Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    02. Travanj 2019. 21:25

Sretno Soyluna!
    Grizli pa danas sam dobro. Pika me sad onaj drugi jajnik :) Sad mi je vec smijesno. Vjerujem da je sve ok samo me ne bi cudilo da je sad cista na drugom jajniku :). Jos malo pa cemo čuti. Ti vec sutra na konzultacije? Jesi rekla bila 2 dana?

Hrabrica
    02. Travanj 2019. 21:41

Cure hvala svima na savjetima 💓 Na prvu me malo zabrinula ta mogucnost odgode transfera ali sam sjela, malo popricala sama sa sobom i sad je ok, vratila sam se u mod "vjerujem da ce uspjet" Svi hormoni su mi uredni, cak su i markeri pali i sad su odlicni i odbijam uopce i pomisliti nesto lose 💪 ... do punkcije kad cu se u*rat od straha al to mi je prihvatljivo 😂😂😂😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Kengurica
    02. Travanj 2019. 22:36

Nikitta bas se mucis. Stvarno neka ovo sad bude beba i dosta vise te endometrioze. Bas si hrabra jako.

Grizli
    02. Travanj 2019. 23:07

Kengu super kad bocka to si bebc mjesta radi. Da da sutra vec imam konzultacije.
    Nikita samo pozitiva 🍀 bit ce sve super! 

johan
    02. Travanj 2019. 23:20

Grizli

Soysekapitam da nije slucajno plusek od stoperice jer bilo je nazalost slucaja da su cure i to uhvatile pa se razocarale. Al tebi je vec proslo 7 dana pa se nadam da ce plusic tamniti i beta biti lijepa velika!
    Nikita uh bas te svasta snaslo danas! Nek ih je malo al nek su kvalitetni! Kod mene isto ludnica s poslom, onda jos saznam da mi moja gin ne radi ovih dana a vjerojatno cu morat ponavljat briseve koje ne znam kad cu obaviti posto je ova na go i sve mi nekako mirise opet na full stress ciklus. I zakljucila sam da volje da si popim jedno pivce za zivce danas nego da ludim u glavi.
    Kengu kako si ti?

Soyseka  nezelim te obeshrabriti al meni u prvom bio isto plus 7 dan al nakraju je ispalo da je minus kao sto kaze grizli,al vjerujem da je kod tebe sve ok 🤞🤞🤞🤞❤

• Babylove
    03. Travanj 2019. 06:45

Joj Grizli draga ne znam sto bi ti rekla... znas da sam od pocetka govorila da sam trudna i bas sam bila pozitivna.. i sa muzem skroz pricam i vec smo imena izabrali za bebe, jer sam ja njemu rekla da ce to bit nase dvije bebe... i cak amo se zezali zamisli da se koja jos razdjeli 😂😂.. a sad kako se sve blizi tom vađenju bete nekako mi ta pozitiva odlazi..
    Je skroz idem piskit ali i pijem tekucine, a za cudo s obzirom na unos tekucine i koliko puta idem na wc mokraca nije bezbojna nego blago zuckasta i ima neki cudan miris... onda me pomalo mucnine prate, naleti vrucine, pa sam skroz gladna, i skroz to neko boluckanje, štipkanje i neka tezina dolje, sise rasturale, bradavice su mi ogromne nikada nisu takve bile... koza mi je u koma stanju....  a opet sve to moze biti i od utrogestana ili zbog dolaska menge... a evo i juros me nesto sise manje bole pa bojim se da ni ovaj put nista... u petak je 14d nakon punkcije i ocekivani dan M ali zbog utrica ako i ne dode nije znak da je to to.. test me je zbilja strah radit.. jednostavno zelim zivjeti u zbaludi (ako je zabluda) do kraja.. jer za mene ovo znaci ako je kraj novi stimulirani i to zadnji... ostala su mi 2 prirodnjaka.. ali oni su u vg bez ljekova.. eventualno da se s njima nekako dogovorim nesto... a privatno da idem para nemam.. imamo kredit za kucu i jednostavno sad te pare skupiti ne mogu.. luda sam sad vec lagano... zadnjih par dana me emocije pucaju i samo bi plakala... nadat cu se do kraja pa kako bude 💖

Grizli
    03. Travanj 2019. 08:25

Babylove pa ti imas dosta interesantnuh simptoma. Posebno ovo s bojom mokrace i mirisom i sa velicinom bradavica. Drzim fige da je to to! Nemoj mislit negativno vjeruj do kraja u najbolji moguci ishod, iako znam da je tesko. I nemoj se opterecivat sa tim brijem postupaka koji su ti ostali. Realno i da nije uspjelo imas jos dosta toga 1 stimulirani opet imas nekoliko fetova i 2 prirodnjaka. Nije to malo, al ja zaistanti zelim da ti nista od toga ne treba vise. Ovo ti je bio 3. stimulirani? Koliko smrzlica si sve skupa imala u tim ciklusima? Ja sve nade polazem sad u mog zadnjeg smrzlica. Samo jos nisam se dogovorila u svojoj glavi sa malim ludim mislima dal forsirat ovaj mjesec fet ili sve odgoditi za 5 mj. Sad mi je stvarno to sve izmedju hrpe posla i blagdana, a opet zelim iskoristiti sto prije eventualnu prednosti nakon histeroskopije i sad dok me ima tko mjenjat na poslu. Ili u 5 mj za koji jos ne znam kako cu stajat s obavezama. 🤔 

• korina1985
    03. Travanj 2019. 08:53

Drage cure, jedno pitanje imam. 
    Danas mi je 13. dan nakon transfera i kucni test je negativan, dakle gotovo pa sigurno nista od trudnoce:/
    U ginekologa idem tek sutra pa me zanima pokusava li se opet vec iduci ciklus? Stimulirana sam bila klomifenom, samo 3 jajne stanice, jedna propala, 2 su mi vracena, a smrzlica nemam tako da moram sve ispocetka. Samo ne znam je li potrebno napraviti pauzu? Ovo mi je bila prva IVF, mjesec prije toga sam bila na AIH (isto koristila klomifen). Hvala na odgovoru i sretno svima :*

Vaki
    03. Travanj 2019. 09:02

Najčešće trebaš preskočiti ciklus u kojem saznaš da nisi trudna pa onda u idućem ideš ponovo. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

samo_opusteno
    03. Travanj 2019. 09:05

Ninna i Blacky  i ostale cure ja u bolnici od 6 sati...prokrvarila nocas...odljevi...iz mene curilo kao ludo...jako sam se uplasila...otisla odmah na hitnu...pa za osijek...dr.Abičič bila dezurna...pregledala me..sva sreca pa je sve u redu...srce i dalje kuca...beba je narasla....kaze dr.da je to mozda hematom...da ne brinem...sad moram ostat u bolnici nekoliko dana dok se to ne smiri...jos uvijek curim...toliko sam se naplakala jutros...mislila sam da je gotovo...ali Bog mi je dao dr.sansu...ne zelim nikome ovako nesto sto sam ja dozivjela...cure drzite se sretno...❤️🍀😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.