Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 18:32

Marijaiva ja jos jednom provjeri ali tako mi je receno 
    Recimo prvi transfer sam zvala 5 dan i rekli da dodjem a taj drugi put tako 
    Ali posto nisam bila dugo u tim vodama saznam ovih dana pa vam se opet javim
    Ja sam to radila u wiesbaden  blizu frankfurta Vivaneo poliklinika oni imaju dosta naprednu tehnologiju 
    Radjen mi je na jednom embriju i Assisted Hatching
    Evo nasla i racun za placanje odmrzavanja pise 1.2 A za Assisted Hatching 2.2 i transfer 2.2
    Ali svakako posaljem poruku dotorici pa vam se javim 

03. Travanj 2019. 18:36

Malizvrk2

Marijaiva ja jos jednom provjeri ali tako mi je receno
    Recimo prvi transfer sam zvala 5 dan i rekli da dodjem a taj drugi put tako
    Ali posto nisam bila dugo u tim vodama saznam ovih dana pa vam se opet javim
    Ja sam to radila u wiesbaden blizu frankfurta Vivaneo poliklinika oni imaju dosta naprednu tehnologiju
    Radjen mi je na jednom embriju i Assisted Hatching
    Evo nasla i racun za placanje odmrzavanja pise 1.2 A za Assisted Hatching 2.2 i transfer 2.2
    Ali svakako posaljem poruku dotorici pa vam se javim

I mislila sam da nije bio fet u Hrvatskoj.. Kod nas nije takva praksa.. Blastice se odmrzavaju isti dan kad se i vraćaju kod nas... 

• Blacky89
    03. Travanj 2019. 18:58

Ketice, bas sam se obradovala kada sam vidjela tvoju sliku sa ultrazvuka 😍... sad čitam malo krvarenje... ma moze biti od ultrazvuka... samo miruj i odmaraj... i gledaj slikicu tako da budeš opuštena i sretna 💓
    Grizli, da, ninna i samo opušteno su radile prp... u Os ga u zadnje vrijeme često rade... kad sam prosli put imala transfer, bile su 4 žene sa mnom u sobi koje su čekale prp. Detalje ce ti ninna ili samo opušteno opisat. Uglavnom jedno 2-3 sata provedeš u bolnici. 
    Nikitta kako si ti? Jesi spremna? 
    Malagarava bas mi je zao... nadam se da ce idući put biti uspješan 😘

• Blacky89
    03. Travanj 2019. 18:59

Samo opušteno kako si? 

• Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 19:01

Marijaiva evo muz kaze da ce zvati sljedeci tjedan da nam i dalje cuvaju mrzlice jer ovdje svakih 6 mjeseci moras produziti i onda ce pitati da nebude da sam vas izuzbudjenja pogresno informirala

• Kengurica
    03. Travanj 2019. 19:08

Malizvrk ma sigurno si u ravu, nemaju nase bolnice tehnologiju razvijenu kao neke privatne klinike vani. Kaj nije u Njemackoj da se samo pronukleusi zaledjuju/lede osim u iznimnim slučajevima?

Grizli
    03. Travanj 2019. 19:22

Nikita nije ona rekla da nije optimisticna nego sam ja dobila taj dojam po njenom tonu price jer je reknula nabrajat eventualno moguce probleme u onako 1 promil populacije. Za to pomladjivanje je rekla da misli da se ne radi u hr, a ja nisam vise ni slusala iskreno sto to tocno al nekako ki je to zvucilo kao to sto su cure spominjale prp. Ako se radi u osijeku ili splitu lako ja i to odem napraviti ako se moze. Mogu je cak i pitat da mi da preporuku pa da dobim uputnicu za to ako je u Os u bolnici hzzo to se radi. Rekla mi je da sam ju bar nazvala i rekla da zelim histero onda bi mi napisala odmah i biopsiju i preporucila da ju odrade 21 dc sto je Kengu radila jer da na pocetku ciklusa je vise ako postoji neka patologija, a 21 dc da se onda vide odmah i neki markeri nisam pohvatala. Uglavnom sa uterobrush ona ispituje osim klasicnog brisa maternistva oni iz tog uzorka sad traze koncentracije nekih hormona rasta, inhibitora i nekoliko markera koji po nekim novim saznanjima u fazi implantacijskog prozora rastu ili drasticno padaju. Sad rade tzv mapiranje na velikom broju uzorak. Poceli subto 2016 i valjda jos 1 godinu imaju koliko sam skuzila. I pokusat ce u onako velikom broju zena napraviti neke referentne vrijednosti tih "spojeva" koji mogu se povezat sa impl.prozorom. Za sad je rekla posto je to njeno istrazivanje ne moze van s tim podacima al moze ih ona koristitj za svoje pacijentice. Inace u primjenu ako se to dokaze tocno bi moglo ici tek nakon sluzbene objave podataka za koju godinu. Pitala ja i za promasaj u proslom ciklusu al ona tvrdi da ona ne moze ici na neku varijentu mozda nego da mora ici na ono sto zna. Greska je sto me dr u subotu nije narucila na uzv u nedjelju nego tek ponedjeljak i to je krakti spoj nastao. Iskreno ja sam to tako prihavtila i prebolila ne zelim se opterecivat s oni sto je bilo. Ne mogu to promjeniti i gotovo. Zelim samo da mi je to skola i da u buduce razmislim i inzistiram na intuiciji i poznavanju svog tijela i zivota. Da sam ljuta na taj promasaj jesam, al ta ljutnja mi samo oduzima energiju. Zelim razmisljat na pozitivne buduce momente. Svjesna sam da nakon 4 spontana i 4 neuspjela transfera moja sansa je daleko manje nego kod nekog tko je imao manje et ili bez spontanih i ne zelim se lagat i mazat oci, al naravno nadam se svakom postupku da je to onaj THE postupak!

• Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 19:41

Kengurice a sta su pronukleusi neidu mi ti termini bas 
    Pa eto mislim da je bilo tako ali provjerim 
    Bolje nego da mislite da je tu nesto bolje 
    Svi dobijemo bebice u pravi cas 😉

Ketica
    03. Travanj 2019. 19:42

Zvao dr. KARLO, rekao o je da ne mozemo nis sad vise da je sve skolski i ksko trba biti u toj fazi,  da mirujem i da sam sa th pokrivena totalno da vise od toga ne treba  da je ta zumamcana vrecica ok, i da ce biti kako bude....ne moze mi pomoći oći vise nego kaj je, ostalo je na nekom Vecem i Jacem od nas,a biti ce kako On odluči, a ja idem gledati slikicu i misliti sretno

• Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 19:49

Ketica nista nebrini koliko ti je embrija vraceno
    Meni recimo od 7 tjedna svaki drugi dan izlaze smedji sluzavi komadi a sve ok cak nemoram ni mirovati 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani