Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketica
    04. Travanj 2019. 09:39

Boli me, ali ne stalno nego kad kad, krv je stala,,, mirovati cu kak mi je dr. rekao,,,  i moliti se Bogu i odlućila sam nedem na betu, ionako u srijedu idem u Petrovu, i tada bum sve znala, kaj bude bude.. 

Lemon
    04. Travanj 2019. 10:04

Evo mene sa uzv, još nemam nalaz krvi ali da vas pitam. Znači 9dc imam 8 folikula, 1 na lijevom a ostali na desnom. Vodeći je jedan od 16mm, dva su 15mm. Kako vam se to čini? Najmanje što mi je izmjerila su 2 od 12mm. Kaže mogu još neki narasti. Meni se to čini malo brojčano

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Babylove
    04. Travanj 2019. 10:15

Ketice miruj samo, biti ce sve okej 🤞🤞
    Lemon to ti je sasvim uredu.. ne brini lijepo ce sve to narasti.. nije bitan broj folikula, bitno je da su stanice dobre 🤞💖

Lemon
    04. Travanj 2019. 10:27

Evo i nalaz krvi je gotov, estradiol je 1490, sad samo čekati šta će Belgija javiti 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Malenaa88
    04. Travanj 2019. 11:41

Nikita sretno . Da ja sam iz BiH a postupak radim u Splitu privatno. Neke nalaze sam vadila u bolnici a vecinu sam privatno. Dali vi cure sto ste u HR sve te nalaze ste vadile u bolnici tipa trombofiliju torch kariogram i ostalo . Ja cu vidjet dali mogu to ovdje u bolnici ali mislim da u nas to u bolnici nema a i doktori su bas teski na davanju uputnica pa vidjet cu sta mogu privatno i kako budem financijski stajala. Jer vrijeme je da vec pocnem kopat nalaze nemam ja nista od recenice a s vama je sve uredu a nitko me ni na kakve pretrage nesalje osim klasicno hormoni brisevi amh i spermogram . A to je mislim jako malo nalaza 

Lilypie
    04. Travanj 2019. 11:59

Ketice draga, mogu misliti što proživljavaš  Čitam sve što sam propustila i onda vidim kako se brzo izmjenjuju beskrajna sreća pa sve do paničnog straha. Užas! Nadam se da će sve biti u najboljem redu.
    Nikitta sretno danas. Držimo fige za dobre jajne stanice.
    Tko sljedeći radi test / betu?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

04. Travanj 2019. 12:12

malagarava

Nikita sretno . Da ja sam iz BiH a postupak radim u Splitu privatno. Neke nalaze sam vadila u bolnici a vecinu sam privatno. Dali vi cure sto ste u HR sve te nalaze ste vadile u bolnici tipa trombofiliju torch kariogram i ostalo . Ja cu vidjet dali mogu to ovdje u bolnici ali mislim da u nas to u bolnici nema a i doktori su bas teski na davanju uputnica pa vidjet cu sta mogu privatno i kako budem financijski stajala. Jer vrijeme je da vec pocnem kopat nalaze nemam ja nista od recenice a s vama je sve uredu a nitko me ni na kakve pretrage nesalje osim klasicno hormoni brisevi amh i spermogram . A to je mislim jako malo nalaza

Ajme tori je sve jaako skupo da ides privatni.. Npr trombofilija cca 1200kn, kariohram za jednog partnera oko 2000kn dakle 4000..
    Ako imas indikaciju za dodatne pretrage svakako ti doktor Mpo daje preporuku a soc gin izdaje uputnice... 

04. Travanj 2019. 12:15

marijaiva

malagarava

Ajme tori je sve jaako skupo da ides privatni.. Npr trombofilija cca 1200kn, kariohram za jednog partnera oko 2000kn dakle 4000..
    Ako imas indikaciju za dodatne pretrage svakako ti doktor Mpo daje preporuku a soc gin izdaje uputnice…

Tako to funkcionira u Hrvatskoj.. Ja sam to sve dobila nakon 4 neuspjesima transfera jos i prije spontanih.
    Moze ti i privatnik u Split u napisati preporuku i s tim odes kod soc ginekologa ili lijecnika opce prakse.. 
    Meni je Npr za kariohram u putnice dao doktor opce prakse na temelju preporuke Mpo doktora... 

• Malenaa88
    04. Travanj 2019. 12:58

Marijaiva hvala na odgovoru. Pa evo sad cu vidjet sta i kako dalje jer ipak mislim da ovo sto mi imamo od nalaza nije dovoljno . I odradit cu sto mognem od tih pretraga ako ne u bolnici onda privatno jer nemogu se vise voditi s time a s vama je sve ok. Nije bilo sudjeno i slicno a da nitko nekaze ajmo jos pretraga radit pa i nek svaka bude uredu makar cu znat da sam odradila ono sto je u mojoj moci . I dosta mi je vise onog opusti se bice. Nemoj mislit na to. I slicno . Hvala ti 😗

Hrabrica
    04. Travanj 2019. 13:08

Nikitta

Evo me, stigla iz bolnice. Aspiracija protekla savršeno, nije ju radio dr. Tomičić, nego dr. Strelec. Zaspala sam onak za minutu od kad su mi uštrcali anesteziju. Gotovo bilo u 9.40, probudili me, odvezli u sobu, dali Ketonal i spavala onda do 11.30.. imamo 6 stanica. Ja sam bila u šoku, budući su mi govorili da imam samo 2 dobra folikula i 1 manji. Sad sve kako Bog da, zovem u subotu ujutro da vidimo koliko se oplodilo i kad je transfer. Noć mi je bila koma, imala sam 2 noćne more, nikako spavala, ustala se u 6.00, tako da mi je ova anestezija bila joyride. Hvala svima koje ste mislile na mene, divne ste 😍

Bravo draga! BRAVO! Pobjednicka kvacica pored aspiracije i sa pozitivom prema transferu 💓 Jos te samo korak dijeli 💓🙏

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.