Grizli ja bih isto rekla da je to PRP. Ja ne kuzim sta se imaju nazivcirati sto im ustedimo novce i same obavimo neku pretragu. Pa nemamo ni mi svi vrijeme ovog svijeta pred nama.
Kika bas ti hvala da sam ti inspiracija i drago mi je. Kod nas nema ejakulacije i muz je isao 4x na punkciju. 3x je nadjemjad i bijeda od sperme, a 4. su mu cak napravili rez i izvukli malo tkiva i napokon se naslo spermija koji su dobri za raditi. To je bilo u novoj klinici s puno boljim pristupom prema tom muskom problemu. I eto dvije bete i prvi ultrazvuk kazu da je dobro ispalo. Preksutra je drugi ultrazvuk (iako ja tuka cijelo vrijeme govorim u cetvrtak). Inverzija 9. kromosoma mi je poznata zbog jedne cure koja je imala par spontanih, ali na kraju normalnu trudnocu iznijela. Nije bila kandidat za PGD. Ono sto sam ja guglala je to da je to cesta inverzija i da ju ne smatraju razlogom neuspjeha, ali naravno da ces imati zrno sumnje jer jebiga to sve nije dovoljno istrazeno. No ja znam taj pozititivni slucaj pa vjerujem da ce i to tvoj biti takav
Ketice pa ovo je predivno! Na 4+3 sam ja samo gestacijsku imala. I za to mi je doktor rekao da je super da se tako dano vidi. A doktor ti je presimpa. Bit ce to ave uredno, mora! Ipak dr. Karlo mora odrzati statistiku ;)
Moja beta 0. Zanima me par stvari pa Grizli ako znas odgovoriti ili neka cura koja je fet prosla. Koliko prije transfera oni odmrznu evo u mom slucaju blastice i sta prate ih neko vrijeme dali se razvijaju ili sta vec. Meni su rekli da su malo kao skupljene smezurane ali da ce kao ekspandirat i da ne brinem ali ocigledno nista makar ovako po mom vidjenju. Razocarana jesam ali idemo dalje. Neznam bili koji nalaz trebala odradit ista pa evo ako koja cura ima koji savjet doci ce dobro.
Cestitke svim novim trudnicama🤗🙏,pozitivo i opusteno svim koji cekaju svoje terapije i nalaze☺
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Kengurice hvala na pozitivnom slucaju! To mi daje nadu ❤ Uspjeh drugih mi je putokaz da se moze!
Hvala cure,samo neka to ❤️ zakuca,,, bas je dobro sto imam Vas. Toliko pozitivne energije, na jednom mjestu i borbe još vise, ma naravno da je to pravi dan za imati rođendan, još da vidim embrio, di ces vece srece, nije politika sad za ovu temu, ali moram rec hrvatsko 💕 u meni a i deda na nebu mi nebi oprostili, tada 1945 moja mama 5 dijete u obitelji (👶 stara 7 dana, rođ. 25.4.1945.)i moja baka sa njom u narucju i 4 starijih ispracaju mog dedu 33 god. došli su po njega neki ljudi u uniformama i odveli ga, baka ga vise vidjela nije nikada a djeca su rasla bez oca, samo su ga digli da bude pripravan tada u obrani mjesta kao DOMOBRAN, ma sta to god onda znacilo... Baka je pricala da ni pusku kak spada nije dobio, a morao je otić inace bi bilo svasta da se bunio,, uopće ne zelim razmisljati koji film mu je tada bio u glavi, ali 54 god kasnije po zubnom otisku nađeni su ostaci u jami Jazovka na Zumberku... Eto zato je dobro biti rođen 10.04.1984,❤️💪❤️ valjda je Bog imao plan. Nadam se da ga ima i sada,za ovaj 10.04.35 god kasnije, Dr. KARLO, to je neznam rec uopće toliko pozitive,dobro da sam na njega naletjela.Nikitta, ima on kak se kaže žicu za to sretno 😊 na aspiraciji, ma biti ce ih puno, znam ja. 😘😘
Mala garava ja sam imala odmrzavanje 2 blastice 1.2 ujutro i receno mi je da taj dan nazovem u 13 h ja ko satic u minutu i onda mi je biolog reko da su obadvije dobro ali da nazovem za sat da tek tada moze odrediti vrijeme transfera za 2.2
2.2sam imala u 11 sati transfer i evo me trudna lezim 11+1
Nadam se da sam pomogla
U sljedeci postupak sam isla odma mjesec nakon stimuliranog postupka koji je bio bezuspjesan
Uzimala sam od 3 dana periode 3 tablete Estrifama 2 mg i 5 dana prije transfera utrogest 1 ujutro 2 navecer
Ketice ja vjerujem u podudarnosti s dadumima i zelim da i tebi donese srecu ta moja teorija ❤️
Moja se kcer rodila 4 tjedna ranije da bi bila 2013 a muz 83 godiste mami za rodjendan
A ova bebica ce se roditi 2019 a ja 89 ona ce se roditi najvjerojatnije tati za rodjendan 😍
Mala garava ja sam imala odmrzavanje 2 blastice 1.2 ujutro i receno mi je da taj dan nazovem u 13 h ja ko satic u minutu i onda mi je biolog reko da su obadvije dobro ali da nazovem za sat da tek tada moze odrediti vrijeme transfera za 2.2
2.2sam imala u 11 sati transfer i evo me trudna lezim 11+1
Nadam se da sam pomogla
U sljedeci postupak sam isla odma mjesec nakon stimuliranog postupka koji je bio bezuspjesan
Uzimala sam od 3 dana periode 3 tablete Estrifama 2 mg i 5 dana prije transfera utrogest 1 ujutro 2 navecer
U kojoj bolnici si ti imala fet?
Nisam jos cula da su nekome odmrznuti blastice dan prije pa drugi dan vratili.. Koji je to onda stadiju embrija?
Obicno blastice odmrznu ujutro i oko 11-12 h isti dan je transfer..
Ketice,i meni je 10.04.2019 termin za Betu 🙏🏼🙏🏼
Danas sam bas nekako losa,jer sinoc procitah svasta ,moze biti lazni + 😥Nadam se da nije 🙏🏼Imam danas neko mantanje ,spavala sam sto nikada ne radim u podneI procitala trilijon pitanja i odgovora🤦🏽♀️Ljubim vas sve i svima koje cekaju Sretnooo ✊🏼❣️
Rijetko je lazni plus.. Jedino ako je bas slaba crtica moze bit ili rano ili biokemijska..
Najbolje je ponoviti jos koji put do bete test jer kako beta raste tako i crtica tamni...
Sretno
Cureee, opet ja i opet loše😢😮😢, u pola 6 me je jako zabolilo ispod pupka i opet svjeza krv, kad je izasla grc i bol su popustili.jel to moze biti od uzv dns,ili od cega???? da popim spasmex ili normabel. Poslikala sam papir,ali nije bas za oci ugodno da vidite... mirujem od kad sam došla iz Zagreba.
Sortiraj odgovore
Najstariji