Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketica
    03. Travanj 2019. 19:42

Zvao dr. KARLO, rekao o je da ne mozemo nis sad vise da je sve skolski i ksko trba biti u toj fazi,  da mirujem i da sam sa th pokrivena totalno da vise od toga ne treba  da je ta zumamcana vrecica ok, i da ce biti kako bude....ne moze mi pomoći oći vise nego kaj je, ostalo je na nekom Vecem i Jacem od nas,a biti ce kako On odluči, a ja idem gledati slikicu i misliti sretno

• Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 19:49

Ketica nista nebrini koliko ti je embrija vraceno
    Meni recimo od 7 tjedna svaki drugi dan izlaze smedji sluzavi komadi a sve ok cak nemoram ni mirovati 😉

• angie donna
    03. Travanj 2019. 20:30

cao cvima nova sam u ovome, molila bih vas za misljenje, naravno ako netko ima iskustva, danas sam vadila krv i Beta mi je 14050, 19ti mi je dan od trasfera, odnosno tranfer mi je radjen 15.03 (dva embrija su mi vratili), dva testa iz apoteke su mi pokazala pozitivno koje sam radila 14 i 18 dan od transfera, danas su mi cestitale sestre u bolnici pa su se malo zamislili zasto je tako velik HCG pa se posavjetovali sa doktoricom koja je rekla da je uredu i da dodjem prekosutra na ultrazvuk, radila sam samo jedno vadjenje krvi pa stoga i ne znam kakav mi je bio HCG prije, odnosno ne znam kako i na koji nacin je rastao,
    malo me uplasila ta njihova zabrinutost,

Ketica
    03. Travanj 2019. 20:32

2 blastice 5 dana, ma i meni je bilo tak smeckasto do danas a sad je svjeza krv, ma ne mogu ja sad tu vise nipta nego samo bit pozitivna i tako misliti, bit ce kako bude. Hvala ti Malizvrk2, za rijeci ohrabrenja, mozda sam ja samo jedna u 100 onih tudnica koja ce bas sve osjetit i koja ce krvaruckati uvjek pomalo

• Malenaa88
    03. Travanj 2019. 20:37

Malizvrk hvala. Nikita jesam imala pobacaj . Mene nitko nije ni slao ni na kakve pretrage vidit cu s njima da pocnem vaditi neke nalaze ja nemam nista osim standardnih nalaza neznam ni hormone kad sam zadnji put vadila ponovit cu i to. Posto u nasoj bolnici nemaju ni za osnovne sve briseve cisto sumnjam ovo sto si nabrojala da imaju i to pa ako nista kako budem financijski stajala radit cu privatno koliko mogu. Jer kao ovaj put sve odlicno super sluznica 12mm ovo ono tamo corak ni do implantacije nije ni doslo . Hvala veliko na odgovoru 

• Kengurica
    03. Travanj 2019. 21:19

Malizvrk to je tek oplodjena jajna stanica, prije nego se krene dijeliti.

Grizli
    03. Travanj 2019. 21:28

Malagarava nazalost bez obzira sto je prije doslo do trudnoce to nije garancija da je sada trebalo doci. Drzi se i nadam se da iduci postupak biti uspjesan. Ti imas jos smrzlica?
    Ketice joj bas drama da te uhvati. Najbolje da mirujes i vjerujes da je sa mrvom sve u redu. Drzi se i zelim ti dane bez stresa. A inace cesta su krvarenja u ivf. 

• Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 21:40

Kengurice E da sad znam na sta mislis i djelom si u pravu😉
    9 jajnih stanica mi je zamrznuto u tom stadiu jos ja bila u cudu kad smo nazvali da vidimo koliko je oplodjeno sto su 9 odma zamrznuli malo me i strah bilo 6 su ostavili da dodju do 5 dana 
    U prvom transferu su mi vratili 2 od 5 dana ostalih 4 zamrznuli i onda sljedeci mjesec odmrznili 2 od kojih je jedna dobitna

Grizli
    03. Travanj 2019. 21:40

Nikita da zvala sam ju dobro se sjecas. Pitanje je samo do kad tijelo moze izdrzavati. Kako god nade idu sad u 5 mjesec, a onda dalje mozganje i razmisljanje ako ne uspije. Sad me bas zanima u ovom monitoringu kad ce po njoj ispasti da je impl.prozor

• ninna1804
    03. Travanj 2019. 22:10

Ajme cure, sad sam uhvatila vremena otvoriti forum...cijeli dan u guzvi, kad ono imam sto citati. 
    Grizli, Nikitta prp maternice su poceli u Os raditi prosle godine u 10.mjesecu. Izvade ti krv, centrifugom izvuku plazmu bogatu nekakvim faktorima rasta i ubrizgaju u maternicu. Nije uopce bolno, postupak kao kod transfera. Kazu da imaju dosta trudnoca nakon toga, kod mene nazalost jos ne, ali samo_opusteno je mislim u ovom dobitnom ciklusu isto radila prp. Sutra idem na uzv, 9.dc pa cu vidjeti sto ce reci, spominjali mi cak dupli prp ovaj put, ali vise cu znati sutra. Sretno na punkciji
    Samo_opusteno uffff, sigurno si bila van sebe od soka. Znam da ti svi govore, ali puno je uspjesnih trudnoca nakon obilnih krvarenja, bit ce sve ok. U kojoj si sobi? dolazim sutra na uzv pa te obiđem s kavicom  blacky89 priblizava se 8.4., bit ce slavlja na odjelu  prof. je rekao da ga nema od 5.-10., onda se vraca, a na godisnji ide 19.4. na 3 tjedna, tak sam pohvatala.
    Hani hvala draga, sretno i tebi 
    Sretno svim curama!!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.