Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    02. Travanj 2019. 19:04

Soyseka, strpi se jos malo za test i  neka za 2 dana bude veeeeliki plus. Babylove, i ti si imala transfer blastica taj dan, kad ces ti testic?

soyseka
    02. Travanj 2019. 19:16

Hani

Soyseka, strpi se jos malo za test i neka za 2 dana bude veeeeliki plus. Babylove, i ti siimala transfer blastica taj dan, kad ces ti testich

Hani Hvala ti od ❤️ Nadam se da ce proci sve u redu 
    Javim vam svakako ☺️🥰

Grizli
    02. Travanj 2019. 19:35

Hani pa to je super rezultat u prirodnjaku! Ja toliko stanica maltene dobim sa punom stimulacijom. Sretno i da bude i smrzlica.
    Soyseka jesi imala ET ili FET 27.3. Jesi dobila stopericu 25.3? Drzim fige da te razveseli lijepa veeelika beta onda iducu srijedu!
    Meni su samo u 1. postupku vadili nesto na dan stoperice. Nakon toga vise nisu prije postupka. A nakon zadnje punkcije su mi vadili estradiol jer mi je samo 1 jajnik bio jako uvecan a sto je najbolje imao je samo 2 folikula. Mislim da to ovisi od bolnice do bolnice.
    Mrva zao mi je da je negativna beta.
    Malagarava znam da je mala utjeha al kozda da ipak vadis betu posebno ako nije dosla menga i ako imas termin uskoro za vadjenje. 🤞 Da ipak bude pozitivna.
    Nikita bas sam uzbudjena zbog tvoje aspiracije! 🍀

soyseka
    02. Travanj 2019. 20:02

Hani 
    22.03 sam imala punkciju ,a 27.03 odmah oplodnju ICSI 
    Ja sam svaki put radila ovdje u Njemackoj,nakon oplodnje sam imala 10 inekcija Gonasi se zovu (kako su mi ovdje objasnili to je za ocuvanje ploda) i prija sam radila testove ta 3. (Neuspjela ) Puta kad sam radila nikada nisam imala pozitivan test,a sad da i to 2 puta nadam se cudu 🙏🏼 Vjerujem u cuda
    Hvala puno na odgovorima znace mi punoo ❣️

soyseka
    02. Travanj 2019. 20:12

soyseka

Hani22.03 sam imala punkciju ,a 27.03 odmah oplodnju ICSIJa sam svaki put radila ovdje u Njemackoj,nakon oplodnje sam imala 10 inekcija Gonasi se zovu (kako su mi ovdje objasnili to je za ocuvanje ploda) i prija sam radila testove ta 3. (Neuspjela ) Puta kad sam radila nikada nisam imala pozitivan test,a sad da i to 2 puta nadam se cudu 🙏🏼 Vjerujem u cudaHvala puno na odgovorima znace mi punoo ❣️

Sory Grizli ☺️

• Kengurica
    02. Travanj 2019. 20:23

Soyseka, Grizli te pita koju si stopericu dobila, to je ona zavrsna inekcije 36 sati prije aspiracije/punkcije (brevactid/ovitrelle..). Bas mi ke drago za plus i sretno s betom pa i svim dalje!

Grizli
    02. Travanj 2019. 20:42

Soyseka pitam da nije slucajno plusek od stoperice jer bilo je nazalost slucaja da su cure i to uhvatile pa se razocarale. Al tebi je vec proslo 7 dana pa se nadam da ce plusic tamniti i beta biti lijepa velika!
    Nikita uh bas te svasta snaslo danas! Nek ih je malo al nek su kvalitetni! Kod mene isto ludnica s poslom, onda jos saznam da mi moja gin ne radi ovih dana a vjerojatno cu morat ponavljat briseve koje ne znam kad cu obaviti posto je ova na go i sve mi nekako mirise opet na full stress ciklus. I zakljucila sam da volje da si popim jedno pivce za zivce danas nego da ludim u glavi.
    Kengu kako si ti? 

• Babylove
    02. Travanj 2019. 20:42

Soyseka cestitke od 💓
    Hani jesam i ja sam imala taj dan trans. 2 blastice.. a meni je jos rano nekako za test.. ako pokazee minus samo cu se bedirat i misliti sto ako.. ja nekako ovaj put nisam ni planirala raditi test.. ako cu ga i raditi to ce biti u nedjelju na 11dt kad mora 100% pokazati a i i pon idem vaditi betu pa ce agonija iscekivanja nakon testa biti kraca... 

Grizli
    02. Travanj 2019. 20:44

Babylove a imas kakve osjecaje, predosjecaje... Neeestoo? Drzim 🤞

soyseka
    02. Travanj 2019. 21:18

Hej curee
    Zadnju prije transfera sam primila Triptofen tako se ovdje zove
    Nadam se da nije lazni 
    Iskreno kroz sve ukupno prolazim sesti put,nadam se da nije glupa sala(lazni +)😕
    Ponavljam vjerujem u cuda 🙏🏼❤️
    Sretno svima 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.