Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    05. Travanj 2019. 10:45

Ketice jel ti ima tko otici u ducan? Samo ti miruj, to je sad jedino sto ti mozes napraviti. A bitno je.

• Malenaa88
    05. Travanj 2019. 11:21

Cure please pomoc jedna. Imam skup pretraga koji moram odraditi . Ovo za trombofiliju mi pise faktor II i V (laiden) MTHFR,PAI 1, ACE . Morat cu ovo privatno odradit ali me buni sto privatno imaju za ova cetri nemaju ovo ACE . Dali je i ovo povezano sa trombofilijom ili je ovo neka zasebna pretraga . Sorry kad neznam prvi put vadim. Od svih pretraga jedino me ovo ACE buni. Hvala

• Babylove
    05. Travanj 2019. 11:23

Nikitta

Blacky89 naša vrijednice ti peglaš satima! De malo ohani, zaslužila si. 🤞🏻☘️ da se bebać čvrsto primio! Tebe cice ne bole, a mene evo ubijaju! Imala sam crni spotting i krvarenje skroz do aspiracije, i čim je prošla aspiracija jučer, krvarenje kao rukom odnešeno, no cice odmah krenule bolit ko đubre 🙉 Grizli dobro sam, samo me boli dok hodam, ne pijem painkillere, nego radije trpim i odmaram, dok ležim manje boli. Babylove joj draga tako te razumijem, to je baš emotivni roller-coaster, voljela bih da ti menga ne dođe još godinu dana, jer si trudna i točka! 🤞🏻☘️ Miss1986 hvala ti draga, sretno na uzv! Kengu kad ideš danas, na najjače vibram za ❤️

Hvala ti draga ali evo sad je opet bilo blijedo rozo nesto... ne boli me dolje al mi je uzasan pritisak...
    I ne znam sto bih mislila.. za implatacijsko krvarenje je kasno... i zanimljivo da je sve bas pocelo danas na dan ocekivane M... a onda se sjetim Kengu i nekolicine cura da du pocele krvarit pa ne opet bio plus.. ma luda sam pomalo.. tako sam bila pozitivna i uvjerena da ce ovaj put to biti to i sad ovo...

• Malenaa88
    05. Travanj 2019. 11:41

Nikita hvala u jednom labu sam vidjela da im pise koagulacija i ispod dvije tri stavke pa pise ACE morat cu ih pitat dali je to sto im pise koagulacija vezano za trombofiliju 

• Blacky89
    05. Travanj 2019. 11:50

Nikitta super da uspijevaš bez tableta... samo sad odmaraj... j....kosu 😂 😘
    Ma moram se zaposlit da ne razmišljam o glupostima 😂
    Ketice... posalji nekog u trgovinu... u krajnjem slučaju susjedu... ti lezi i čuvaj mrve... 😘 
    Samo opušteno... dobro pa je prof. jos tu pa si mu pod nadzorom... znas da ce on sve napravit sto je potrebno... uživaj (u bolničkoj hrani 😂😂😂)

• Babylove
    05. Travanj 2019. 12:17

Nikitta

Babylove znam, baš koma. Ti najbolje poznaješ svoje tijelo. Je li ti inače menga probije preko utrića? Jel te cice bole? Jesi mjerila temp?

Sad utrice koristim prvi put... prosli put sam koristila cyclogest i pila tablete...a predprosli put nisam nista vaginalno koristila... samo tablete.. i nisam do sad imala nikakva krvarenja prije bete.. tek nakon prestanka terapije, proali put je dosla za 2 dana, a predprosli isti dan

• Babylove
    05. Travanj 2019. 12:21

Simptomi su mi svi kao rukom odneseni jos jucer... sise su me rasturale i jucer prestale.. osjetim laganu bol.sam kad stisnem bradavicu i to je to.. temperaturu nisam nikad mjerila tako da nisam.ni sada.

Ketica
    05. Travanj 2019. 12:23

Ici ce sveki,ili ce me ona voziti, da bas izbjegavam kvacilo gas i kočnicu a i valjda ce moj baustelsc doć vise s tog mora pa ce sve bit lakse,  trebao bi za vikend, Mrve? Blacky89, pa imam samo jednu g. vrecicu, ja bi volila da su se obje uhvatile, ali ni doktor nije ništa spominjao. 

Ketica
    05. Travanj 2019. 12:57

Ne kuzim to bas sa tom  zumancanom vrecicom ne kuzim bas uopćevto niš.. Dr mi je samo rekao da umam gestaciskuvi u njoj zumancanu i da seviz te zumamcane razvija embrio 

Ketica
    05. Travanj 2019. 12:58

Vi iskusne i pune znanja objasnite mi molim Vas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.