Hani da, ja sam kod dr.Skvorca. Iako su neuspjela 2 Ivf zadovoljna sam. S obzirom na malo js jos sam uspjela do transfera do sad doc. Sto je za mene puno. Ti vodis statistiku, dobra si. Ja razmisljala o tablici nekoj onako barem da si napisem tko je u kojoj fazi jer me strah da nekom nesto krivo ne napisem 😂
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Ninna super, hvala ti puuuno na svemu. Sad cu ja u ponedjeljka sve to iznest svojoj dr. I ako ki saznas info kako to funkcionira kad nisi njihov pacijent ilo barem koji dr to tano radi pa cu vec nekako doc do njih.
Nina nadam se iznenađenju na punkciji, tako sam i danas na uzv samo željela da kaže lijepe brojke i dobro je ispalo, još stignu narasti ovi vodeći pa će nešto biti, a nikad se ne zna što se krije u malima koliko vidim po iskustvima, hvala na podršci.
Zvali su me i još do nedjelje nastavljam sa istom terapijom i u utorak punkcija, u nedjelju će mi javiti detalje i u koliko sati. Toliko sam uzbuđena jer se sve brzo odvija i još moram puno toga obaviti prije puta, ali samo neka se nešto pomiče, bit ću pozitivna i vjerovati da će sve biti kako treba. Uglavnom treba im mjesec dana nakon punkcije i onda će mi javiti genetsko stanje embrija.
Hani sretno sa punkcijom, da bude lijepih stanica i kod tebe
A mogle bi u potpis staviti par natuknica, tko je u kojoj fazi i dijagnozu pa će nam se biti lakše snalaziti, nažalost ima nas previše na ovoj temi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pozdrav svim curama 🙂 citam vas pomalo, ovdje sam naisla na puno informacija, ustvari na vecinu toga sto me zanimalo da ne idem potpuno neupucena u postupak (ujutro prva folikulometrija), hvala sto pisete i dijelite svoja iskustva i zelim vam svima da docekate svoj plusic 🙂🙂🙂
Pozdrav jos jednom i ako moze pitanje curama iz Ri..danas mi je na folikulometriji prof. najavila da ce punkcija vjerovatno biti u ponedjeljak. Jos ce mi tocno reci u subotu..
Na pitanje koliko ima folikula je odgovorila 3,4..daju li za to anesteziju ili da popijem nesto protiv bolova?
Lemon super da se spremate napokom! Sta se tice folikula mislim da se ne smije zanemariti niti jedan. Meni su u 1 bili sa zrelim js samo folikuli od 15-16mm, a onaj jedan zbog kojeg sam i zavrsila na punkciji 10dc je bio prazan. Tako da sve nade polozi u svaki od njih i bit ce sve super! Ako stignete malo i uzivajte u belgiji.
Jenn ovisi, u subotu ako ti ne spomene ona ond ati pitaj dal mozes dobiti. Onda oni naruce anesteziologa, al koras znat da postoji ponekad sansa da oni ne stignu. Ako u subotu ne najavis da zelis onda ga sigurno neces dobiti jer mu ne najave a oni nisu na odjelu nego dolaze iz rodilista. Ako nemas anesteziloga mozes ici kod glavne sestre po injekciju voltarena prije punkcije ili traziti sestru da nakon punkcije ti da. Iako mene ta injekcija je bolila vise nego punkcija prakticki jos mi i kvrga ostala od nje. Inace sa sobom uvijek imam buprofen 600 pa nakon punkcije ako nisam dobivala nista za bolove bi si to popila.
Lemon super da se spremate napokom! Sta se tice folikula mislim da se ne smije zanemariti niti jedan. Meni su u 1 bili sa zrelim js samo folikuli od 15-16mm, a onaj jedan zbog kojeg sam i zavrsila na punkciji 10dc je bio prazan. Tako da sve nade polozi u svaki od njih i bit ce sve super! Ako stignete malo i uzivajte u belgiji.
Jenn ovisi, u subotu ako ti ne spomene ona ond ati pitaj dal mozes dobiti. Onda oni naruce anesteziologa, al koras znat da postoji ponekad sansa da oni ne stignu. Ako u subotu ne najavis da zelis onda ga sigurno neces dobiti jer mu ne najave a oni nisu na odjelu nego dolaze iz rodilista. Ako nemas anesteziloga mozes ici kod glavne sestre po injekciju voltarena prije punkcije ili traziti sestru da nakon punkcije ti da. Iako mene ta injekcija je bolila vise nego punkcija prakticki jos mi i kvrga ostala od nje. Inace sa sobom uvijek imam buprofen 600 pa nakon punkcije ako nisam dobivala nista za bolove bi si to popila.
Nadam se i ja, jer spominjala mi je i nešto malih ali je rekla da još sad nema smisla da ih broji, tako da možda nešto bude i s njima. A nakon punkcije se smije nešto na svoju ruku uzeti protiv bolova? Ja ću nešto dobiti prije a sad šta i koliko će mi to pomoći ne znam.. Idemo na tri dana pa ćemo malo i grad vidjeti, laganini a šta je suđeno bit će
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvala Grizli.. nemam uopce predstavu koliko boli niti koliko ce folikula biti uopce na kraju..koliko sam vidjela ona se fokusirala samo na 2 vodeca i samo je njih mjerila na uzv i danas i u utorak..kada sam pitala koliko ih je, rekla je 3,4. Da dodjem u sub i da ce punkcija vjerovatno biti u pon pa se tada vidimo.
Dr.M.ce biti u subotu jer nje nema do pon pa mi mozda on nesto vise kaze.
Lemon vidit ces sto ce ti dati, ako ne uvijek mozes nesto za bolove popiti.
Jenn ona se uvijek najvise fokusira na vodece folikule jer njih mora pratiti da ne puknu prije vremena. Njih hvata ustvari i prati. Meni je na prvom uzv u stimuliranim zandjem rekla da ih imam 3-4, na kraju bilo 8 folikula i 8 js. Tako da ako je dr. M pitaj ga koliko mozes ocekivat i ako je vise ja bi ti preporucila anesteziju. Ne znam koliko boli mozes podnjeti, ja dosta al prosla sam igrom slucaja sve punk ije bez anestezije i necemo se lagat 1, 2, 3 uboda jos ajde al sve nakon toga mi je bilo sve bolnije. Al eto prezivila sma. Samo sto si onda pod stresom i u bolovima taj dan bespotrebno.
Uuu super, sad si me razveselila nadam se da ce i kod mene biti vise. Nova sam u ovome i polako hvatam neke stvari ali svakako sam mislila da ih bude vise na stimulaciji. Ali vidim da i to zavisi od osobe do osobe, dijagnoze i vrste stimulacije.
Dobro jutrooo 🤗
Ja sva sretna jer me jutros nije probudila menga... nego... jucer sam imala za peglati jaaaako puno... i jedno 3 sata sam stajala na nogama... osjetila pritisak kao da cu svaki tren dobit... navecer kad sam legla i smirila se, pritisak nestao... nocas me probudio takav grč duž cijele noge, nikad grčeve nisam imala... i nisam jos u fazi čišćenja frižidera i svega sto se nadje preda mnom... tako da sam skuzila da su to neke čudne stvari... unatoč tome sto me sise i dalje ne bole... temp i dalje povišena... eeee ako danas ona glupaca ne dodje, onda cu vec biti malo sretnija 😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji