Meni je od 15 aspir. Js. Oplođenih 4 i zamrznute zbog jake hiperstimulacije, to je bilo prosle god u 5mj a na prvi ivf sam isla tek u 9 mj.bio je neuspjesan, i sada u drugi, znaci prvu pauzu sam imala 4mj.dok su mi se jajnici vratili u normalan obik, a dr Tomicic mi je rekao da su mi iza stimulacije bili 10x veci nego kaj bi trebali biti i da bi to moglo lose zavrsiti jer se mogu kad su tako ogromni okrenuti oko svoje osi, a to je loše, i da takvi trnsferi obicno budu neuspješni, i ne rade se iz gore navedenih razloga, i nakon tog ivf u 9 mj. prošle godine imala sam pauzu do 3 mj.ove god. ali i uopće sa dobivanjem redovitih ciklusa, tako da ja mislim da je dobro pricekati,,, HVALA Bogu evo ja sam primjer za, sada da je dobro bilo cekati… Samo da ostanem do kraja dobar primjer dobrog tima mpo ljudi iz Petrove bolnice❤️🤗🍀💪
Da.. Moze Doci do torzije jajnika i to je vrlo opasno.. No nisu svi oblici hipera isti i ne reagiraju svi isto na dobiveni broj jajnih stanics.. Moji Npr.niti s 14 koliko sam jednom dobila nisu bili znatno uvecani..
Sretno i dalje🤩
Ahaa ok sad kužim i cure hvala na objašnjenju! A estradiol se vadi na dan punkcije ili?
Estradiol se vadi pred stopericu.. Pred kraj simulacije dakle par dana prije punkcije jer na sam dan punkcije nema vajde. Tad je tak kak je😂
Ok al i ak je on povišen/visok/ne valja ..punkcija će se i dalje odraditi samo neće biti transfera, jesam dobro shvatila?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ahaa ok sad kužim i cure hvala na objašnjenju! A estradiol se vadi na dan punkcije ili?
Estradiol se vadi pred stopericu.. Pred kraj simulacije dakle par dana prije punkcije jer na sam dan punkcije nema vajde. Tad je tak kak je😂
Ok al i ak je on povišen/visok/ne valja ..punkcija će se i dalje odraditi samo neće biti transfera, jesam dobro shvatila?
Da.. Punkcija se svakako mora obaviti samo tada embriji idu u skrinju😁 i ceka se iduci ciklus.. Ili kad se jajnici u normaliziraju nekom treba i vise od jednog ciklusa...
Blacky89, samo_opusteno moguce da estrofem djelomicno utjece na glavobolju, ali inace imam problema s migrenama.....popijem tablete kad vise ne mogu izdrzati.
Nikitta danas mi 7dc, u cetvrtak je uzv da vidimo endometrij. Sretno sutra, cekamo lijepe vijesti!!!!
Ketica cestitammm, odlicno duplanje
Lemon meni aspiracija bila prvi put 19.dc, drugi put 16.dc....sve ovisi kako su pogodili stimulaciju i koliko folikuli rastu...
Mrva zao mi je draga, isplaci se, izbaci tugu iz sebe i glavu gore, u nove pobjede
Vaki drzim fige za punoo oplođenih, ne boj se, nije 11 stanica previse
Da.. Punkcija se svakako mora obaviti samo tada embriji idu u skrinju😁 i ceka se iduci ciklus.. Ili kad se jajnici u normaliziraju nekom treba i vise od jednog ciklusa…
Ok sad kužim i ak ćemo iskreno, bila sam mirnija dok nisam imala pojma za takvo nešto
to je to, više neću postavljat pitanja
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Da.. Punkcija se svakako mora obaviti samo tada embriji idu u skrinju😁 i ceka se iduci ciklus.. Ili kad se jajnici u normaliziraju nekom treba i vise od jednog ciklusa…
Ok sad kužimi ak ćemo iskreno, bila sam mirnija dok nisam imala pojma za takvo nešto
to je to, više neću postavljat pitanja
Hahahaaaa.. Vjerujem... I ja sam bila mirnija i sretnija dok nisam imala pojma o nicem😂😂😂
Hrabrica ne vade svi estradiol. Hiper ginekolozi prepoznaju po vise toga, uvecani jajnici, neka tekucina itd..
Ne boj se toga, danas imaju razne mehanizme za izbjeci.
Pozdrav cureee 😊😊🌸🌸🌸
Evo i mene da se javim i ohrabrim sve vas
Nakon 2 vanmatericne ,3 neuspjele umjetne 4. Radjena 27.03.2019... ( ICSI )mozda je rano al ja sam jucer i danas uradila test oba puta je pozitivan ,tek iducu srijedu mi je beta 🙏🏼 Nadam se da ce sve biti u redu jer i dalje ne vjeruj sta vidim
Imam bolove u donjem stomaku (jajnici) i vec treci dan mi se jako spava popodne...
Mislim da su cuda moguca 🙈🥰
Hrabrica ne vade svi estradiol. Hiper ginekolozi prepoznaju po vise toga, uvecani jajnici, neka tekucina itd..
Ne boj se toga, danas imaju razne mehanizme za izbjeci.
Tako je... Tekućine u Douglasovom prostoru, zato je meni privatnik i rekao da nemam tekućine i da opasnosti od hipera unatoc dobrom broju stanica nema..
Sortiraj odgovore
Najstariji