Sad vidim da nisam napisala, zamrzli su embrije. Bilo je 7 embrija i to blastice pa sam ostala u šoku kad se baš ni jedna nije izvukla. To je stvarno rijetko jer se većina uvijek nastavi dijeliti nakon odmrzavanja. Ne znam zašto se to desilo, ali eto nije bilo suđeno.
Uh, da.. baš čudno da nijedna nije opstala. A što kažeš, valjda nije bilo suđeno. Nadam se da je ovaj postupak dobitan!
Mi imamo još 4 blastice na 2 slamke, zato te i pitam, uhvatio me neki strah. Sve su kao odlične, ali znam da pravila nema..mogu se i ja samo nadati.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sad vidim da nisam napisala, zamrzli su embrije. Bilo je 7 embrija i to blastice pa sam ostala u šoku kad se baš ni jedna nije izvukla. To je stvarno rijetko jer se većina uvijek nastavi dijeliti nakon odmrzavanja. Ne znam zašto se to desilo, ali eto nije bilo suđeno.
Ajmeee. Niti jedna od 7..pa to je stvarno strasno..
Tog sam se i ja bojala pa me biologija tjesila da se stvarno rijetko desava da se ne nastave razvijati jer ni ne stavljaju smrzavati embrije koji nisu dobri...
Ja sam do sad imala 8 vracenih zamrznuti blastica i uvijek su se normalno odmrzle i nastavile razvijati..
I trudnoce sam imala jedino iz fet-ova...
U kojoj si to bolnici bila
Ne bojim se uopće hipera jer se super osjećam, ali doktorica se ne usudi na transfer jer je estradiol visok pa ukazuje na moguću hiperstimulaciju. Mada veli da jajnici nisu uopće uvečani.
Ma to je glavno da se ti dobro osjećaš! Meni nisu vadili estradiol, ali mi je lijevi jajnik bio 8 cm.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Prva 13dnt je bila 83.3,druga 15dnt 239.4,treca danas 19dnt 1037.3
Ma super je to duplanje😁
Sretno i dalje
Vaki 🤞🤞🤞🤞
Lemon hm meni su punkcije uvijek bile recimo 1 dan ranije nego sto bi mozda prirodno, al tesko je to procjeniti bas u dan. Al koliko znam ne odstupa previše zbog lijekova
Vaki držim fige za dobar rezultat. To čekanje ubija...Kad ćeš znati više?
Ketice, divne vijesti. Čestitam od srca.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Hvala, bar ste mi malo pomogle sa iskustvom. Što se hipera tiče, koliko je on čest? Meni je BMI ispod granice i još sam na velikoj dozi lijekova pa je sve moguće ali ni ne ide mi transfer odmah pa se stignem oporaviti
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon ja imam ovulacije najcesce 16.d.c., a i kasnije. Punkcije sam imala 12.d.c. I 14d.c. Cak nisam sigurna jel mi prva bila na 10 d.c. U stimulaciji tvoj prirodni ciklus ne dolazi puno do izrazaja u niti jednom smislu.
Vaki to je 2013. I drzavna bolnica. Osobno sumnjam u laboratorij, uvjete tada. Ni sad nisu najbolji, ali su dobri.
Pratim na instagramu nekog biologa iz Amerike koji fakat super postove stavlja i cak je pricao o kontroverzi zamrzavanja j.s. Kaze da su laboratoriji (u dobrim klinikama i s iskusnim biolozima) te tehnika toliko napredovali da odmrzavanje jajnih stanica uopce nije problem, ali da jos uvijek u vecini laboratorija je jer su uvjeti losiji. E sad zamisli naš hzzo i 2013. Btw meni je isto na VV spominjala freeze all doktorica, al na kraju smo ipak imali transfer. Ako i ne bude transfera ne bediraj se. Bit ce dobar FET.
Kad rodim jednog dana ovo ide u okvir, ma tko kaj o tome mislio.
i mi čuvamo svoje sjećam se da sam nakon prve inseminacije ponosno spremila štopericu kao ako upali da imamo uspomenu
sad dugi protokol puni kutijicu i kak je krenulo neće mi usfalit materijala za opalit fotku danas sutra
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji