Bayblove i blacky89 to ce biti ➕, navijam na najace, 💪Nikitta ajme 6 ❤️pa to je super, a Vaki ti 7 ❤️biti ce ovdje puno s sreca i najboljih zelja za godišnjice, ročkase i Uskrs... 💕🍀🤞😍
Pozdrav curama evo da se javim da mi i dalje guramo prema cilju, još malo i na punih smo 33.
Pratim vas i dalje i tako sam se Grizli bila nadala u ovaj tvoj FET, ali nema predaje barem je još jedan tu.
Svim novim trudnicama sve najbolje želim i što mirniju trudnoću.
"iskusnim" curama što prije betu kao i svim novima.
Uglavnom željela sam se javiti da Katici pružim potporu malo. Draga ja sam nakon potvrđene trudnoće istu večer završila na hitnoj s izrazitim krvarenjem, ono baš baš čak su me i čistili na hitnoj, i evo na svu sreću sve je dalje dobro. Meni su ti također vraćene 2 blastociste a evo jednu malenu nosim. Ovo krvarenje ti može biti odlazak te jedne koja se nije primila a druga se snažno drži i to ti iskreno želim💕
cure sutra idem na ultrazvuk nervoza me hvata, visok beta 19ti dan svasta mi govori, citala sam i citala, sto vise gledam sve sam nervoznija, jos se uvijek nadam da ce biti jedno zdravo srce :) hvala vam javim se sutra :)
Vaki koje dobre vijesti! Pa ovo je bas dobar dan sa lijepim brojkama. Nek se sve oplode i da bude beba, a mozda i jos koja ako ju pozelis kasnije. 🍀
Hani mene odusevljava tvoj rezultat na klomicima. Da ja imam takav rez ne bi ni razmisljala o stimulacijama iskreno, trazila bi svaki put samo to. Naravno ako na punkciji bude situacija opet ovako dobra. Tako da samo pozitivno.
Pinklifee bas mi je drago da si se javila. Jos malo i bebica je tu, predivno. Zelim ti lijep ostatak trudnoce i sto laksi porod. A kod mene jos nema predaje idem dok se ne umorim. Cuvaj se!
Angie donna predlazem ti da ne citas vise jer samo se uzrujavas. Vracena su ti 2 embrija i tvoja beta moze znaciti da su oba uspjela sto je predivno. Zato opusti se i srerno sutra!
Nonina sretno u postupku!
I Hani zaboravila napisat prije ti si legenda mozda da uploadaš tu tablicu svako malo jer mislim da se sve pogubimo. Meni vec neugodno koliko puta sam nekog pitala dijagnozu i sto je prosao.
Ninna jos jedno pitanjce taj prp kad se to radi u kojem dijelu ciklusa i koliko nakon toga se ide u postupak?
Nonina sretno u postupku!
I Hani zaboravila napisat prije ti si legenda mozda da uploadaš tu tablicu svako malo jer mislim da se sve pogubimo. Meni vec neugodno koliko puta sam nekog pitala dijagnozu i sto je prosao.
Ninna jos jedno pitanjce taj prp kad se to radi u kojem dijelu ciklusa i koliko nakon toga se ide u postupak?
Grizli to se radi u ciklusu kad se planira transfer, bas gledam nalaze, prvi put 9.dc, drugi put 10.dc.
Ketice nadam se da si ok, drži se 😘
Nikitta, suuuuper! Držim fige da ih se što više oplodi 🤞🤞
Lemon, ma bit će ih još, sigurna sam.. kak je meni dr. prvo rekao da imam osrednji odgovor na stimulaciju, a na kraju čudo jaja 😂 eto mu osrednje 🤘
Ninna, baš pitaj, i mene zanima 😁
Pa da eto mogu i doktori pogriješiti i tijelo nas iznenadi, kroz šta prolazimo dobro dođu neočekivane stvari kao ova
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji