Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    05. Travanj 2019. 14:52

Nikita da vecinu pretraga cu morati privatno odraditi pa cu kako budem financijski stajala lagano odradjivat pretrage . Imam jos dva pitanja i necu vas vise moriti prvo dali mogu te pretrage pojedinacno vaditi jer recimo jedan lab ima homocistein i vitamin d a drugi ima antitrombin lac itd.a vidjet cu dali bolnica gdje sam ja ima makar dvije tri pretrage. I drugo dali ove pretrage sto ih radim mogu utjecati na samu implantaciju . Znam da trombofilija moze uticat na spontane a dali i na samu implantaciju . 

• Blacky89
    05. Travanj 2019. 14:55

Kengurice i Angie Donna pa predivno žene!!!! Ajmeeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍💓💓💓💓

• Jenn
    05. Travanj 2019. 14:56

Bokic 

Mi smo u IVF radi spermiograma (astenozospermija) i radi godina (39,41), tako da smo radi toga preskocili aih.  Kod mene je sve u redu. Inace smo radili na bebi 3 god bez uspjeha.

Ne mogu jos popamtiti svima nadimke ali sretno svima koji cekaju, betu, transfer ili potvrdu da je bebica dobro ❤️

• Jenn
    05. Travanj 2019. 14:58

Kengurice i angie donna cestitam!! ❤️❤️🎉🎉🌷

• Kengurica
    05. Travanj 2019. 15:04

Cure moje hvala!! Svima vam zelim ovo, svima!

Nasty
    05. Travanj 2019. 15:12

Kengurice i angie donna čestitam od 💗!!! Sretno dalje da sve prođe u najboljem redu!🍀🤞

Vaki
    05. Travanj 2019. 15:22

Kengu i Angie - čestitam cure! Odlične vijesti! ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Nonina
    05. Travanj 2019. 15:26

Kengurica

Imamo ❤️. Zumancana i plod i srce sve je tu. Nema vecih hematoma. Cista je jos tu, al kaze da se ne zamaram njome. Jako sam sretna.

Super!!! Cestitam od srca i sretno dalje ❤❤❤

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    05. Travanj 2019. 15:28

Angie donna cestitke i tebi !!❤❤

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Ketica
    05. Travanj 2019. 15:48

Kengu i Angie, Čestitam Vam od ❤️ 🤗🤗🤗💕💕💕💕sad samo opusteno i uzivajte u trudnoćama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani