Vaki kada će ti javiti stanje? Nadam se da će ih biti što više. Je li dugo trajala aspiracija?

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Vaki, znaci nema transfera ovaj ciklus?????
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Vaki, a koliko si prije imala stanica? Mislim, 11 ne zvuči tak puno.. držim fige da ih se što više oplodi i da izbjegneš hiper 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta isto kao i kod sunshine, svaki put apstinencija 3 dana, a spermio samo gori i gori...
Ja sam dobro... simptoma apsolutno nemam... ni na lijekove kao ni na potencijalno moguću trudnoću 😂
Osjećam se skroz normalno... a vidjeti cemo do petka... ja bih u petak kao trebala dobit (puj puj puj) jer ja imam kraću lutealnu fazu (12 dana).
Ma vec ne znam sta bi mislila... nekako uz ne postojanje simptoma, smatram da cu dobit... i smijesno mi je sto su me grudi uvijek (prije ciklusa stimulacije) voljele pred mengu, a sada nista...
jaooo, natovarila sam si posla samo da ne razmišljam o tome 😂😂

Evo je drage moje lavice, sutra idem na uzv u Petrovu ujuro. Neznam dal je to normalno, ali ja sam tako jako smirena, da ce ovaj 🐏u meni eksplodirati. Hvala Bogu i nebesima. ❤️🤗
Ketice čestitam od ❤️!! 🎉🎉🎉 ☘️☘️☘️😘😘🥰🥰
Blacky89 čekam još tvoju!!🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ketice cestitam!! Neka sve bude s lakocom do bebice ili bebica 😀
Nikita kod nas je spermio bio losiji i duza apstinencija (6-7 dana) se pokazala losijim izborom.
3-4 dana su nam davali bolje rezultate..
To je u pitanju kolicina ak sam dobro skuzila?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji