Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    03. Travanj 2019. 18:28

Ketice samo miruj, popi normabel. Ne znam sta pametno da ti kazem, ali drzi se. Mozda ti neke cure budu bolje znale reci. 

03. Travanj 2019. 18:30

Ketica

Cureee, opet ja i opet loše😢😮😢, u pola 6 me je jako zabolilo ispod pupka i opet svjeza krv, kad je izasla grc i bol su popustili.jel to moze biti od uzv dns,ili od cega???? da popim spasmex ili normabel. Poslikala sam papir,ali nije bas za oci ugodno da vidite… mirujem od kad sam došla iz Zagreba.

Slobodno popij normabel i magnezij da se maternica smiri.. Moze bit da je i od prckanja, ja dok sam isto tak prokrvarila i otisla na ult. Doktorica mi je rekla da se ne cudim ako budem krvarila kasnije da moze bit od ultrazvuka. 
    I miruj... Doslovno samo na wc dok se ne smiri.. 
    Tako je meni doktorica uvijek savjetovala... 

• Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 18:32

Marijaiva ja jos jednom provjeri ali tako mi je receno 
    Recimo prvi transfer sam zvala 5 dan i rekli da dodjem a taj drugi put tako 
    Ali posto nisam bila dugo u tim vodama saznam ovih dana pa vam se opet javim
    Ja sam to radila u wiesbaden  blizu frankfurta Vivaneo poliklinika oni imaju dosta naprednu tehnologiju 
    Radjen mi je na jednom embriju i Assisted Hatching
    Evo nasla i racun za placanje odmrzavanja pise 1.2 A za Assisted Hatching 2.2 i transfer 2.2
    Ali svakako posaljem poruku dotorici pa vam se javim 

03. Travanj 2019. 18:36

Malizvrk2

Marijaiva ja jos jednom provjeri ali tako mi je receno
    Recimo prvi transfer sam zvala 5 dan i rekli da dodjem a taj drugi put tako
    Ali posto nisam bila dugo u tim vodama saznam ovih dana pa vam se opet javim
    Ja sam to radila u wiesbaden blizu frankfurta Vivaneo poliklinika oni imaju dosta naprednu tehnologiju
    Radjen mi je na jednom embriju i Assisted Hatching
    Evo nasla i racun za placanje odmrzavanja pise 1.2 A za Assisted Hatching 2.2 i transfer 2.2
    Ali svakako posaljem poruku dotorici pa vam se javim

I mislila sam da nije bio fet u Hrvatskoj.. Kod nas nije takva praksa.. Blastice se odmrzavaju isti dan kad se i vraćaju kod nas... 

• Blacky89
    03. Travanj 2019. 18:58

Ketice, bas sam se obradovala kada sam vidjela tvoju sliku sa ultrazvuka 😍... sad čitam malo krvarenje... ma moze biti od ultrazvuka... samo miruj i odmaraj... i gledaj slikicu tako da budeš opuštena i sretna 💓
    Grizli, da, ninna i samo opušteno su radile prp... u Os ga u zadnje vrijeme često rade... kad sam prosli put imala transfer, bile su 4 žene sa mnom u sobi koje su čekale prp. Detalje ce ti ninna ili samo opušteno opisat. Uglavnom jedno 2-3 sata provedeš u bolnici. 
    Nikitta kako si ti? Jesi spremna? 
    Malagarava bas mi je zao... nadam se da ce idući put biti uspješan 😘

• Blacky89
    03. Travanj 2019. 18:59

Samo opušteno kako si? 

• Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 19:01

Marijaiva evo muz kaze da ce zvati sljedeci tjedan da nam i dalje cuvaju mrzlice jer ovdje svakih 6 mjeseci moras produziti i onda ce pitati da nebude da sam vas izuzbudjenja pogresno informirala

• Kengurica
    03. Travanj 2019. 19:08

Malizvrk ma sigurno si u ravu, nemaju nase bolnice tehnologiju razvijenu kao neke privatne klinike vani. Kaj nije u Njemackoj da se samo pronukleusi zaledjuju/lede osim u iznimnim slučajevima?

Grizli
    03. Travanj 2019. 19:22

Nikita nije ona rekla da nije optimisticna nego sam ja dobila taj dojam po njenom tonu price jer je reknula nabrajat eventualno moguce probleme u onako 1 promil populacije. Za to pomladjivanje je rekla da misli da se ne radi u hr, a ja nisam vise ni slusala iskreno sto to tocno al nekako ki je to zvucilo kao to sto su cure spominjale prp. Ako se radi u osijeku ili splitu lako ja i to odem napraviti ako se moze. Mogu je cak i pitat da mi da preporuku pa da dobim uputnicu za to ako je u Os u bolnici hzzo to se radi. Rekla mi je da sam ju bar nazvala i rekla da zelim histero onda bi mi napisala odmah i biopsiju i preporucila da ju odrade 21 dc sto je Kengu radila jer da na pocetku ciklusa je vise ako postoji neka patologija, a 21 dc da se onda vide odmah i neki markeri nisam pohvatala. Uglavnom sa uterobrush ona ispituje osim klasicnog brisa maternistva oni iz tog uzorka sad traze koncentracije nekih hormona rasta, inhibitora i nekoliko markera koji po nekim novim saznanjima u fazi implantacijskog prozora rastu ili drasticno padaju. Sad rade tzv mapiranje na velikom broju uzorak. Poceli subto 2016 i valjda jos 1 godinu imaju koliko sam skuzila. I pokusat ce u onako velikom broju zena napraviti neke referentne vrijednosti tih "spojeva" koji mogu se povezat sa impl.prozorom. Za sad je rekla posto je to njeno istrazivanje ne moze van s tim podacima al moze ih ona koristitj za svoje pacijentice. Inace u primjenu ako se to dokaze tocno bi moglo ici tek nakon sluzbene objave podataka za koju godinu. Pitala ja i za promasaj u proslom ciklusu al ona tvrdi da ona ne moze ici na neku varijentu mozda nego da mora ici na ono sto zna. Greska je sto me dr u subotu nije narucila na uzv u nedjelju nego tek ponedjeljak i to je krakti spoj nastao. Iskreno ja sam to tako prihavtila i prebolila ne zelim se opterecivat s oni sto je bilo. Ne mogu to promjeniti i gotovo. Zelim samo da mi je to skola i da u buduce razmislim i inzistiram na intuiciji i poznavanju svog tijela i zivota. Da sam ljuta na taj promasaj jesam, al ta ljutnja mi samo oduzima energiju. Zelim razmisljat na pozitivne buduce momente. Svjesna sam da nakon 4 spontana i 4 neuspjela transfera moja sansa je daleko manje nego kod nekog tko je imao manje et ili bez spontanih i ne zelim se lagat i mazat oci, al naravno nadam se svakom postupku da je to onaj THE postupak!

• Malizvrk2
    03. Travanj 2019. 19:41

Kengurice a sta su pronukleusi neidu mi ti termini bas 
    Pa eto mislim da je bilo tako ali provjerim 
    Bolje nego da mislite da je tu nesto bolje 
    Svi dobijemo bebice u pravi cas 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.