Cure, stavila bi sliku. Sada je izaslo nesto s krv iz mene, i bolilo me je jako, jel moze ta zumamcana vrecica otići van
Cure, stavila bi sliku. Sada je izaslo nesto s krv iz mene, i bolilo me je jako, jel moze ta zumamcana vrecica otići van
Ne moze draga... Umirala bi od bolova.. To ti vjerojatno ugrusci izlaze.. Ja kad sam imala spontani su toliki komadi izlazili iz mene da sam bila uvjerena da je sve izaslo iz mene. Jer smo to Nazalost i cekali da ne moram na kiretazut. No nista nije izaslo.. Samo ugrusci.. I doktorica mi je rekla da bi itekako osjetila da je zumanjcana izasla..
Stavi sliku slobodno mene eto sad bas zanima jer imam iskustva s tim
I dosta krvi… Ali to ne morate gledati i a krv i dalje ide po malo…
Ma ne vjerujem da je to zumanjcana.. Koliko su meni objasnili to je ogroman komad i umires od bolova i grceva kad se to dogodi...
Jedino da odem vaditi betu petak pa cu sve znati ako pada,,, znam na cemu sam
Ketice samo ti stavi sliku. Ja ne znam kako taj plod izgleda, ali on ima svega nekoliko mm pa di ja pak mislim da ne treba biti mrga nego da ga ne bi ni primjetila, da je to sitnije od ovog tvog. Mogu zamisliti da si van sebe. Ako ce ti biti lakse odi na hitnu u svom kraju ako imas ili ujutro kod socijalnog ginekologa. Jesu ti bolovi jaki?
Ketice, da nije utrić ako si stavljala sad u 22 h? Meni su izlazili su svim bojama i oblicima
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Boli me sad ali mogu durati, imamo hitnu u OB Karlovac, i ginekologija kao odje,,, l a moj gin.radi tek sutra pop. Ako ne stane bol ici cu na hitnu...
Bas mi je zao sto to prolazis i nadam se da je sve u redu s plodom.
Sortiraj odgovore
Najstariji