Nikita ja vec festam za tvoj plusm ovo je predobro! Meni s eisto na menopuru desilo da nisu vidili folikule a bile js. Sretno dalje
Ninna ajde molim te ako se sjetis pitas. Rijeka to definitivno ne radi pa bi mi to bila super kombinacija ako se moze tamo. Da imam plan B ako zatreba.
Babylove ne mora znaci da nista od svega ako su nestali simptomi. Ja navijam za plusic!
MimicaRi bas da cu pitat gdje si! Moguce je da je folikul prazan najcesce u prirodnim ciklusima on onda preraste u cistu ne dodje do ovulacije. Zao mi je da je tako ispalo. Nista sad malo odmora i onda u nove pobjede.
Ako kome treba za Rijeku zaboravila napisat jucer oni nece raditi uopce subotu, nedjelju i ponedjeljak. Ostalo sve rade normalno.
cao cvima nova sam u ovome, molila bih vas za misljenje, naravno ako netko ima iskustva, danas sam vadila krv i Beta mi je 14050, 19ti mi je dan od trasfera, odnosno tranfer mi je radjen 15.03 (dva embrija su mi vratili), dva testa iz apoteke su mi pokazala pozitivno koje sam radila 14 i 18 dan od transfera, danas su mi cestitale sestre u bolnici pa su se malo zamislili zasto je tako velik HCG pa se posavjetovali sa doktoricom koja je rekla da je uredu i da dodjem prekosutra na ultrazvuk, radila sam samo jedno vadjenje krvi pa stoga i ne znam kakav mi je bio HCG prije, odnosno ne znam kako i na koji nacin je rastao,
malo me uplasila ta njihova zabrinutost,
ima li netko iskustva s ovim, hvala vam puno
Moze biti da su se oba primila i rano pocela luciti hormon bete, Mozda se jedan embrij i podijelio…
Nazalost buduci da ranije nisi vadila betu tesko je sad znati kako beta raste,ako ides na ultrazvuk ubrzo pa onda ju ni ne mora ponavljati..
Inace jako povisene vrijednosti bete znaju biti kod molarnih trudnica no ne vjerujem da je to.. To su jako rijetki slučajevi…
Većina se slučajeva molarne trudnoće otkriva u prvom tromjesečju. Krvarenje i znatno viša koncentracija hCG-a nego što je uobičajeno u normalnoj trudnoći, također su rani upozoravajući znakovi. Oni navode liječnika da pokuša čuti otkucaje bebina srca. Ako ih ne uspijeva čuti, sumnja na molarnu trudnoću. Tada se napravi ultrazvučni pregled kojim liječnik može otkriti da li je u maternici normalan fetus ili se radi o hidatidnoj moli.
nemam nikakvih krvarenja niti iscjedaka, sve je normalno osim sto mi kiselina se stvara u zeludcu, muka mi je, povraca mi se na pomisao za kavu ili slicnim stvarima koje volim inace, dva testa su bila pozitivna nisam nikako radila betu do jucer kad su me uputili zbog rezultata testova koje sam radila, tako da nemam predodžbu koliko se i kako duplala odnosno kakva je bila prvi dan, mada imam osjecaj da bi tek za dva dana trebala biti takva kako smo racunale ako smo dobro racunale :)
Hvala vam cure, sreća je da imamo jedna drugu da pružimo podršku i utjehu kad treba jer nitko nas ne može razumjeti bolje 💕
Sunshine dogovoreno onda- sljedeći ciklus smo nas dvije betačekalice 😁😊 i 🤞 nam se još cura pridruži 🍀🍀🍀
cao cvima nova sam u ovome, molila bih vas za misljenje, naravno ako netko ima iskustva, danas sam vadila krv i Beta mi je 14050, 19ti mi je dan od trasfera, odnosno tranfer mi je radjen 15.03 (dva embrija su mi vratili), dva testa iz apoteke su mi pokazala pozitivno koje sam radila 14 i 18 dan od transfera, danas su mi cestitale sestre u bolnici pa su se malo zamislili zasto je tako velik HCG pa se posavjetovali sa doktoricom koja je rekla da je uredu i da dodjem prekosutra na ultrazvuk, radila sam samo jedno vadjenje krvi pa stoga i ne znam kakav mi je bio HCG prije, odnosno ne znam kako i na koji nacin je rastao,
malo me uplasila ta njihova zabrinutost,
ima li netko iskustva s ovim, hvala vam puno
Moze biti da su se oba primila i rano pocela luciti hormon bete, Mozda se jedan embrij i podijelio…
Nazalost buduci da ranije nisi vadila betu tesko je sad znati kako beta raste,ako ides na ultrazvuk ubrzo pa onda ju ni ne mora ponavljati..
