Drage cure, jedno pitanje imam.
Danas mi je 13. dan nakon transfera i kucni test je negativan, dakle gotovo pa sigurno nista od trudnoce:/
U ginekologa idem tek sutra pa me zanima pokusava li se opet vec iduci ciklus? Stimulirana sam bila klomifenom, samo 3 jajne stanice, jedna propala, 2 su mi vracena, a smrzlica nemam tako da moram sve ispocetka. Samo ne znam je li potrebno napraviti pauzu? Ovo mi je bila prva IVF, mjesec prije toga sam bila na AIH (isto koristila klomifen). Hvala na odgovoru i sretno svima :*
Meni su rekli 3 mjeseca pauze, ali imaš pravo i na prirodne, to ne treba pauza
Grizli hvala ti.. zaboravila sam napisati i poneko presjecanje u bubrezima i donjem dijelu leđa... jesu da svi neki simptomi, a znas i sama da koliko puta smo imali vec sve ovdje neke nove simptome a nije bilo nista... da ovo mi je treci stimulirani.. ali smrzli nikad nisam imala a stanica uvijek bude dosta.. i bila sam u 3 prirodnjaka u kojima do transfera nisam dosla jer je prvo folikul pukao, 2 stanica cisticna, 3 folikul otisao u propadanje.. zato me to tako sve i sekira... a vidjet cemo do ponedjeljka sto ce biti.. Ti ides danas ili sutra na dogovor?
Samo opusteno drago mi je da je ipak sve okej...
Mala garava jesi li opak vadila betu?
Korina zao mi je da nije uspjelo 😔
Samo opušteno ne mogu ni zamislit koji je to stres bio za tebe... probaj se opustit... glavno da srčeko kuca i da beba raste... 🙏 da sve bude u najboljem redu za tebe i za bebaca... ja mislim da nam je profa na godišnjem 😫
Al i dr. A mi se čini super... obavezno nam javljaj stanje... nekidan od sam bila na transferu isto je bila cura koje je bila u FETu pa kasnije prokrvarila... srce kucalo i sve izgledalo ok...pa sam cula kad su biologice rekle da se zna dogodit da se krvari dugo a sve bude ok... opet je to nama sve i iziritirano i u drugačijem stanju nego u spontanoj trudnoći.
Nikitta kako izdrzavas? Joooos malo... zelim ti da sve tri stanice budu savrsene, da se oplode i da imas i smrzlica🤗 eee da, i da lijepo zaspeš pod anestezijom 😂
Grizli sretno na dogovoru...
Korina, jel ti klomifen broje pod prirodni IVF ili stimulirani? Ako je bio prirodni, mislim da mozes odmah u stimulaciju, nebitno na klomifen... samo hrabro u nove pobjede...
Eee da cure, od mojih simptoma i dalje veliko nista 😂 sinoc me kao nesto malo boljelo dolje, kao neki pritisak i prestalo... sise i dalje ko dvije male trešnjice 😂... i jutros me nesta zasarafilo na sekund kad sam se istegla oblačeći majicu... čak i probava od silnih utrica je meni skroz ok... trbuh ravan ko daska... ja imam osjećaj da sam kao jedan veliki filter koji samo eliminira lijekove 😂😂😂
Nikitta kako izdrzavas? Joooos malo… zelim ti da sve tri stanice budu savrsene, da se oplode i da imas i smrzlica🤗 eee da, i da lijepo zaspeš pod anestezijom 😂
Grizli sretno na dogovoru…
Korina, jel ti klomifen broje pod prirodni IVF ili stimulirani? Ako je bio prirodni, mislim da mozes odmah u stimulaciju, nebitno na klomifen… samo hrabro u nove pobjede…
Eee da cure, od mojih simptoma i dalje veliko nista 😂 sinoc me kao nesto malo boljelo dolje, kao neki pritisak i prestalo… sise i dalje ko dvije male trešnjice 😂… i jutros me nesta zasarafilo na sekund kad sam se istegla oblačeći majicu… čak i probava od silnih utrica je meni skroz ok… trbuh ravan ko daska… ja imam osjećaj da sam kao jedan veliki filter koji samo eliminira lijekove 😂😂😂
Nisu mi rekli baš tim riječima, je li me vode pod prirodni ili stimulirani, ali po cijeni koju sam platila to je stimulirani... Samo sam Klomifen uzimala.
Korina, ako su klomifeni bili u pitanju onda je to prirodnjak pa vec iduci ciklus mozes u stimulirani, ali pitanje je koliko ces cekati lijekove. Nisi rekla u kojoj si bolnici?? Zao mi je zbog minusa.
Babylove, ma bit ce uspjesno pa neces morat ni misliti na novi postupak
Nikita , ne mogu ni zamislit tu bol i zato ti se diiiiiviiiiim
Grizli, s dr na konzultacijama dogovorit ces najbolje rjesenje, vidjet ces
Kengu i samo opusteno, ispada da nas lazu cijeli zivot i da trudnoca nije blazeno stanje nego 9 mjeseci straha. Budite hrabre zbog
Hani hvala ti nadam se 😊
Blacky moza bas to sto nemas simptoma je dobro 🤞🤞
Nikitta kako si ti?
Korina,ako su klomifeni bili u pitanju onda je to prirodnjak pa vec iduci ciklus mozes u stimulirani, ali pitanje je koliko ces cekati lijekove. Nisi rekla u kojoj si bolnici?? Zao mi je zbog minusa.
Babylove, ma bit ce uspjesno pa neces morat ni misliti na novi postupakNikita , ne mogu ni zamislit tu bol i zato ti se diiiiiviiiiim
Grizli, s dr na konzultacijama dogovorit ces najbolje rjesenje, vidjet ces
Kengu i samo opusteno, ispada da nas lazu cijeli zivot i da trudnoca nije blazeno stanje nego 9 mjeseci straha. Budite hrabre zbog
Idem privatno. A mozda ja sama uzmem pauzu jer me ovaj neuspjeh strasno pogodio. Valjda je prva neuspjela IVF svima najgora jer svi budemo puni nade da ce bas ta metoda uspjeti kad ono nista...
Lemon, Vaki, sto ima kod vas?
Pencil, ti si u prirodnjaku kod nase dr ovaj mjesec? Mozda se vidimo
Bubamarica, rita86, johan, kako prolazi cekanje? Blacky, ninna, navijamo za baby boom u Osijeku
Samo opušteno ne mogu ni zamislit koji je to stres bio za tebe… probaj se opustit… glavno da srčeko kuca i da beba raste… 🙏 da sve bude u najboljem redu za tebe i za bebaca… ja mislim da nam je profa na godišnjem 😫
Al i dr. A mi se čini super… obavezno nam javljaj stanje… nekidan od sam bila na transferu isto je bila cura koje je bila u FETu pa kasnije prokrvarila… srce kucalo i sve izgledalo ok…pa sam cula kad su biologice rekle da se zna dogodit da se krvari dugo a sve bude ok… opet je to nama sve i iziritirano i u drugačijem stanju nego u spontanoj trudnoći.
Blacky89 veliki stres draga...nikome ne bi pozeljela...sto je najgore ima ih jos sa mnom u sobi...3 zene i ja...1 zena cak i prirodnim putem ostala trudna i krvari u 14 tjednu i za sada je sve ok...hvala na podrsci...jutros mi je u viziti bio i dr.Šijanovic i dr.Abičić...nezz kad on ide na godisnji...bile su mi i biologice u posjeti i bodrile me da ce sve bit u redu...super su mi one...javljat cu vam stanje...Blacky kad imas vađenje bete?drzim🤞❤️🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji