Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    02. Travanj 2019. 13:38

Kengu, jel to onaj ivf_explained? Ako je on, stvarno ima super postove, preporučam praćenje svima! :)

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Kengurica
    02. Travanj 2019. 13:42

Sunshine da. Genijalan je lik. Meni je i odgovarao u inbox. A pazi nije napisao koja je klinika sto znaci da uopce nije da to radi zbog reklame.

sunshine25
    02. Travanj 2019. 13:43

Kengurica

Sunshine da. Genijalan je lik. Meni je i odgovarao u inbox. A pazi nije napisao koja je klinika sto znaci da uopce nije da to radi zbog reklame.

Pa da, baš sam i ja razmišljala kako nema ime klinike. Mislila sam ga i ja pitati nešto, super da odgovara!

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

samo_opusteno
    02. Travanj 2019. 14:16

ninna1804

Jutro curke!! Glavobolja me ubija vec dva dana, procitam sto pisete, ali nemam snage pisati.
    Cestitam svima na poz betama, Keticesretno do nebaBlacky89 nadam se da se mrvica ugnjezdila, cekamo velikuu betu.
    Grizli super za brze konzultacije, saljem veliki zagrljaj!!
    Nikittasretno!!! Da sva 3 folikulica budu uspjesna, samo da te ne boli jakooo, to je strasno sto trpisBabylove ja isto uzimam aspirin 100 protectali kako kazu, neodgovorno da nije naglasio koji….nisi nista pogrijesila. Najbolje nazovi i pitaj da budes sigurna, pa sta sto je proslo 5 dana, to je njegova pogreska
    Sretno svim ostalim curkama koje se pikaju, cekaju postupak, betu ili bilo sto…… Previse nas je ovdje, nazalost!

Ninna1804 citam komentare...pa usput vidjela da je Blacky napisala da te mozda boli glava od estrofema...lako je moguce...mene je ubijala...svaki dan od ujutro od 9 sati kad popijem 1. Tabletu ja nmg cjeli dan doci k sebi...tek me je prestalo nakon tranfera boliti iako ih jos i sad pijem,ali me ne boli vise...znam kako ti je...izdrzi bit ce bolje...😘

samo_opusteno
    02. Travanj 2019. 14:22

Ketica

Evo je drage moje lavice, sutra idem na uzv u Petrovu ujuro. Neznam dal je to normalno, ali ja sam tako jako smirena, da ce ovaj 🐏u meni eksplodirati. Hvala Bogu i nebesima. ❤️🤗

Cestitam😊😘🍀💪

• Mrva1986
    02. Travanj 2019. 14:54

Evo potvrdujem negativnu betu. Zelim puno srece svima koje ste u postupku a trudnicama skolske trudnoce. 💓

• Babylove
    02. Travanj 2019. 15:09

Mrva1986

Evo potvrdujem negativnu betu. Zelim puno srece svima koje ste u postupku a trudnicama skolske trudnoce. 💓

Bas mi je zao draga.. drzi se 😔 sto si rekla dali imas smrzle?

Hrabrica
    02. Travanj 2019. 15:14

Vaki

Cure - stvar je u tome što sam uvijek bila u polustimulaciji pa su stanice bile odlične, samo jednom sam bila u jačoj stimulaciji (2013.), dobili smo 15 stanica. Sve su ih zamrzli i na kraju se nisu odmrzle pa nisam ni došla do transfera. Zato me malo strah.
    Svaki treći dan ultrazvuk, aspiracija 17.dc. Do sad je uvijek bila ranije, ali prema hormonima i dimenzijama folikula ovaj put je malo kasnije.
    Hrabrice - sve obavljaš na VV do dana aspiracije. Taj dan te sestre vode na kat koji je spojen hodnikom prema Merkuru. Tamo dobiješ njihovu spavačicu i šlapice. Dobiješ 2 pike, jednu u guzu i jednu u ruku. Onda te voze na krevetu do sale. Nakon sale te opet prebace u sobu. Malo ležiš pa se sa sestrom vratiš na VV i tamo opet ideš kod doktorice po terapiju.
    Hani - rekli su mi kad ima preko 10 stanica, a žena je sitnije građe onda nema transfera, nego sve oplođene zamrzavaju.
    Do sad je sve išlo po planu pa moram biti optimistična. 😁

A čovječe...to je cijela turneja  Kako se sad osjećaš? Jel popustila bol? I kakve si to gaze spominjala da ih nisi dobila??? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Hrabrica
    02. Travanj 2019. 15:18

Vaki sorry što gnjavim al ti si mi info iz prve ruke  Napisala si ako ima više od 10 oplođenih sve idu na zamrzavanje i nema transfera...Ne kužim zašto? Nisam ni znala da može doći do tog..I kad je onda po njima transfer? Tek idući ciklus ili kak?

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Hani
    02. Travanj 2019. 15:19

Mrva, zao mi je
    Vaki, sretno! Ketice, neka sve bude kako treba!
    Lemon i Nikitta, drzim fige.
    Meni je danas 7.dc., prirodni ivf, 5-6 folikula na klomifenu, endo 6mm, pa cemo vidit sta ce bit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.