Inace jako povisene vrijednosti bete znaju biti kod molarnih trudnica no ne vjerujem da je to.. To su jako rijetki slučajevi…
idem u jutro na ultrazvuk, super ti to meni trojke da nosim, zelim djete a ne rukometnu momcad
Hahahahaha
Ma nek su oni zivi i zdravi pa taman i trojke 😂😂😂
Sretno🤩
Nikita ja vec festam za tvoj plusm ovo je predobro! Meni s eisto na menopuru desilo da nisu vidili folikule a bile js. Sretno dalje
Ninna ajde molim te ako se sjetis pitas. Rijeka to definitivno ne radi pa bi mi to bila super kombinacija ako se moze tamo. Da imam plan B ako zatreba.
Babylove ne mora znaci da nista od svega ako su nestali simptomi. Ja navijam za plusic!
MimicaRi bas da cu pitat gdje si! Moguce je da je folikul prazan najcesce u prirodnim ciklusima on onda preraste u cistu ne dodje do ovulacije. Zao mi je da je tako ispalo. Nista sad malo odmora i onda u nove pobjede.
Ako kome treba za Rijeku zaboravila napisat jucer oni nece raditi uopce subotu, nedjelju i ponedjeljak. Ostalo sve rade normalno.
Grizli hvala na info! Baš sam se kad sam već krenula za doma sjetila da onako smušena i pokisla se nisam sjetila pitati kako rade za blagdane! Neznam zašto je meni onda sestra rekla da je problem za one koje trebaju dobiti menstruaciju između 08.04.-18.04.. jer ja bi ako dobijem točno za 14 dana onda trebala ići na uzv 2dc koji bi bio taman negdje u petak- subotu.. neznam šta ću onda ako mi se potrefi da trebam doći te dane kad ne rade, a upisana sam opet za lijek u 4.mjesecu 😕
Nikita moras ocekivati da ce svih 6 uspjeti i da cea imat puuno smrzlica za puno bebaca. 🤞🤞🤞 Jeeej! Jedva cekam subotu da javis lijepe vijesti.
I da mislim za Rijeku. Nisam napisala. Zgubljena!
MimicaRi ja u petak taj veliki imam uzv vjerojatno. Mozda su mislili zbog lijekova da je problematično i ako bi nekom pala punkcija u tom periodu. 😕 Ne znam zasto. Ako dobijes najbolje da se ti njima javis bez obzira sta ti je sestra rekla. Ako bi ti prvi uzv bio u petak onda komotno ti kogu dat lijekove do utorka jer i tako pocetkom ciklusa ne ides svaki dan. Ja bi tako recimo napravila.
Kod mene curke 6dc, a krenuli ovulacijski bolovi i silikonski iscjedan 😒 opet nuspojava progesterona i prerana ovulacija. Nadam se da necu prerano da ipak mi moze dr obaviti taj uterobrush.
Angie Donna nemam tvoje iskustvo ali sjetila sam se kolegice s posla koja ima trojke. Primile se dvije vraćene a jedna se i podijelila. Prva mjerena beta joj je bila 1000i nešto. Ne znam koji dan od transfera. Odmah je imala jake mučnine zbog tako visokog hcg a. 19dnt nije tako dug preriod.. Tako da su kod tebe blizančeki vrlo vjerojatno. Držim fige na uzv!
Hvala vam cure 😊 ma vjerujem ja jos uvijek u cuda ali me uhvati i panika, necu lagati da sam 100 posto pozitivna kada nisam..
A test hmm mislim da ga definitivno necu raditi jer u ponedjeljak vadim betu.. sutra je 9 dc i dan ocekivane M i realno bi mogla raditi test, ali u slucaju da bude negativan samo cu razbijati glavu dali bi beta mogla biti pozitivna.. ovako cu se nestrpljivo nadati 🤞🤞
Isla bi ja vec vaditi betu vec 10dt kao i inace ali bas u subotu pada i ako im dodem tamo za to sam ce bit nabrijani.. tako da vjerno cekam 12dt kako mi i pise da napravim... sretno nam svima.. molim za sve nas da uskoro docekamo nase smotuljke 🤞💖
Ninna, pretpostavljala sam da broj u tvom nicku ima neko značenje 😊 aaa znaci isti dan slavimo godisnjicu... E pa... znas koje nam poklonceke zelim 🙈🍀🐧 kao i svim ostalim curama ovdje 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji