Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    03. Travanj 2019. 10:15

Samo opusteno ajme koji stres. Sva sreca da je sve u redu. Sad si pod kontrolom ato je auper i bit ce to sve dobro.

samo_opusteno
    03. Travanj 2019. 10:16

Hani

Korina,ako su klomifeni bili u pitanju onda je to prirodnjak pa vec iduci ciklus mozes u stimulirani, ali pitanje je koliko ces cekati lijekove. Nisi rekla u kojoj si bolnici?? Zao mi je zbog minusa.
    Babylove, ma bit ce uspjesno pa neces morat ni misliti na novi postupakNikita , ne mogu ni zamislit tu bol i zato ti se diiiiiviiiiim
    Grizli, s dr na konzultacijama dogovorit ces najbolje rjesenje, vidjet ces
    Kengu i samo opusteno, ispada da nas lazu cijeli zivot i da trudnoca nije blazeno stanje nego 9 mjeseci straha. Budite hrabre zbog

Hani slazem se s tobom…vjerojatno ce ce  tako biti 9 mj.grozno…ali dobro kad se ono rodi zaboravit cemo na lose dane…hvala na podrsci…sretno i tebi❤️🍀🤞

• Blacky89
    03. Travanj 2019. 10:19

Hani eee to bi bilo super 😊🙉, hvala 😘
    Samo opušteno 8.4. bih trebala vadit betu ako me ona ne iznenadi prije 😂
    Babylove, daj Boze da je tako 😂 Vidiš dobro ti mozes izdrzat neizvjesnost, ja bih vec pisala test 100 puta 😂 
    Ja npr vise volim znat na čemu sam, pa makar bilo i negativno, nego bit u neizvjesnosti... za mene ti je neizvjesnost najgora 😂 danas mi je 5dnt i jutros sam odletila na wc piškit kako mi ne bi palo na pamet napravit test... 

Grizli
    03. Travanj 2019. 10:39

Samo opusteno ajme prestrasan strah! Drzim fige da je sve savrseno na kraju! Brz povratak kuci sa osmjehom na licu!
    Babylove al ti imas 4 stimulirana pravo i 2 prirodnjaka. Ako nije bilo punkcije koliko se sjecam ne racunaju kao iskoristen ciklus nego inseminacija ako su je radili. Tako da imas ti jos toga ne brigaj. I tako ce ove dvi mrve se uhvatiti.
    Korina zao mi je za minus. Svaki neuspjeh boli jako iako s vremenom imam osjecaj da se naviknemo nositi sa svime prije tog minusa. Al iskreno mislim da svaki neuspjeh me jednako boli ma koliko se pravila hrabra i odlucivala da se taj put necu nervirat i rastuzit.
    Blacky hehhehe...ima smisla napraviti testic u nekom normalnom terminu i ja sam svaki put za to pa makar se razocarala ako nije sudjeno ne treba zivit u zabludi. Al prerano testiranje mi je samo piljenje zivaca. 

Beba
    03. Travanj 2019. 10:59

Samo opušteno znam kako ti je ,ni sama ne znam koliko sam puta bila na hitnoj zbog smeđeg iscjetka,pa svježe krvi,a u 35.tjednu baš izljev bio,evo sad kraj mene spava živa i zdrava bebica. Nikad nisu utvrdili uzrok,ali događa se češće nego mislimo.
    Ima vas puno na temi,svima puno sreće,bit će to sve ok ,Babylove držim fige da je uspjelo ,znam kako je teško ostat pozitivan,pogotovo u drugom tjednu čekanja ,ali ne preostaje nam drugo nego vjerovati.
    Nikita,Grizli ,Kengu ♥️♥️♥️♥️

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Babylove
    03. Travanj 2019. 11:00

Grizli.. pa da 3 sam stimulirani sad ispucala i ostao mi je jos taj 4... i 2 prirodnjaka jer u njima nije doslo do transfera...  ali da nadajmo se da mi vise nece trebat.. a i ako se jedna mrva primi za bracu ili seku onda se krece ispocetka koliko ja znam... vidjet cemo odbrojavamo..
    Blacky pa ne kazem da bi zivjela u neizvjesnosti ali danas je 7dt i definitivno ga ne zelim radit jos... jer moze bit negativan a da je ipak pozitivan a moze biti i obrnuto.. tako da budemo vidjeli kad cu se odvaziti i dali cu se odvaziti

samo_opusteno
    03. Travanj 2019. 12:01

Grizli

Samo opusteno ajme prestrasan strah! Drzim fige da je sve savrseno na kraju! Brz povratak kuci sa osmjehom na licu!
    Babylove al ti imas 4 stimulirana pravo i 2 prirodnjaka. Ako nije bilo punkcije koliko se sjecam ne racunaju kao iskoristen ciklus nego inseminacija ako su je radili. Tako da imas ti jos toga ne brigaj. I tako ce ove dvi mrve se uhvatiti.
    Korina zao mi je za minus. Svaki neuspjeh boli jako iako s vremenom imam osjecaj da se naviknemo nositi sa svime prije tog minusa. Al iskreno mislim da svaki neuspjeh me jednako boli ma koliko se pravila hrabra i odlucivala da se taj put necu nervirat i rastuzit.
    Blacky hehhehe…ima smisla napraviti testic u nekom normalnom terminu i ja sam svaki put za to pa makar se razocarala ako nije sudjeno ne treba zivit u zabludi. Al prerano testiranje mi je samo piljenje zivaca.

Hvala Grizli...bit ce ce ok...🤞

samo_opusteno
    03. Travanj 2019. 12:05

Beba

Samo opušteno znam kako ti je ,ni sama ne znam koliko sam puta bila na hitnoj zbog smeđeg iscjetka,pa svježe krvi,a u 35.tjednu baš izljev bio,evo sad kraj mene spava živa i zdrava bebica. Nikad nisu utvrdili uzrok,ali događa se češće nego mislimo.
    Ima vas puno na temi,svima puno sreće,bit će to sve ok ,Babylove držim fige da je uspjelo ,znam kako je teško ostat pozitivan,pogotovo u drugom tjednu čekanja ,ali ne preostaje nam drugo nego vjerovati.
    Nikita,Grizli ,Kengu ♥️♥️♥️♥️

Beba hvala...i ja se nadam da ce  biti ok...samo jako sam se uplasila za moju mrvicu...znas i sama....kako kazes...sva sreca sto pa je kod tebe bilo ipak na kraju sve u redu...nadam se i kod mene...🤞🍀❤️

samo_opusteno
    03. Travanj 2019. 12:08

Kengurica

Samo opustenoajme koji stres. Sva sreca da je sve u redu. Sad si pod kontrolom ato je auper i bit ce to sve dobro.

Kemgurice paa da...jesam...hvala ti na rjecima...ne krvarim vise za sada...nadam se da ni necu...ali jos ce me zadrzati u bolnici...

Grizli
    03. Travanj 2019. 12:10

Evo info ako kome treba... Za KBC Rijeku bolje zvat izmedju 12-14 h nego slat mail. Sestra je rekla da im dolazi puno mailova i ako je nesto vazno i hitno da se zove, ako se samo treba naruciti ili javiti betu ili tako nesto onda mail. Rekla je da im fali osoblja pa ne stignu prije od 2 dana javiti se, a raspored lijecnika dobiju prvi radni dan tako da krajem mjeseca ne mogu ni narucivati jer ne znaju raspored.
    Ja sad cekam bliski susret sa profom. 
    Hani gdje si ti u postupku? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.