stignete malo i uzivajte u belgiji.
Jenn ovisi, u subotu ako ti ne spomene ona ond ati pitaj dal mozes dobiti. Onda oni naruce anesteziologa, al koras znat da postoji ponekad sansa da oni ne stignu. Ako u subotu ne najavis da zelis onda ga sigurno neces dobiti jer mu ne najave a oni nisu na odjelu nego dolaze iz rodilista. Ako nemas anesteziloga mozes ici kod glavne sestre po injekciju voltarena prije punkcije ili traziti sestru da nakon punkcije ti da. Iako mene ta injekcija je bolila vise nego punkcija prakticki jos mi i kvrga ostala od nje. Inace sa sobom uvijek imam buprofen 600 pa nakon punkcije ako nisam dobivala nista za bolove bi si to popila.
Nadam se i ja, jer spominjala mi je i nešto malih ali je rekla da još sad nema smisla da ih broji, tako da možda nešto bude i s njima. A nakon punkcije se smije nešto na svoju ruku uzeti protiv bolova? Ja ću nešto dobiti prije a sad šta i koliko će mi to pomoći ne znam.. Idemo na tri dana pa ćemo malo i grad vidjeti, laganini a šta je suđeno bit će
Lemon mozda mogu malo pomoci oko belgije,pretpostavljam da idete u uz brussels. Svakako dobijes u bolnici koktel prije punkcije osim ako izricito ne trazis opcu anesteziju ali nju posebno naplacuju i nju unaprijed moras najaviti. Nakon punkcije ti ili daju antibiotik ovisi kako i koliko je trajala te ti kazu da smijes piti paracetamol 3 g dnevno 3 do 4 dana. Bar su meni tako rekli. Iza mene su 2 punkcije i jedan FET u UZ Brusselsu.
Puno ti hvala , znači ima nas tu još. Da, tamo idem. A jesi isto išla na PGD, koja vam je dijagnoza? Uspjeli ste? Uzela sam spavacicu, papuce i uloske. Treba li jos nesto?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji