Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Travanj 2019. 01:08

Kengurica

Ketice samo ti stavi sliku. Ja ne znam kako taj plod izgleda, ali on ima svega nekoliko mm pa di ja pak mislim da ne treba biti mrga nego da ga ne bi ni primjetila, da je to sitnije od ovog tvog. Mogu zamisliti da si van sebe. Ako ce ti biti lakse odi na hitnu u svom kraju ako imas ili ujutro kod socijalnog ginekologa. Jesu ti bolovi jaki?

Plod je mali no gestacijska i zumanjcana u kojoj je plod i nije tako mali.. Bar su meni tako rekli i da cu osjetit ako i kad krene gestacijska izlaziti.. Meni je svasta nesta izlazilo a na kraju ne i ono sto treba a bilo je svega uff komadi svih boja i veličina.. 
    Tako da i ja sumnjam da to malo sto je izaslo je ista od tog... 

samo_opusteno
    04. Travanj 2019. 06:11

ninna1804

Ajme cure, sad sam uhvatila vremena otvoriti forum…cijeli dan u guzvi, kad ono imam sto citati.
    Grizli, Nikitta prp maternice su poceli u Os raditi prosle godine u 10.mjesecu. Izvade ti krv, centrifugom izvuku plazmu bogatu nekakvim faktorima rasta i ubrizgaju u maternicu. Nije uopce bolno, postupak kao kod transfera. Kazu da imaju dosta trudnoca nakon toga, kod mene nazalost jos ne, ali samo_opusteno je mislim u ovom dobitnom ciklusu isto radila prp. Sutra idem na uzv, 9.dc pa cu vidjeti sto ce reci, spominjali mi cak dupli prp ovaj put, ali vise cu znati sutra. Sretno na punkcijiSamo_opusteno uffff, sigurno si bila van sebe od soka. Znam da ti svi govore, ali puno je uspjesnih trudnoca nakon obilnih krvarenja, bit ce sve ok. U kojoj si sobi? dolazim sutra na uzv pa te obiđem s kavicomblacky89 priblizava se 8.4., bit ce slavlja na odjeluprof. je rekao da ga nema od 5.-10., onda se vraca, a na godisnji ide 19.4. na 3 tjedna, tak sam pohvatala.
    Hani hvala draga, sretno i tebi
    Sretno svim curama!!!!!!

Nina1804 heeej...u sobi sam odmah preko puta rrcepcije na 2 katu...ne vidim se odmah sa vrata jer sam iza zida ali smijes uci...da dobro bi mi dosla kavica...jer ju pijem samo popodne kad mi moji dodju u posjetu...da i ja se nadam da ce biti sve ok..sretno i tebi na uzv...ja na kraju ipak nisam radila prp jer je dr.rekao da nema potrebe...daj boze da ti upali sa tim prp i da nam i ti docekas bebaca...vidimo se...😘

samo_opusteno
    04. Travanj 2019. 06:14

ninna1804

Ajme cure, sad sam uhvatila vremena otvoriti forum…cijeli dan u guzvi, kad ono imam sto citati.
    Grizli, Nikitta prp maternice su poceli u Os raditi prosle godine u 10.mjesecu. Izvade ti krv, centrifugom izvuku plazmu bogatu nekakvim faktorima rasta i ubrizgaju u maternicu. Nije uopce bolno, postupak kao kod transfera. Kazu da imaju dosta trudnoca nakon toga, kod mene nazalost jos ne, ali samo_opusteno je mislim u ovom dobitnom ciklusu isto radila prp. Sutra idem na uzv, 9.dc pa cu vidjeti sto ce reci, spominjali mi cak dupli prp ovaj put, ali vise cu znati sutra. Sretno na punkcijiSamo_opusteno uffff, sigurno si bila van sebe od soka. Znam da ti svi govore, ali puno je uspjesnih trudnoca nakon obilnih krvarenja, bit ce sve ok. U kojoj si sobi? dolazim sutra na uzv pa te obiđem s kavicomblacky89 priblizava se 8.4., bit ce slavlja na odjeluprof. je rekao da ga nema od 5.-10., onda se vraca, a na godisnji ide 19.4. na 3 tjedna, tak sam pohvatala.
    Hani hvala draga, sretno i tebi
    Sretno svim curama!!!!!!

Ajoooj pa gdje ce taj nas prof. Kako cemo mi bez njega...3 tjedna...pa to je previse...joj daj Boze Ninna i Blacky da vam uspije dok je on tu...drzim🤞

samo_opusteno
    04. Travanj 2019. 06:19

Blacky89

Samo opušteno kako si?

Blacky89 hej dobro sam hvala na pitanju...jutros sam vidjela da jos malo krvarim ali nije strasno...bar ja mislim tako...jucer od popodne do navecer nisam nista...a sad jutros opet malo ima...nadam se da ce ce bit ok...ove 3 zene sto su sa mnom su tu vec dosta dugo...jedna je cak 2 tjedna zbog krvarenja,2 tjedan i pol i 3 par dana...i beba im je u redu...valjda ce i sa mnom biti sve dobro...kako si ti? Jesi nervozna pred betu? 

samo_opusteno
    04. Travanj 2019. 06:24

Vaki

Ketice - sve ti ide po planu. Samo polako…
    Samo opušteno - drago mi je da je sve o. k.

Vaki hvala🤞😊🍀

samo_opusteno
    04. Travanj 2019. 06:31

Lemon i Nikitta hvala cure na rjecima utjehe...ako sam nekog preskocila ispricavam se...nadam se i ja da ce ce  sve ok...ima puno cura koje su krvarile u trudnoci i na kraju rodile zdravo dijete...tako da...vjerujem da ima nade...hvala svim curama na podrsci...sretno🤞🍀😘

• Babylove
    04. Travanj 2019. 07:09

Ketice ksko si danas? Zao mi je da se tako patis 😥
    Nikitta sretno danas 🤞

• Blacky89
    04. Travanj 2019. 08:14

Ninna joj nekako izdrzavam da ne padnem u napast napravit test (preuranjeni)... opet sam jutros trčala piškit jos iz sna kako mi ne bi palo na pamet 🙈
    Vidit cemo sta ce bit sutra... sutra bi kao po kalendaru trebala NE DOBIT mengu 😂 jer su mi zadnja 4 mjeseca ciklusi 25 dana. Bas bih nekako voljela, mislim ko i sve mi sto želimo i nadamo se da ce svaki transfer bit uspješan, da ovaj bude dobitan... Godisnjica nam je 18.04. i to bi nam bio naaajsretniji pokloncic. 
    Samo opušteno odmaraj fino i razmišljaj kako ce sve biti savrseno. 
    Nikitta sretno danas! 🤞🍀

• Blacky89
    04. Travanj 2019. 08:16

Eeee da, i ovih nekoliko danas nisam niti jednom ukucala simptome u Google 💪💪💪💪
    Ketice... nadam se da ti je bolje danas🤞
    Ostale curke, kako ste? Kako napreduje pikanje i iščekivanje? 

Grizli
    04. Travanj 2019. 08:19

Ketica kako si danas? Joj bas grozno ne znam kako te utjesiti. Ja sam imala sve rane spontane i iskreno bilo je i ovakvih komada. Nadam se da je kod tebe sam utric u pitanju jer za ugrusak je presvijetlo koliko se ja sjecam kod mene su ugrusci bili tamni smedji i crveni onako bas kao kraste na kozi sto budu. Drzim fige da je sve ok.
    Nikita sretno danas!
    Ninna hvala za info to cu bas rec ovoj mojoj dr u ponedjeljak. Dakle Os to radi. Ti si to radila preko hzzo jel da? Jel imas neki broj ili kontakt nesto gdje se mogu raspitat za to i ako se moze naruciti za to i ako ne prepadam toj bolnici. Pa da vidjm sa njom ako treba da to tamo odradim.
    Samo opusteno drzi se i da sto prije prestane krvarenje! 
    Vaki sto ima kod tebe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.