Ketice čestitam od ❤️!! 🎉🎉🎉 ☘️☘️☘️😘😘🥰🥰
Blacky89 čekam još tvoju!!🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ketice cestitam!! Neka sve bude s lakocom do bebice ili bebica 😀
Nikita kod nas je spermio bio losiji i duza apstinencija (6-7 dana) se pokazala losijim izborom.
3-4 dana su nam davali bolje rezultate..
To je u pitanju kolicina ak sam dobro skuzila?
Vaki pokušaj se prebaciti na optimizam i opustit se. 11 stanica je super rezultat i sigurno će ih biti oplođenih i kvalitetnih, zato ne brini nego se veseli! <3 Ako mi možeš napisati, kad uloviš cajta i dođeš do sebe, kako je to sve izgledalo kad im je cijeli odjel razmrdan? Kad si došla, koliko brzo je to sve išlo, jesu te pripremali na vuku ili merkuru i sl...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Vaki pokušaj se prebaciti na optimizam i opustit se. 11 stanica je super rezultat i sigurno će ih biti oplođenih i kvalitetnih, zato ne brini nego se veseli! <3 Ako mi možeš napisati, kad uloviš cajta i dođeš do sebe, kako je to sve izgledalo kad im je cijeli odjel razmrdan? Kad si došla, koliko brzo je to sve išlo, jesu te pripremali na vuku ili merkuru i sl…
e da i na koji dc si imala punkciju?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ketice pa suuuuper! Čestitam ti 💚💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ema1987 ja sam u KBC Split kod dr. Marušić. Kod nas je isto praksa da muž dođe na dan aspiracije. Onda se pratimo! Držim nam fige🤞🍀💪
Medo2711 mene je moja dr. stavila 3 mjeseca na femoston 2/10 ali meni su osim povišenog fsh oko 15 i ostali hormoni bili poremečeni. Sad mi je fsh oko 11 a ostalo je ok. (imam 38 god pa toleriraju do 12) Ovulaciju sam imala zadnja dva ciklusa što sam sigurna. Nakon terapije sam nastavila piti shatavari zadnjih 3 tjedna + suplemente koje pijem duže. Išla sam i na nekoliko masaža abdomena i jednu refleksoterapiju. Krećem otpr. za dva tjedna sa bemfolom 300 na full. stim. IVF. Jedna mi je forumašica na rodi napisala da je fsh snizila sa shatavari prahom i smokvama u maslinovom ulju sa 30 na 13. Ja svoj nisam više mjerila, dali su mi protokol i slj. tjedan idem po lijekove. Držim fige da ti to bude ok🤞🍀
Nikitta sretno draga!🤞🍀
Sretno ti bilo,sto brze da ostanes trudna.Ja sam prije pila maca tablete iz bio ducana,sto su isto jako dobre za hormone.Puno se krecem,i rekla sam da se necu nervirati.I odmah mi je bolji fsh.Ja moram skinuti do 10,jer kao ima 32 god.💪☺🤗...samo opusteno i uzivati u sunceku.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Da pitam još jednom, tko ima duže cikluse (30-32 dana), da li punkcija onda bude oko 16,17 dc ili lijekovi to pomaknu ranije? Reći će mi u četvrtak popodne nakon nalaza, ali da bar znam po čemu da se ravnam pošto mi je ovo prvi put.. Htjela bih znati zbog planiranja puta, leta, hotela..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Vaki sad vidim da mi je tvoj post pobjegao...
Sretno i neka ih se sto vise oplodi 🤞🤞
A sto se tice hipera ja sam ga uspjela rijesiti ovaj put sa puno tekucine prva tri dana bas mirovala i kako se mi rekle pila sam iso sport i magnezij.. 💗
Nikita kod nas je bio spucaj da je sa 7 i 10 dana apstinencije nalaz bio bolji nego sa 3 ili 5. Ljutila se tamo zenska zasto tako duga apstinencija al se iznenadila kad je dosao nalaz. Sa 10 dana nisu korali raditi icsi a inace obavezno su ga do sad radili.
Ketica lijepa beta. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji