Grizli da , preko hzzo-a. Ja u pon idem opet na uzv, ako zelis mogu pitati glavnu sestru kako to funcionira ako nisi kod njih u postupku pa ti javim. Pitam i za mail ili neki drugi kontakt ako kazu da je izvedivo.
Blacky89 samo ti trci piskit, nemoj zurit s testom nego uzivaj u ovom blazenom stanju test najranije u nedjelju
Nikitta superrrr rezultat, daj boze da se sto vise oplode!!!
Vaša iskustva mi daju nadu da će biti i kod mene veći broj stanica, jer to je cilj, što više njih više će se oploditi i veća mogućnost da imamo kromosomski ispravne.
Nikitta super da je dobro prošlo, još tako malo do kraja, u subotu moraju biti dobre vijesti, samo pozitivno 🤞🤞
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo me, stigla iz bolnice. Aspiracija protekla savršeno, nije ju radio dr. Tomičić, nego dr. Strelec. Zaspala sam onak za minutu od kad su mi uštrcali anesteziju. Gotovo bilo u 9.40, probudili me, odvezli u sobu, dali Ketonal i spavala onda do 11.30.. imamo 6 stanica. Ja sam bila u šoku, budući su mi govorili da imam samo 2 dobra folikula i 1 manji. Sad sve kako Bog da, zovem u subotu ujutro da vidimo koliko se oplodilo i kad je transfer. Noć mi je bila koma, imala sam 2 noćne more, nikako spavala, ustala se u 6.00, tako da mi je ova anestezija bila joyride. Hvala svima koje ste mislile na mene, divne ste 😍
Napokon si se javila.. danasnje dopodne sam toliko puta ulazila na forum da vidim jesi li sto pisala... Bravo, bravo bravo.. svaka cast zeno, sad odmaraj o molimo za sto vise njih oplođenih 🤞🤞
Ja sam danas u totalnoj komi, svi simptomi su nestali... osim odlaska na wc, ali kako sam rekla i pijem tekucine dosta.. znam da ima dosta zena kojima su svi simptomi prosli a ipak su trudne bile..
Ali s obzirom na prva dva ishoda mislim da je gotovo 😥
Ketice nadam se da si ok, drži se 😘
Nikitta, suuuuper! Držim fige da ih se što više oplodi 🤞🤞
Lemon, ma bit će ih još, sigurna sam.. kak je meni dr. prvo rekao da imam osrednji odgovor na stimulaciju, a na kraju čudo jaja 😂 eto mu osrednje 🤘
Ninna, baš pitaj, i mene zanima 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta došla sam na forum da provjerim u kojoj si fazi i baš su me razveselile tvoje vijesti!! 🙂 super, 6 stanica!!! Svaka čast na svemu što si pretrpila i što guraš dalje, 🤞 da se sve stanice oplode pa da imaš i smrzlića!!
Ja sam danas isto imala aspiraciju ali je nažalost folikul bio prazan 😥 doktorica mi je sama rekla da se to dešava u 25% slučajeva- pogotovo u prirodnom ciklusu, i da će u sljedećem stimuliranom sigurno biti bolje.. dali netko zna dali je moguć prazan folikul ili ne? Jer po netu čitam da ne postoji prazan folikul nego samo loše tempirana štoperica/punkcija pa da je stanica ostala nezrela i nije se uspjela odvojiti.. 🤔iskreno, bila sam tako nesretna i tužna kad sam izašla ali onda sam se sjetila svih vas ovdje i koliko se borite, ne odustajete i bilo mi je lakše jer znam da nisam sama ❤
Ideeees Nikitta!!! Pa to je duplo vise stanica!!! Ajme savrseno! Ma biti ce one sve super i imati ces i pingvincica kojeg 🐧😊
Ninna zarekla sam se da ga necu radit do subote ako prije ne dobijem... al stalno trčkarao na wc vidit jel sam dobila... skroz imam osjećaj da ce SAD!
E babylove, ne znam sta bih ti rekla... nas dvije se pratimo... al ja od starta nemam ikakvih simptoma pa se po tome ne mogu ravnat. Jedino osjećaj dolaska menge... onaj pritisak u trbuhu. I mjerenje temp stalno... budem sretna od vidim da je iznad 37 😂
Nikita bravo bas mi je drago. I da bude i za smrzlica. Drzim fige za dalje
Mimice... zao mi je 😫
Al sad hrabro naprijed... brzo ce idući ciklus 💪😘
cao cvima nova sam u ovome, molila bih vas za misljenje, naravno ako netko ima iskustva, danas sam vadila krv i Beta mi je 14050, 19ti mi je dan od trasfera, odnosno tranfer mi je radjen 15.03 (dva embrija su mi vratili), dva testa iz apoteke su mi pokazala pozitivno koje sam radila 14 i 18 dan od transfera, danas su mi cestitale sestre u bolnici pa su se malo zamislili zasto je tako velik HCG pa se posavjetovali sa doktoricom koja je rekla da je uredu i da dodjem prekosutra na ultrazvuk, radila sam samo jedno vadjenje krvi pa stoga i ne znam kakav mi je bio HCG prije, odnosno ne znam kako i na koji nacin je rastao,
malo me uplasila ta njihova zabrinutost,
ima li netko iskustva s ovim, hvala vam puno
Mimice, a jebemu..žao mi je. ništa, ti i ja smo betočekalice sljedeći ciklus 😁
Angie, nemam iskustva, ali možda se još koja blastica podijelila? Nemam pojma stvarno. Kad ideš na uzv?
Blacky i babylove, držim fige da nema menge 🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji