Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    05. Travanj 2019. 07:36

Jutro... ja se bojim da je kod mene game over... sinoc me je presjeklo dolje.. bol kao kad punktiraju folikul..
    Jutros na wc sa utricem izaslo svijetlo rozo.. i sad dalje utrici svijeto krem izlaze.. u meni kuha kao da ce krenut svaki cas... biti ce da ovaj put necu betu ni docekati... jer inace bi procurila tek nakon prestanka uzimanja ljekova..
    Blacky sviđa mi se ovo kod tebe i nadam se da ce bar neto napokon javiti lijepe vijesti tu 🤞🤞💖

Ketica
    05. Travanj 2019. 07:47

Pinklife, Hvala ti na rijecima podrske, baš dobro dođu , a ovdje je podrska i briga jedih za druge na nivou, to sam se uvjerila😀💕, da a netko koga vidim samo po imenu, moze dati tolko utjehe, kad je tesko i da meni to tada bas pomoglo.... ❤️ 🤗 to je za ne povjerovati Hvala Svima. 

Ketica
    05. Travanj 2019. 07:49

Nadam se samo da ce srijda donjeti ljepe vijesti. 

Grizli
    05. Travanj 2019. 07:57

Jenn stimulacija je lutija nema pravila i svaka od nas drukcije reagira. Koja je vasa dijagnoza zbog koje ste u ivf?
    Babylove nemoj se prestat nadati. Koji ti je ono dan od transfera?
    Blacky 🤞🤞🤞
    Nikita kako si danas?
    Ketica kakvo je stanje kod tebe? 

• Miss1986
    05. Travanj 2019. 08:11

Nikitta 6 komada!! ❤️😊😊😊💪💪 Neka bude kao i kod mene i neka se sve oplode.. Ja sam imala isto 6 komada, na kraju su ih izvadili 5, i svih 5 se oplodilo..  Nakon dvije vraćene blastice ostale još 3! 😊😊 U pon mi je prvi ultrazvuk da vidimo koliko ih se uhvatilo! 
    Blacky89 🤞🏻🤞🏻☘️☘️🥰🥰 To je plus ko kuća!! 
    Ketice samo glavu gore i opušteno!! Tu je tvoja bebica i ne ide ona nigdje .. 🥰🥰❤️ Lavica je ona kao i mama! ❤️❤️
    Vaki i tebi čestitke , 7 komada 😊😊❤️❤️.. 
    Babylove nema predaje, samo pozitiva! 😊😊

• Blacky89
    05. Travanj 2019. 08:45

Ninna da mi je i to vidjeti 🙈😂🙏 
    Babylove... drži se... jos ima nade... 😘
    Ketice i samo opušteno? Kako je danas? 

• Babylove
    05. Travanj 2019. 09:07

Hvala vam cure... zbilja ste divne... 9dt mi je danas i 14 dan nakon punkcije.. dakle i ocekivani dan M... ne znam sto misliti.. za sad vise nema nista, a bila sam pipi vec 4 puta.. znam kazu nada umire posljednja.. trudim se ne misliti negativno ali znate i same kako je kad za dobro jutro ugledate to...

samo_opusteno
    05. Travanj 2019. 09:12

Blacky89

Ninna da mi je i to vidjeti 🙈😂🙏
    Babylove… drži se… jos ima nade… 😘
    Ketice i samo opušteno? Kako je danas?

Blacky dobro je danas...prof.Š.je rekao da ostanem jos danas,sutra je on dezuran pa ce vidjeti sta ce sa mnom...bila mi je Ninna jucer u posjeti...donijela mi kavu...hvala joj do neba...tako mi je sjela...uh...a ti Blacky kako si? Imas nekakve simptome?😊🤞🍀

• Wolfie
    05. Travanj 2019. 09:52

Lemon

Grizli

Lemon super da se spremate napokom! Sta se tice folikula mislim da se ne smije zanemariti niti jedan. Meni su u 1 bili sa zrelim js samo folikuli od 15-16mm, a onaj jedan zbog kojeg sam i zavrsila na punkciji 10dc je bio prazan. Tako da sve nade polozi u svaki od njih i bit ce sve super! Ako stignete malo i uzivajte u belgiji.
    Jenn ovisi, u subotu ako ti ne spomene ona ond ati pitaj dal mozes dobiti. Onda oni naruce anesteziologa, al koras znat da postoji ponekad sansa da oni ne stignu. Ako u subotu ne najavis da zelis onda ga sigurno neces dobiti jer mu ne najave a oni nisu na odjelu nego dolaze iz rodilista. Ako nemas anesteziloga mozes ici kod glavne sestre po injekciju voltarena prije punkcije ili traziti sestru da nakon punkcije ti da. Iako mene ta injekcija je bolila vise nego punkcija prakticki jos mi i kvrga ostala od nje. Inace sa sobom uvijek imam buprofen 600 pa nakon punkcije ako nisam dobivala nista za bolove bi si to popila.

Nadam se i ja, jer spominjala mi je i nešto malih ali je rekla da još sad nema smisla da ih broji, tako da možda nešto bude i s njima. A nakon punkcije se smije nešto na svoju ruku uzeti protiv bolova? Ja ću nešto dobiti prije a sad šta i koliko će mi to pomoći ne znam.. Idemo na tri dana pa ćemo malo i grad vidjeti, laganini a šta je suđeno bit će

Lemon mozda mogu malo pomoci oko belgije,pretpostavljam da idete u uz brussels. Svakako dobijes u bolnici koktel prije punkcije osim ako izricito ne trazis opcu anesteziju ali nju posebno naplacuju i nju unaprijed moras najaviti. Nakon punkcije ti ili daju antibiotik ovisi kako i koliko je trajala te ti kazu da smijes piti paracetamol 3 g dnevno 3 do 4 dana. Bar su meni tako rekli. Iza mene su 2 punkcije i jedan FET u UZ Brusselsu.

Ketica
    05. Travanj 2019. 10:27

Grizli onaj dan krvarenje je stalo, jucer samo kod stavljanja utrixa na prstunizađe nekaj cvenosmeđe sluzavo , a na ulošku je onko boje bjele kave (nadam se da nisam niti jednoj zgadila kavu, oprostite) malo me kad kad strcne ispod pupka i u podrujcu oba jajnika i prođe, ali tako sam jako uspavana da to nije vise normalno, sad samo da taj uzv u srijedu bude dobar, ali citam tu vas ja se ne micem iz kuce, ono frižider  mi je prazan, morarla bi u u ducan, a o kosi ne zelim ni pricati kao suma striborova a inace se sišam svakih dva tjedna..jedino kaj izadem van malo u dvoriše i odma nazad.. Ja bas strogo mirujem, vidim, da druge cure rasturaju  na najace 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.