Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketica
    03. Travanj 2019. 14:03

Pozz, redateljice moje drage, ajme koliko teksta u ovom napetom filmu, ne stignem sve vise popratiti... Puno nas je ali nas ima❤️, i 🤞🍀💪🤞iste drzimo svima. Evo ja danas bila u Petrovoj, na uzv. Rekao mi Karlo samo lagano  cisti zen briga vas za sve samo smjeh i pozitiva.. VI STE TRuDNi, kaj Vas briga ako tetama na salteru nije dan i kaj su loše volje jel ste sam došli bez maila nego jel ste se culi sa mnom... (naravno da je teta bila malo ljuta) ali vi dogovarate sve s menom i bitno je ono kaj ja kazem.... Sve je još daleko i sve moze biti super a moze biti i tako da ode.. Od svih zena koje sam primo kada i vas a to je sad vec skoro 4 godine samo vi i još jedna cura niste mame, e kad i kod vas dvije to postignemo, kod vas nadam se jesmo i tako neka ostane a kod nje cemo isto..  onda cu ja biti sretan i ispunjem covjek... ❤️, ja slušam i ne vjerujem covjeku kako je sretan  smiren i pozitivan a ja sam samo jedna od mnogih. 

Ketica
    03. Travanj 2019. 14:05
    Ketica
    03. Travanj 2019. 14:07

Ketica
    03. Travanj 2019. 14:09

Rođendan mi je 10.04.a tada je i kontrola, kakav bi to poklon bio tek, ništa od Boga i života vise nebi trazila

Ketica
    03. Travanj 2019. 14:28

Uglavnom još na kraju je rekao da je napokon kod mene sve na pravom mjestu onako kako treba biti, s obzirom da sam imale dvije vanmaternicne trudnoce. 

• Hani
    03. Travanj 2019. 14:43

10. 4. je i rodendan NDH. Ako tada zakuca srce, znaci da ce tvoj bebac bit pravi mali ustaša! Salim se, Ketice, bas mi je drago zbog tebe

03. Travanj 2019. 14:50

Grizli sta kaze profa,plan za dalje?

soyseka
    03. Travanj 2019. 14:52

Ketice,i meni je 10.04.2019 termin za Betu 🙏🏼🙏🏼

Danas sam bas nekako losa,jer sinoc procitah svasta ,moze biti lazni + 😥
    Nadam se da nije 🙏🏼
    Imam danas neko mantanje ,spavala sam sto nikada ne radim u podne
    I procitala trilijon pitanja i odgovora🤦🏽‍♀️
    Ljubim vas sve i svima koje cekaju Sretnooo ✊🏼❣️

Vaki
    03. Travanj 2019. 15:24

Ketice - sve ti ide po planu. Samo polako... 
    Samo opušteno - drago mi je da je sve o. k. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    03. Travanj 2019. 16:16

Ketica prelijepo! Cestitam i da ovo bude j3dna vesela trudnoca!
    Evo curke nakon 3 sata cekanja gotova... 😒 Uglavnom profa mislila me slat mozda na histero, pa sam joj rekla da sam to obavila. Pa je malo se nadrkala i onda sam joj ja iznjela svoje obrazlozenje. Pa je rekla ok shvacam vas. Pa smo krenule dalje... Uglavnom. Ovaj ciklus pauza uz monitoring ciklusa sa uterobrushem 21.dc kojeg planira u sklopu svog istrazivanja. Pa da vidi dal u tom periodu sam po tim nekim parametrima uopce u implantacijskom prozoru ili ne. Iako je to tek istrazivanje al kao mogu već neke podatke izvuc iz toga. I onda u iducem ciklusu bi imala FET. Malo me onako zateklo da nije bas optimisticna vise jer imam toliko neuspjeha i odmah je spomenula da se pripremim ond au 6 mj za stimulaciju koju bi opet isla sa elonvom. A to u 5mj fet da ce razmislit pa mi možda jos ukljuciti andol, decortin i jos nesto iako je to puhanje na prazno bez indikacije. Spomenula je i tu neku imuno sta uzmu krv pa vrate u maternicu ili di vec, nisam pohvatala sve jer sam bas umorna danas, al po prici nekako mi se cini ta je to ono sto je Ninna spominjala da su joj radili prp? Ili kako vec? Pa Ninna ako moze i tvoje pojasnjenje malo sto je to i kako to ide i di si to radila. Jer profa je rekla da misli da to niko u HR ne radi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.