Jesam, samo 7 ih se oplodilo. Na svima su radili ICSI jer se spermiogram nije popravio, a jadan mužić je morao piti sve i svašta. 4 su odlične, a 3 malo lošije. Nadam se da u njima "leži" jedna bebica. 😁
Meni uvijek na ultrazvuku vide manje folikula, nego što na kraju ima stanica.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki i ja se nadam da je u jednom bebica. Drzim fige. Pretpostavljam da ces jos 5. dan ici ili ce te oni zvati?
Meni uvijek bude pak vise folikula, manje stanica. Uvijek imam praznih folikula.
Angie donna, cestitam!!!!
Nikitta, 6?????? Oooooodlicno, bas mi je drago!
Vaki, izmedu tih sedam krije se tvoj bebac. Ti vec imas jedno dijete?
Mimica, zao mi je, ti prirodnjaci bas su lutrija. Nije mi jasno zasto kod vas ne daju klomifen da bar malo povecaju sansu.
Kod mene uzv 9.dc. Lijevi: tri ostala na 10mm, nista od njih, na desnom 5 folikula od 14 -15mm. Bio je drugi dr. i prezadovoljan je, kaze u pon ili uto aspiracija. Sad se bojim da ce to bit kasno posto imam ranije ovulacije, a bilo mi je neugodno pitat da sutra opet dodem na uzv, valjda oni znaju... I jos mi druga sestra kaze da ne zna sto je sa mojim nesudenim stimuliranim, morat cu se opet narucivat za ko zna kad.....tako da sam malo nervozna. Ja vec planiram sljedeci postupak, a ni ne znam sto ce bit od ovoga....nemojte se ugledat na mene
Pozdrav svim curama!! Citam vas povremeno i gubim se di je tko ali zelim od srca svim cekalicama poz.bete , pozitivnim betama cestitke, curama u postupku uspjesni postupak. 😀😀😀
Evo samo vam se malo javljam da znate da sam tu sa svima vama. Nisam jos u postupku ali valjda sad konacno 4 mj.bude. Barem je dogovoreno ako bude sve ok s nalazom tsh. Moja kratka povijest: 3 ivf i neg.bete, prirodni bez transfera i nikad smrzlica.
Puse!!!!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Hani ti si na prirodnjaku na klomifenima u KBC Split ako nisam pobrkala? Pa to ti je odličan rezultat! Ne brini se. Bit će to ok sve. Nacrtaj se tamo u ponedjeljak za svaki slučaj.. Pa se dobro raspitaj! Ili ako se dvoumiš pokušaj sutra dobit doktoricu..
Grizli da, imaš pravo. Ne ostaje mi drugo nego ij nazvati kad dobijem pa vidjet s njima. Nadam se da ću uspjeti bar obaviti taj prvi uzv i uzet lijekove.
Možda ti se ovulacija tek sprema,meni zna taj vodenasti iscjedak biti i 2-3 dana prije ovulacije. A progesteron definitivno zezne malo ciklus, kad sam imala transfer i koristila crinone dobila sam tek 32 dan što ne pamtim kad mi je tako dug ciklus bio, a ciklus nakon toga vec 24 dan...
Hani ja na tvom mjestu ne bi otpisala te manje folikule. Vidiš kako su kod naše Nikitte našli stanice i u tim malima. Želim ti da i kod tebe svi folikulići budu puni stanica 🤞😊
Vaki odličan rezultat... i medju njima neka budu, ne jedna, nego bar 2-3 bebice 🙈
Hani, stvarno si super reagirala na klomifen. Čisto ne mogu vjerovat... i da, nemoj otpisivat te male, Pogledaj našu Nikittu... ☺️ A sto se tiče planiranja stimulacije... razumijem te... i sama to radim... vec sam gledala kalendar... onda se uhvatim i mislim si... Eeee neces!!! 🐧 je tu i ostat ce tu!
Mimica.
Nasty, da. Stoperica ce valjda u sub ili ned.
Nonina, ti si u skvorca?
Nemoguce je popamtiti sve o svakome, tako da sam ja pocela vodit biljeske o svakoj curida ne ispitujem uvijek iznova i puno je lakse. Zanimala me uspjesnost na forumu: veljaca 37%, ozujak 39%, nije lose. Fali mi seni koja je imala postupak u 1.mj kad i grizli. Kako je zavrsilo?? Da nam malo dignes prolaznost
. Nemojte mislit da sam skroz ludasta (samo malo
)
E, da....danas na odjelu nesto pobrkali s unosom u kompjuter tako da je netko dobio postupak gratis, ostat ce nezabiljezen prethodni. Eto, dogada se i to
Sortiraj odgovore
Najstariji